סובל מכאבי גרון צרידות ושיעול מה

arg@00

New member
סובל מכאבי גרון צרידות ושיעול מה

לעשות? שותה כל היום תה עם דבש כמובן שלא לוקח כדורים האם ישנה המלצה מסוימת נוספת אשמח לשמוע כי זה ממאן ללכת כבר כמה ימים

arg@00

תה עם דבש - מצויין , הוסף לזה גם לימון שהוא מנקה ומחטא . אתה יכול גם לחתוך חצי בצל ( שהוא בעל אכויות אנטיביוטיות ) עם כף דבש בצלוחית קטנה והשאר במשך לילה . למוחרת סנן את המיץ ושתה 3 כפיות כל 3 שעות - זה מאוד מקל. ניתן לקנות בחנויות טבע צמחים לחליטה , איתם אתה יכול לעשות אנהלציה עם טימיה וליקוריש וגם כמובן לשתות אותם כתה. ישנו תכשיר פיטו הומאופטי ( הומאופטיה עם צמחים) שיכולים לעזור COUGH CURB ו TONSEALS הראשון מתמקד בשיעול השני בכאב גרון. אם הגרון כואב יותר מהשיעול כדי להוסיף גם אבץ וויטמין C . הרבה בריאות יעל

כאבי גרון

אתה שותה תה עם דבש, זה נהדר. אך אם הגרון כואב ויש דלקת גרון- לעולם לא דבש עם תה חם בכלל, לא שתיה חמה. כי: כל דבר חם גורם לדלקת להתרחב ולהתפרש על מקום גדול יותר. הדבש הוא התרופה הכי טובה אך ברגע שאתה שם את הדבש בתוך משקה חם-הדבר מאבד מהיכולת הפלאית שלו. מומלץ-דבש עם חלב קר. או דבש בנפרד. המלצה נוספת שלי- הקלה על כאבי גרון בדרך הכי קלה היא שתיה קרה, והרבה. הקור מכווץ את הדלקת ומקטין את מקומה בגרון, ככל שהיא תקטן לה היא תיעלם מהר יותר. בריאות בת חן

לא מדוייק..

בת חן היי עפ"י מירב ידיעתי החום אומנם מרחיב אבל לא תמיד פעולתו היא התפשטות הדלקת. במקרה של דלקות גרון מומלץ לשלב חם וקר כיוון שהחום הורג את החיידקים מזרז את זרימת הדם בגרון וע"י כך גורם להבראה והקור בעיקר מקל על הכאב. לגבי הדבש , לא ידעתי שהחום הורג את סגולותיו - תודה על האינפורמציה
יום טוב , ושבוע נפלא יעל

שיעור שונה ומרענן

היי יעל רובינו למדנו כי בקיץ יש לשתות קר על מנת לצנן את הגוף ובחורף חם על מנת לחמם את הגוף ועוד דברים רבים שאינם נכונים והורסים במשך הזמן את הגוף מאחר ולא מטפלים בו נכונה. כך גם לגבי דלקות אתן לך עוד דוגמא כאשר אדם מגיע לרופא עם חבלה קשה בגוף הרופא חובש והתרופה הראשונה שהוא אומר לפי הצורך-קומפרסים קרים- ראי עצם חבולה באשר שמים עליה קומפרסים קרים היא מתכווצת ולעולם לא תשוב להתאחות ולהירפא כלפני החבלה. בדיוק ההפיך הוא הנכון יש לשים קומפרסים חמים גדלנו על אמונות מוטעות תה חם אכן מרחיב ומפשט את הדלקת בגרון בעצם כל דלקת בדלקות, כל סוגי הדלקות, יש לטפל בקור בלבד. אני ממליצה לך לקרוא את "הנהגת הברירות ל´הרמב"ם" שם מוסבר על פעילות הגוף ותפקודו הלקוי. בברכת אור ואהבה בת חן ד"א בנוגע לדבש, אכן חום מוציא מהדבש את סגולותיו, אלא אם כן, מניחים את צנצנת הדבש בתוך כלי עם מיים חמים-(הכלי סגור) על מנת להפוך אותו ליותר נוזלי.

arg@00

New member
אז מים מינרליים עם דבש לדוגמא

נשמע על פניו גם דומה להמלצות שלך,תקני אותי אם טעיתי

אשכר

New member
ויי זמיר

הדרך הטבעית של גוף לטפל בדלקות היא באמצעות העלאת החום. חום גבוה (במידה!) מזרז תהליכים ביולוגיים שונים, בין השאר של מערכת החיסון. אני לא שותה משקאות חמים בעצמי, אבל בזמן דלקת גרון, אני מעדיף לחמם את הגרון עם צעיף. לדעתי לדקת גרון נגרמת משילוב של זיהום אויר, לחץ נפשי וירידה בטמפ´ שהגוף לא מצליח להתגבר עליה. חום גבוה גם מנטרל ארס של בעלי חיים מסויימים (זהירות! צריך לדעת איזה, כי יש סוגי ארס שמגיבים רע לטמפ´ גבוהות)

mishmush

New member
פיתרון לגרון...../images/Emo151.gif

בנוסף לדבש, ישנם כדורי מציצה יעילים המכילים פרופוליס (שהוא גם כן תוצר כוורת) אנטי-דלקתי, אבץ כמובן, ויטמין C, אכיניציאה וכו´ אני לא אכתוב פה את שם החברה כדי לא לעשות פרסומת. ישנם הרכבים שונים של חברות שונות הנבדלים במינונים ובהרכב- חלקם יעילים מאוד וחלקם לא ממש. ואגב- זה נכון שהסגולות של הדבש נהרסות בהרתחה.

למעלה