סוגיות כלכליות למחשבה...

mr small

New member
סוגיות כלכליות למחשבה...

שלום לכולם, המצב הבטחוני בו אנו נמצאים מעמיד אותנו לא אחת מול דילמות כלכליות אציין כמה דוגמאות... 1. אם אדם אכל במסעדה, שילם את החשבון אך בטרם הספיק לצאת התפוצצה המסעדה... האם הוא זכאי לקבל את דמי האבטחה בחזרה? במקרה יותר ספציפי, הפיצוף במקסים בחיפה גם המחבלת שילמה את החשבון האם היא זכאית להחזר דמי האבטחה? 2. אם אחד מבני זוג נהרג יום לפני החתונה, האם זכאי בן הזוג השני לקבל החסר על האולם או לקבל דחיה עד שימצא כלה חיה? 3. האם ניתן לתבע חברות על פרסומות פוגעות, כגון הפרסומת של עלית לכיף-כף "נתנו לו אצבע רצה את כל היד...". המשך יבוא...

M.Z

New member
הייתי הולך על הרעיון של:

שילמת ולא קיבלת את מלוא התמורה? כספך חייב לחזור אליך.

Gixxer600®

New member
אבל אם המאבטח מת תוך ניסיון להגן עליך

זו סוגיה לא פשוטה

M.Z

New member
די!!! מתי תלמדו להפסיק לתת לציבור

לשאת בעול הכספים במדינה הזו? וכרגיל, מי ישלם על הארוחה למרות שהיה שם פיגוע? נכון מאוד, מעמד הביניים, החילוניים המשרתים בצבא ועושים מילואים, הנושאים בנטל המיסים. דתיים לא אוכלים במסעדות יותר מדי, הקיבוצניקים לא מכירים מושג כזה "מסעדה" יש או "חדר אוכל" או "ישר מהמשק", כל בעלי הפטורים למינהם, אמהות חד הוריות, אוכלוסיות חלשות- די, נמאס לנו, תנו לחיות פה בשקט, כל דבר הציבור צריך לשלם?

el presidente

New member
אני אומר.לתבוע את האמ-אמא של המאבטח

מת...לא מת....לא צריך לעניין אף אחד... מצידי..לימכור את הארון קבורה שלו... מבחינתי..שאלמנתו תשלם לכל הניפגעים האחרים מכספי ביטוח החיים שלו. יש לו בית!?...יופי!...לימכור מיד ...ולחלק את הכסף.. שהילדים שלו ינקו את הבתים של שאר הפצועים רק בשביל שירגישו טוב עם עצמם על הפדיחה שאבא שלהם עשה. אני מאוד מקווה שאלמנתו טובה במין אוראלי...כי שיגמר הכסף ושאר הפצועים ירצו עדיין פיצוי...שתתחיל להתאמן על שרירי הלסת שלה!

el presidente

New member
../images/Emo132.gif ידידי המלומד..תרשה לי

להעלות עוד סוגיות מיספר בנוגע ליחס בין הפן הכלכלי לבין הפן הבטחוני. במידה ואני פצוע פיגוע וניקלטתי בעדשת המצלמה של ערוצי החדשות...האם אני זכאי לתלמוגים על כל שידור של תמונתי מעל גבי המירקע? ועוד שאלה..האם בסוף השנה ייצא "פיגועי 2003 האוסף" על גבי DVD ?

בקשר לשאלה השנייה

כן! יוצא! מיטב הפיגועים הרצחניים ביותר של 2003! מי לא זוכר את: "איזה פיצוץ מקסים!", "שתית בקפה הלל? לא תשתה יותר!" ועוד רבים, טובים, וכואבים! פשוט פיצוץ של דיסק! למתקשרים עכשיו ינתן גם DVD עם הפיגועים הכי טובים בכל הזמנים! הDVD כולל גם משחקים, "איך עשו את זה?" ופרומו לסרט הבא שיצא גם למסכי הקולנוע: פיגועי 2004 להשיג רק במגה-דיירקט 6388994

omni96

New member
בקשר ל-1

זכאי ועוד איך ! השאלה האמיתית היא: מאיפה הכסף להחזרת דמי האבטחה ? אז ככה כידוע לך ישנם אסירים פלשיתנאים רבים בישראל. אסירים אלו אינם נחוצים לישראל וניתן להיפטר מהם. יאורגנו הוצאות להורג וכל מי שיחפוץ יוכל לקבל רובה ולהרוג לו כמה ערבים בתמורה לתשלום. גם כן צופים מהצד יצטרכו לשלם על המופע המרהיב. ואנחנו פשוט נגיד שהם הלכו לאיבוד

tamax

New member
תשמע../images/Emo26.gif

העמדת פה סוגיות ממש נכונות אבל שכחת שיש כאלה שהמצב הבטחוני עזר להם טיפה בעסקים. כמו למשל בפיגוע בדולפינריום אז במועדון... הפתיחו להם מסיבה פיצוץ...והם קיבלו. ותשמעו קטע ככה בשביל לקבל אותי לפורום הכה נחמד שלכם. יום אחד הייתי בהפלגה ליוון באוניה (דה..) אז ישבנו כמה אנשים בלובי ושאלתי את אחת הדיילות:"סלחי לי דיילת, אם הספינה תטבע, נקבל את הכסף שלנו בחזרה?" אתם לא תאמינו אבל היא הסתובבה והתחילה לבכות... זה היה ממש מצחיק

למעלה