סוגה חדשה בפואטיקה עברית!

סוגה חדשה בפואטיקה עברית!

(מתנצל אם אני עובר על חוקי הקבוצה, אבל נראה לי שתתעניינו)
חברי קבוצה יקרים,
אני שמח להזמין אתכם לבקר בתערוכה חדשה של שירה - תערוכת "שירת חפצים"!

מהי שירת חפצים?
זהו ז'אנר חדש ומהפכני בשפה העברית, ואנו נציג ונגבש אותו לראשונה בתערוכה מדהימה.
פתיחה: 28/3/16 | נעילה: 21/4/16
גלריה ויטרינה ע״ש ג׳וליה מזרחי
הפקולטה לעיצוב, מכון טכנולוגי חולון HIT

כן! תערוכה של שירה!

התערוכה חושפת ז'אנר פואטי חדש וייחודי בשירה העברית "שירת חפצים": שירים בהם החפץ ניצב במרכז השיר: המסננת, המאפרה, המקרר ("וואו איזה אבסורד!..."). דרך החפץ מנוסחות מערכות יחסים ורגשות, מתוארים אופני ייצור וצריכה, מועברות חוויות אסתטיות ורוחניות ומה לא.

השירים בתערוכה נמצאים בערימות ענקיות של דפים המונחים זה על זה, ולצידם הקראה בקולם של המשוררים. המבקרים מוזמנים להלך בין השירים, לקרוא, להאזין להקראות ולאסוף לעצמם כל שיר שיחפצו בו אל תוך מעטפה מיוחדת, ובכך להפוך את השירים שהם אוהבים לחפץ במתנה - ספר שירה.

בונוס!
במסגרת התערוכה נערוך אירוע חגיגי ובו משוררים המציגים בתערוכה יגיעו אל הפקולטה לעיצוב בחולון כדי להקריא משיריהם ולעשות שמח!
משתתפים בצהריי הקראת השירה:
אהרון שבתאי, נוית בראל, ערן הדס, תהל פרוש, אלה נובק, דנה מרקוביץ, יהונדב פרלמן, שגיא אלנקוה, רועי צ'יקי ארד, טל ניצן, מרחב ישורון, ענבל אשל כהנסקי, אופיר משרקי, ואן נויין ומשוררים נוספים.
האירוע יתקיים ביום ד' 6/4 בשעה 12:30,
ברחבת "חזי לסקלי" שמחוץ לגלריה ויטרינה, המכון הטכנולוגי חולון HIT
עמוד האירוע: https://www.facebook.com/events/829189867226512/

מציגים בתערוכה:
מאיה בז'רנו, ערן הדס, אלפרד כהן, עדי קיסר, מאיר ויזלטיר, טל ניצן, נוית בראל, שגיא אלנקוה, אהרון שבתאי, גלעד כהנא, צאלה כץ, רוני סומק, תהל פרוש, אגי משעול, רועי צ'יקי ארד, יודית שחר, יונתן לוי, ענבל אשל כהנסקי, אופיר משרקי, יהונדב פרלמן, חזי לסקלי, ורדה בן חור, רות לורנד, דניאל עוז, מרחב ישורון, אלה נובק, דנה מרקוביץ, שלומי חתוכה, מלכי טסלר, ואן נויין, יעל בירנבאום

את התערוכה יזמה ואוצרת רביד רובנר, היסטוריונית ופילוסופית של העיצוב.

לכל שאלה נוספת ניתן להגיב כאן בהודעה ואני אשמח להשיב :)

בברכה,
מולי יחבס,
צוות התערוכה
https://www.facebook.com/shirathafazim/

למעלה