סוגיה- הפאגטרון.

RainBird

New member
סוגיה- הפאגטרון. השאלה העומדת על הפרק לדעתי, היא האם לערוך פאגטרון בקרוב. לדעתי צריך לחכות קצת, עד שיתארגנו מפגש פורום אחד או יותר שבהם חברי הפורום יתוודעו אחד לשני (ואחת לשניה). מה דעתכם? ארדן.

ChildOfTheWoods

New member
אני אומר לחכות קצת... חיחיחי אבל זה בגלל שאין לי מוזה בזמן האחרון...^^

מבחינתי אפשר לחכות, אבל כדאי לקבוע סוג של לו"ז. נגיד, שנקיים איזה פיקניק עוד החֹדש, ואחד בחֹדש הבא (זה נראה ריאלי?), ושהתחרות תתחיל במאבון ותסתיים בסאווין. או לו"ז אחר, אבל שהפגטרון יהיה בתכנית, ולא יֹאבד בתהום הנשיה. אגב, אפשר אולי לנסות למנף את הפגטרון כדי ליצור במת מפגש עם יותר תֹכן. אולי ערב שיכלול הקראת שירה פגנית, הופעות פגניות (אם למישהו יש שירים מולחנים, או קטעי דרמה). אפשר יהיה למקם במקום מעין תערוכה של יצירות פגניות שאנשים יביאו, ואולי שירה משותפת של צ'אנטים או סתם שירים. וכדי שבכלל יהיה שמח, אפשר גם לערב בעניין (כמובן) אֹכל (שהוא גם סוג של אמנות). מה אתם אומרים? יש לי שותפים? אני נשמע ריאלי, או שמא אני הוזה?

Bastat

New member
../images/Emo27.gif באם יתקיים מפגש כזה אני אישית אשמח לקחת חלק להכיר וללמוד עוד אנשים העוסקים בדרך... זו או אחרת...

Animus1539

New member
שקלתי ושקלתי, אני אשתף בשיקוליי... אז ככה, מפגשים של חברי הפורום מתוכננים אבל עוד לא יצאו לפועל. הפאגאטרון מתעכב בעיקר בגלל האתר של הפאגאטרון, שאני מנסה לשנות את תכניו עם הצלחה מועטה בלבד ולאורך זמן רב יחסית. (זה קשה יותר ממה שחשבתי...). רובין - אהבתי מאד את הרעיון של לשלב את המפגשים עם הקראות שירה ו\או הופעות, זה נשמע לי מגניב ובר ביצוע. הבעיה העיקרית המסתמנת - אני טס לחו"ל כנראה בתחילת-אמצע ספטמבר, ואני לא סגור על מתי בדיוק אני חוזר, אז אלא אם כן אמנה מחליף לתקופת היעדרותי, נשארו שתי אופציות. לארגן כבר עכשיו מפגשים ופאגאטרון בצורה מואצת כך שזה יתחיל ממש בקרוב וייגמר לפני שאני טס, או לחכות עם זה עד אחרי שאני אחזור. כל זה כמובן אם לא מיניתי מחליף. מה דעתכם? תשפכו מחשבות, אני אשמח לשמוע מכל מי שיש רעיונות.

לא ריאלי להספיק את הפגטרון עד אמצע ספטמבר. אתה יודע מתי בערך אתה חוזר? ולאן אתה טס בכלל, אם אפשר לשאול? אם אתה חוזר בזמן סביר אפשר להגיש את החמרים עד לחזרתך, ולסיים את התחרות לאחריה. אם אתה נעדר לזמן ארוך מאד (חֹדש וחצי הוא לדעתי הזמן הארוך ביותר שהפורום יכול להסתדר ללא מנהל), אני חושב שתאלץ למנות מנהל מחליף בכל מקרה.

Animus1539

New member
לא כתבתי עדיין כי אין תשובות עדיין אני יודע לאן אני נוסע (-אנגליה), ובערך מתי (-תחילת אמצע ספטמבר), אבל עוד לא יודע לכמה זמן (-מינימום שבועיים, כנראה יותר), אז ברגע שאני אדע בדיוק, אני אוכל לקבוע אם צריך מחליף או לא... בכל מקרה נראה שזה יתעכב טיפה אם אנחנו מתעקשים על פורמט בו יש לפאגאטרון אתר... אני עובד על זה אבל ייקח זמן עבודה פיזי מהותי יחסית לסיים את כל הגרפיקה ואז לראות אם זה עובד כמו שצריך...

למעלה