סוגיה נוספת בעניין ה-PATS

סוגיה נוספת בעניין ה-PATS

שמעו חברה, זה כבר לא בדיחה. בעיקר לא לנוכח לוח המשחקים היחסית נוח שלהם עד לסוף העונה. מעניין אותי לדעת, אם היו לכם מאה דולר בכיס, האם הייתם שמים אותם על אחת האופציות הבאות? 1. הם לא יפסידו עד סוף העונה אבל יודחו בפלייאוף (כולל הפסד בסופרבול). 2. יפסידו בעונה הסדירה אולם יקחו את הסופרבול. 3. לא יפסידו עד הסופרבול וייקחו אותו. אני יודע ש-1 ובעיקר 3 נראים הזויים לחלוטין, אולם ייתכן שאנו עדים להסטוריה שמתהווה מול עינינו. מישהו כאן חושב שזה אפשרי. (ושלא תגידו אחר כך: "יו, איך לא ראיתי את זה? זה היה ברור").

royfr

New member
2

לדעתי הם "ירצו" להפסיד משחק רק כדי להוריד מתח לפני הפליי אוף.

Reshefgarcia

New member
חד וחלק...

לא... כי גם בנצחונות האחרונים שלהם,אפשר לשים לב ל"סדקים בשריון" אם תרצה.... הם לא אפקטיביים מספיק...משהו לא לגמרי דופק שם... למרות שבריידי מוציא שפנים מהכובע,וקורי דילון נראה כאילו הזריקו לו סם ממריץ...החבילה כולה נראית קצת מחוץ לסינכרון... לא יודע,אולי זה רק אני... אבל ככה זה נראה לי... נראה לי שהדולפינס בטוחים לעת עתה....הם ישארו הבודדים עם ההישג המדהים הזה... למרות שכמו שהם נראים השנה...הם גם מסוגלים לעשות את הרוורס,ולעשות את הלא יאומן,ולהפסיד בכל המשחקים שלהם...כך ששום דבר לא מחוץ להישג יד...

kobi08

New member
על מה אתה מדבר..ועל איזה ספורט?

לא ברור..שום סדקים ושום בטיח..בלי שום קשר לא נראה לי שנגמור עונה שלמה בלי הפסד..ועדיף שיבוא באיזה משחק שלא קובע ע"מ שנבוא כמו אריות לפלייאוף..ונחגוג בפארק סטריט את הבק טו בק..

כן אבל לא

לקחת בחשבון את הלוח היחסית נוח שלהם. אמנם הם לא נראים טוב, ואם תשאל אותי הם היו צריכים כבר להפסיד במחזור הפתיחה, אבל הם בכל זאת ברי מזל. (מזל של אלופים!?). נראה כאילו הכל הולך להם.

royfr

New member
האמת

לפני שנתיים (אחרי הזכייה הראשונה שלהם), הם פתוחה מצויין את העונה אני עד עכשיו לא שוכח את המשחק בג'יאנט סטאדיום נגד הג'טס, ששם הם עשו מה שרצו. רק שבאיזשהו שלב הם נחלשו, הפסידו בבית לג'טס, ובזכות נצחון על מיאמי במחזור האחרון, הם נתנו לג'טס את אליפות הבית והעיפו את עצמם מהפליי אוף.

כן, גם לי זכורה העונה הזאת.

שוב, פעם שעברה לא היה להם לוח משחקים נוח כמו שיש להם השנה. בכוונה אני כותב נוח ולא קל. בפוטבול אין קל. גם שנה שעברה מיניסוטה פתחו עם 6-0 וראינו איפה הם סיימו את העונה שלהם.

למעלה