סוגיה: מציאת גברים נורמאלים!!!

סוגיה: מציאת גברים נורמאלים!!!

אני וחברותיי דנו בסוגיה: היכן אפשר למצוא גברים נורמאלים? הגדרת גבר נורמאלי- נראה סביר,מחפש קשר רציני,יודע לאהוב, טוב לב וסקס טוב. איפה לעזאזל מוצאים אותם---האם הזן עוד קיים?!?!?! האם אני מבקשת יותר מידיי?!?!?!? אוווףףף............ נמאס מסטוצים נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גברים תתאפסו על עצמכם בבקשה!!!

קטרפי

New member
רמז:הוא כותב עכשיו (סתאם../images/Emo3.gif)../images/Emo110.gif

השאלה זה מה הבעייה שלך
אם אין לך חבר ואת מחפשת, או שיש לך חבר ואת לא ממש מסתדרת איתו כי אין בו את כול הדברים האלה. (תיז-ר-קי אותו!) בכולמקרה בקשר לשאלה שלך, כן הזן עוד קיים, ואם את ניכנסת לקשר אז כניראה שאת חושבת שהגבר הוא כזה. אם את נופלת על גבר גרוע שהוא ממש לא מה שחשבת, את יכולה להמשיך לנסות - לפי מה שאת כתבת, תאמיני לי שקיימים יותר ממה שאת חושבת הערה
אם ההודעה הזאת נישמעת קצת מוזרה, אז סורי אבל אני תחת השפעת קפאין

tsveeka

New member
אומרים אותו דבר על נשים

עד שהכרתי את האישה המדהימה בחיי, שמעתי שבחורות קשות ולא יודעות מה הן רוצות. לא האמנתי לבלוף הזה שאין בחורות נורמאליות בארץ ולצורך העניין בגוש דן(שם אני גר). גברים רוצים סקס, נשים רוצות יחס - משהו שנראה נכון בימינו. אבל יש יוצאים מן הכלל. יש לכל גבר או אישה את החצי השני, זה נשמע כמו קלישאה אבל זה נכון. לכל אחד יש את החצי שלו/ה. האמינו לי נשים, יש הרבה בחורים שכמוני מחפשים אהבה בחיים (אני במקרה מצאתי). הבחורה המדהימה שלי שיגעה אותי כמו הרבה נשים אבל אני נפלתי שדוד והראתי לה שאני זן נדיר ואז היא ננעלה עליי בחזרה, לא הכירה גבר כמוני. בנות, אל ייאוש, יש בחורים רגישים ורומנטים. בנים, אל ייאוש, יש בחורות שאחרי שתשקיעו בהן, האהבה תמלא אותן ואותכם. מאחד שלמד מהניסיון, אל תוותרו - עשיתי 33 בליינד דייטס והיא הגיעה. בהצלחה.

yanshoof26

New member
שאלת מיליון הדולר

גברים נורמאלים (ואפילו יותר מזה)הם בכל מקום, זאת בדיוק הבעיה שלכן הנשים.... מרוב שהם שם אך לא בולטים אתן לא רואות אותם, זה הבחור הביישן בפאב או במועדון, זה הבחור שיושב עם החברים בהרצאות ולא נגש לשבת ליד חבורת הבנות השוות. זה הידיד הכי טוב שלך, זה שמאוהב בך קצת כבר שנים, את מספרת לו הכל אבל לא רואה אותו בתור יותר מזה........ בקצור הם כאן ובכל מקום רק שאתן מעדיפות את השחקנים, אלה שנראים טוב, מלאי בטחון עצמי ויש להם שורת משפטים מוצלחים לסמול טוק של פיק אפ, ומלא ידידות...

tsveeka

New member
ידידות זה נחמד אבל....

כאשר חיפשתי בחורה (נשמע רע אני יודע אבל זה באמת היה חיפוש) רכשתי כמה ידידות אבל עיצבן אותי שיש לי איזה שלוש ידידות אך, בלא אהבה. ידיד זה נחמד אבל אהבה שווה יותר. בדוק!

אז זהו ש...

אין לי אף אחד ואני גם לא בטוחה עד כמה אני מחפשת כרגע -אני די רוצה להאמין שהוא יופיע כך פתאום!!!
אני לא כ"כ מאמינה בידידים-קשה לי עם זה, היו לי אבל איכשהו תמיד אחד מאיתנו רצה את השני..... היו לי אהבות בחיים אבל הרף שלי עולה לאט לאט ובקצב הזה הרווקות תחגוג לעוד 67,998 שנים! לא! אני לא מתוסכלת ולא נואשת סתם עלה לדיון,וחשבתי להעלות בפניכם, ולחלוק.
בהצלחה לכולם

tsveeka

New member
נתת בעצמך את הפיתרון

תורידי את הרף. אהבה לא תופיע ככה מהירח, כמו שאצלי זה לא קרה, עברתי 33 בליינד דייטס ועברתי תהליך קשה. "המצב בשוק במיתון" מישהו אמר לי, משפט קולע, למצוא את האהבה שלך, בישיבה בבית זה לא יגיע. צריך ללכת ו"לחטוף מכות" כי היו בחורות שאמרו שאני לא מתאים, נחמד וחמוד אבל לא לטעמן. הן זרקו את המשפט: "בוא נהייה ידידים", איזה 20 בחורות אמרו לי את זה ורק 3 ידידות נשארו, מה מוסר ההישכל? היו כמה בחורות שגם היו מכוערות כמו חושך וגם סתומות כמו נעל, לא חסרות כאלה. כשראיתי את האחת, היה קליק אמנם לא ראשוני אבל במבט השני זה קרה. כמובן שעברנו מערכת יחסים מרתקת עם עליות ומורדות אבל היה שווה את 32 האכזבות עד אז.

