סוגיה של בקשת המלצה

Gali112

New member
סוגיה של בקשת המלצה

הגיעה עונת הפניות לגרנטים ומשרות ואיתה המשימה המאוד לא אהודה עלי לבקש המלצות. יש לי מנחה שאני עובדת איתה כבר כמה שנים מעבר לתקופת הדוקטורט. לא אדם קל אבל תומכת בי אקדמית ומעריכה אותי אך מחמאות זה לא הצד החזק שלה. היא ביקורתית ותובענית גם כלפי עצמה ותגובה כמו "זה טוב" זה אצלה בד"כ פסגת המחמאות. ראיתי המלצה שכתבה לי בעבר שהיתה בסיגנון מאופק למדי. (את הסוגיה של מה זה עושה לי לעבוד איתה נשאיר בצד אם כי יש לזה מחיר לא מבוטל). היא מוכרת ומוערכת מאוד באקדמיה. יש לי אופציות נוספות למי לפנות אבל אנשים שפחות מכירים אותי ויש בקשה מפורשת בהמלצה המסויימת הזו שהממליץ יפרט את ההיכרות עם המועמד וידרג את יכולותיו. גם יתכן שלא יראה טוב שאני לא מקבלת המלצה מאדם שאני עובדת איתו כל כך צמוד מה דעתכם?

22ק ו ס ם

New member
לדעתי חייבים מהמנחה שלך

אחרת זה באמת נראה קצת משונה. אני חושב שגם המלצות מאבדות מערכן אחרי כמה שנים של פוסט דוק ומה שבאמת חשוב זה מה עשית מאז סיום הדוקטורט והפרסומים שלך.

Gali112

New member
יש לי אחת

מהמנחה שהיה ממלא מקום בזמן שהיא הייתה בשבתון. לא עבדתי איתו בכלל ואני פונה אליו רק שאני צריכה המלצה. רוב מה שעשיתי מאז סיום הדוקטורט זה איתה כולל דברים שעדיין לא הבשילו לכדי פרסומים. לא טוב לי עם זה שאני לא מרגישה נוח לפנות אליה ולבקש

למעלה