סובנירים מחו"ל

rob roy

New member
סובנירים מחו"ל

מישהו יודע אם הבאת דברים משומשים מחו"ל מחוייבת במכס כמו פריטים קנויים חדשים? למשל שמעתי שביפן (הנה הקשר לפורום המזרח הרחוק) אנשים מניחים מוצרי חשמל תקינים ליד הפחים, מוכנים לשימוש, כי קנו דברים יותר חדשים. אם מישהו שב מיפן עם פריטים כאלה, האם קורעים אותו במכס, או שיש מעמד שונה לחפצים יד שנייה?

לא כל כך נראה לי...

תסכים איתי שהמסכ לא עד כדי כך מטומטמים אתה תעבור עם טלוויזיה או מכשיר DVD ותגיד להם זה משומש לא קניתי את Zה לא כל כך נראה לי שהם יקנו את הסיפור. בכל מקרה דברים קטנים אתה יכול להביא בכיף ובכלל הכל תלוי במזל שלך. אם למשל תעבור באור הירוק עם מיני דיסק אבל עליך ולא בקופסא חדשה לא יגידו לם כלום כ"נל נעליים או כל דבר אחר מצלמה וכדומה. אם אני לא טועה החוק להצהיר על מצלמות וידאו מצלמות סטילס ושאר דברים בוטל וכיום לא צריך להכריז על דברים במכס כאשר עוזבים את הארץ אבל שוב פעם זה המזל שלך אתה תוכל לשים בתיק DVD רמקולים טלוויזיה PLAYSTATION מחשב נייד מה שתרצה ואם לא יבדקו אותך אז עברת בכל בבסדר לך הבייתה שמח וטוב לב אם כן יבדקו אז תצטרך לשלם את המכס על הדברים הללו. ומשהו אחרון לסיום למה שלא תתקשר אליהם ותשאל אותם??? אני בטוח שתקבל מהם תשובה הכי מקצועית שיכולה להיות

rob roy

New member
אתה צודק

להתקשר אליהם באמת עדיף. ואני באמת התכוונתי למקרים בהם אתה קונה בחו"ל פריטים משומשים, לא להציג דבר חדש בתור ישן.

למעלה