A n d r i a n a

New member
tough אגורה, ידידתי היקרה..

ובכן, קראתי את כול כתביך האחרונים והופתעתי לגלות דימיון בין שתינו.. מה דעתך על להיות החצי השני שלי?! חחח... סתם....... אני פשוט רוצה להגיד לך, שאני כל כך מבינה אותך. זהו... עמוק, אני יודעת

seeyou

New member
הרף שלי עולה לאט לאט ...../images/Emo99.gif

זה בא עם הגיל... כאשר אנו צעירים נסחפים בלהט של הגיל...לא עושים חשבון כאשר מתחילים לעשות חשבונות סימן לא טוב...הדימיון נכנס לשבתון....

Darkwing

New member
אכן מבקשת יותר מדי.

אני שמח שאת וחברותייך דנות בסוגיה של גברים נורמליים. מה עם האישה הנורמאלית? זאת שנראת טוב, רוצה קשר רציני, לא משחקת משחקים מפגרים של להתקשר/לא להתקשר, יודעת לאהוב (לא, לומר את זה סתם לא נחשב), יפה (לא, פנים חמודות ו50 קילו אקסטרא לא נחשב...), וטובה במיטה? למה אותן אין אופציה למצוא? למה כל פעם כשיוצאים לדיסקוטק אז אלה שנראות טוב, מתוסבכות מעל הראש באיזה סיטואציה מפגרת שלמען האמת כבר מזמן קצרה סבלנותי מלשמוע. אלה שניתן להקשיב להן ולנהן איתן שיחה לרוב לא יודעות איזה קשר הן רוצות ואין להן מושג מה קורה איתן. אלה שטובות במיטה לא ממש מחפשות קשר, או שלא ממש בא לך להתחיל איתן שיחה כי מעט קשה לנהל שיחה עם משהו ששניה אחרי שגמרת אתה מת להעיף בבעיטה מהמיטה. אז מה? רק סטוצים? לא
תתאפסי על עצמך. לכל אחד יש את הדברים שלו. לכולנו יש את השדים שלנו ואת השטויות שלנו בראש. לגבר האדיב יש בעיית אימפוטנציה, להוא שטוב במיטה יש עודף ביטחון עצמי, להוא שיש יכולת הקשבה יש עין פוזלת וכן הלאה וכן הלאה... קיים גבר מושלם. זה ההוא שבו מתאהבים. בדיוק כפי שקיימת האישה המושלמת. אותו אדם שאנו למדים לקבל כפי שהוא ובלי דברים נוספים. אם את רוצה שהגברים יתאפסו עם עצמם, אז יש לך עוד דרך ארוכה. וסטוצים, אגב, זאת בחירה שלך גם...

WOW.......בוא נירגע רגע!!!

ראשית, התוודתי שהרף שלי גבוה, משמע אני יודעת שאני מבקשת יותר מידיי! שנית-אחלה שטיפה "הבאת" לי.
כל מה שכתבת לעיל אכן נכון,כל הנאמר על האישה- כנ"ל לגבי הגברים. נסיים בכך שאני מסכימה איתך על כך שהגבר המושלם הוא אכן זה שמתאהבים בו, על כך שיש לי עוד דרך ארוכה וכמובן על כך שסטוצים זו בחירה שלי. מסקנות: 1. אני צריכה להתאפס על עצמי. 2. יש לי עוד זמן עד שאכיר את MR. PERFECT 3. כל השוות במועדונים מתוסבכות בגלל כל אלה ש.... וזרקו אותן. 4. אולי הן אכן סולייה. 5. סטוצים הם אכן בחירה שלי 6. אני מפסיקה עם סטוצים.

Darkwing

New member
דבר ראשון ../images/Emo24.gif

אני לא בטוח לגבי כל ה"שוות" במועדונים (מקסימום שעוות...) כל אלא לרוב אין הן במצב מספיק נורמלי מלכתחילה. פגשתי מספר בחורות מתוסבכות מעל הראש, ולא בגלל שז**נו וזרקו אותן. הן הגיעו כך מהבית... לעיתים אכן יש את המתוסבכות. יש גם מתוסבכים (מי כמוני יודע...) אבל... (וזה אבל גדול) להאשים מישהו אחר בגלל התסבול העצמי זה כבר יותר מעורר רחמים ופאתטי מאשר גורם לאיזה שיפור בחיים.

seeyou

New member
את רוצה סופרמן?-גבר מושלם?

גברים נורמאלים? נראה סביר? מחפש קשר רציני? יודע לאהוב? טוב לב ? וסקס טוב? קראתי שליפאנים יש רובוט שיודע לרוץ...אז העתיד מתקרב!

זיו25

New member
יש כאלה.

הם בדרך כלל נשואים כבר
החוכמה היא לתפוס את האחד שלך, ואז להתחתן איתו. תדעי לך שדברים כאלה הם לפעמים ממש מתחת לאף. אחותה של אישתי התחתנה עם מישהו שהתגורר 100 מטר ממנה, והיא לא הכירה אותו עד גיל 23 . אז, תמשיכי לחפש - אני בטוח שתמצאי! בברכה, זיו.

למעלה