סוגיה באוטומציה

erandd

New member
סוגיה באוטומציה

סביבה בה צוות QA עובד על כמה פרויקטים במקביל כל איש QA עובד על פרויקט אחר. להחיל אוטומציה בכל הפרויקטים מה עדיף לדעתכם: איש אוטומציה שרץ על כל הפרויקטים (אחד שמרכז הכל) או שבכל פרויקט איש הQA שלו יפעל להקליט

arn0n

New member
קודם איש אחד על פרויקט אחד

ואח"כ שהוא יעביר את הידע ואת הטיפים לאנשי שאר הפרויקטים... ואם אותו איש QA ראשון גם ימשיך לרכז את הנושא (יפתור בעיות וכו') אז גם יש מישהו שהוא מומחה, וגם אין צוואר בקבוק.

erandd

New member
נשמע מעניין

לדעתי בכל מקרה אין צוואר בקבוק כי האיש שמתמחה גם יעבוד מהר ויעיל יותר וגם הוא יתעסק רק בזה.

arn0n

New member
הנה תרחיש

הוא יתעסק רק בזה, ויהיה מומחה גדול, ואז יום אחד המנכ"ל שלו יתפוס אותו משחק סוליטייר ואתם תשארו ללא המומחה וללא הידע

erandd

New member
חמוד

אבל אתה יכול להגיד את אותו דבר על כל בעל מומחיות בחברה

ravitd

New member
אוטומציה

הי לכולם ושנה טובה. הרגע סיימתי לקרוא את 6 הדפים האחרונים בפורום....(כידוע דף 7 עדיין לא פעיל...
נראה לי שאתם אחלה חברה והרבה יותר מנוסים ממני (4 שנות נסיון בחברה קטנה יחסית - 80 עובדים - ראש צוות QA מזה 4 חודשים) הסוגיה שהעלת פשוט מעסיקה אותי בימים אלה ממש!!! קראתי את התגובות, ויש לי הערה: עדיף למנות מומחה שיתחיל ללמוד ולהתקדם, אך יש לשלב את חברי הצוות בשלבים המוקדמים, ולהעביר את הידע בחלקים. לא לחכות לסוף. חוץ מסיבת ה"ביצים בסל אחד" יש גם את עניין התובנות של שאר חברי הצוות וההתמחות בפרוייקטים שלהם. אדם אחד אינו יכול לתכנן את כל סוגי הבדיקה על כל הפרוייקטים ששונים אחד מהשני מין הסתם. מצד שני, הנסיון בימים אלה מוכיח, שקל מאוד להניח מומחה ללמוד לנפשו, ולשקוע בעצמנו בשגרת העבודה היומיומית.....אבל אסור להתפתות לכך.

למעלה