סוגיה מעניינת.. בנים.

A n d r i a n a

New member
סוגיה מעניינת.. בנים.

אני פה מדברת על הקהל של הבנים בני 22+.. אתם יכולים לחיות בלי סקס לתקופה מסוימת? האם זה כמו חמצן עבורכם? זאת אומרת, נגיד שאתם יוצאים משיהי בתולה לדוגמא, ואתם יודעים שממנה לא תראו בקרוב ... סקס...ויש בינכם הפרש גדול של שנים האם תמשיכו לצאת איתה וכל זה? או שתעידפו למצוא מישהי שהיא כבר לא בתולה וכל זה....? הבנתם?! מחכה לתגובות..

זה תלוי-

סקס זו לא מחלה או אובססיה... יצאתי עם בתולה, יצאתי עם בחורות שסתם נהנות מלמתוח את הזמן... לא הייתה לי שום בעיה לחכות. כל עוד אוהבים את אותה אחת שאיתה נמצאים, אין שום בעיה עם זה.

A n d r i a n a

New member
אבל..

כשזה בהתחלה... כזה. בשלב הראשון, ואתה יודע שהיא קטנה ממך בהרבה, והיא בתולה.. לא תברח מזה?

מה פתאום...

זה עדיף לי, אני לא אוהב את הבנות שכבר עברו עליהן כמה, הן כבר מנוסות בענייני המניפולטיביות, עם הבתולות אפשרי לדבר בלי מחשבה אחת לכיוון מסויים...

הצילצול

New member
תסביר לי משהו בבקשה

יש כאלה שזה מבאס אותם לצאת עם בתולות, וקשה להם לחכות אולי בגלל שהן נלחצות! אז למה כל כך קשה להם להבין את זה??? אני לא מדברת ישירות אליך אבל פשוט תסביר לי את זה.

כי יש מספיק

מפגרים... זאת בעיה קשה

חמודה שלי, תראי

הרבה פעמים נראה לנו הבנות שבנים לא מסוגלים בלי סקס. אבל זה לא נכון. יש כאלה שזה לא כל מה שהם מחפשים.. ויש לך דוגמא אחת כבר למעלה. אף פעם אל תכנעי למישהו שנראה שזה כל מה שהוא מחפש ותנסי לרצות אותו. תחשבי על עצמך בלבד ועל מה שאת רוצה. ומי שמחפש רק סקס, לא ראוי לך. חד משמעית! את יודעת מה דעתי כבר בעניין..

pain is MY love

New member
בתור בחורה אני יכולה להגיד

שיצאתי עם בחורים בני 22+ שידעו שאני בתולה חלק החליטו לנתק את הקשר ברגע הגילוי (הסקס משחק אצלם תפקיד מאוד חשוב כנראה) וחלק נשארו לצידי פשוט כי הם רצו הרבה מעבר! בחור שיוצא עם בתולה ולא רוצה רק לזיין אותה לא צריך לדאוג כי אם הוא רוצה להתחבר לנפש שלה ובאמת להכיר אותה הוא יודע שבסופו של דבר אם הם יתחברו נפשית גם זה יקרה.... מה גם שזה די סוג של אתגר אצלם לא?...

A n d r i a n a

New member
רגע...

אחרי שהם שמעו שאת בתולה, כאילו הם לא התקשרו יותר וניתקו כול מגע? מה הייתה התגובה שלך? הבנת כאילו, שזה בגלל זה...? אתגר... זה לא תמיד משהו שאנשים נענים לו ... הם מעדיפים אולי ללכת בדרך בטוחה לדעתי.

למעלה