שלום כל פעם אני שומע צירופים עם המילה סובין חיטה סובין שיבולת שועל מה זה בדיוק סובין ומה הערכים שלו והאם הוא נמצא בלחמים שונים? עוד דבר מה ההבדל בין חיטה מלאה לקמח מלא או שזה אותו דבר..(אני יודע מה זה חיטה מלאה)
סובין הוא חלק מקליפת הזרע של הדגן. קח, לדוגמא, את הערכים של סובין שיבולת שועל. בלחמים העשויים מקמח מלא הוא אמור להיות נוכח. קמח מלא יכול שיהיה מיוצר מחיטה מלאה, או מכל דגן מלא אחר (שיפון, שיבולת שועל, שעורה, תירס) אם כי השימוש בקמח החיטה בייצור לחמים הוא כנראה השכיח ביותר.