סובל מאיזה שטן

נירשפ

New member
סובל מאיזה שטן

זהבה שלום! אני בן 30 ויום אחד בפתאומיות "חטפתי" מעין סחרחורת שהייתה בתוך ראשי ולא בחוץ, הרגשתי לחץ בראש כאילו שניפחו אותו, בילבול( לא מאופס), ריצוד בעיניים, ורצון להיסתכל על נקודה אחת כול הזמן,בחילות, במשך הזמן היו עליות וירידות בהרגשה. באחד הימים היתה לי סחרחורת שנמשכה כשעה שהכל זז מבחוץ, לאחר חודש וחצי נגמרו הסחרחורות הפנימיות אך הלחץ בראש קיים וכאבים במקומות שונים בראש והבעיה בעיניים,בנוסף לכך "התחברה" גם חולשה כללית בגוף ששיאה בכך שאין בכוחי לעמוד. עברתי את רוב הבדיקות CT. MRI.EEG.ENG. ו4 רופאי אאג, נוירולוגים בדיקות דם שנמצא gpt-alt ברמה של 60 שהגבוה בתחום הוא 41,הרופאים אינם יודעים דבר והערכתם הנה וירוס כיוון שהבדיקות שליליות.קיבלתי אגיסרק, סטונרון ואלטרול שלא עזרו כלל הסיוט נמשך כבר 3 חודשים אני לא יכול לעבוד ומקורקע בביתי אולי לך יש איזה המלצה, אני אובד עצות. בתודה מראש ניר

zs1957

New member
ברוך בואך לפורום ניר

שלום ניר, סיפרת שעברת המוטן בדיקות ,האם הרופאים איבחנו מה יש לך?האם אתה סובל ממחלת מנייר,או מוורטיגו? האם עשו לך בדיקות דם? אני מבינה שכל התרופות שקבלת לא עוזרות כולל אגיסארק. ההמלצה שלי היא ללכת לרופא המטפל בסחרחורת עם כל הבדיקות לשמוע את חוות דעתו.האם הרופאים המליצו לך על דיאטה דלת מלח, ללא קפאין ואלכוהול? רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה