סוגייה חדשה....

spring flower

New member
סוגייה חדשה....

הכרתי לפני כמה זמן בחור -שכל בחורה כביכול היתה רוצה - רגיש, עדין, מכבד,נדיב-משלם בפגישות,אכפתי, חם. מקשיב 'מסודר בחייו' וכן הלאה... הוא היה מעוניין מס' פעמים, אבל אינני רציתי בו מעבר לידידות בגלל שאין את ה'קליק' ולצערי אינני נמשכת אליו... יש לציין שהבחור איננו מכוער...אבל איננו גם הטעם שלי... היו לי חברים בעלי מראה שונה לגמרי- זאת אומרת שאין לי טעם ספציפי אבל יש לי העדפה כללית. וקשה לי להתחיל קשר בצורה רצינית גם אם הבחור הוא 'בחור טוב' אם אינני נמשכת אליו. חשבתי אולי אני מתוסבכת...??? אולי המשיכה תגיע עם הזמן??? מה דעתכם?

Vdrums

New member
שזה יבוא, זה יבוא.

משלם בפגישות?
זה היה מצחיק

G a l i 2

New member
אני לא חושבת ככה...

משיכה זאת משיכה... וכשזה לא שם אז אין למה לחכות שזה יבוא...

Vdrums

New member
התכוונתי שהמשיכה למישהו תבוא.

לא להמשיכה תגיע תוך כדי קשר עם מישהו.

G a l i 2

New member
את ממש לא מתוסבכת...

אבל... יחד עם זאת, אני גם לא בעד... הייתי בסיטואציה כזאת, וגם אני חשבתי שהמשיכה תבוא בשלב מסויים, אבל אין מה לעשות... כשזה לא שם זה לא שם... וכן, גם הוא היה בחור טוב, אפילו נהדר, אבל זה פשוט לא היה זה מהבחינה הזאת. אל תחפשי משהו שלא קיים ופשוט תשארו חברים טובים

seeyou

New member
לכולנו יש מטרות בחיים וסדר עדיפויות

"קשה לי להתחיל קשר בצורה רצינית גם אם הבחור הוא 'בחור טוב' אם אינני נמשכת אליו" זה נכון אבל לפעמים התאבון בא עם האוכל. ברור ש: 'בחור טוב' מסודר יפה, שגורם לך לשיר.... .......עדיף

niva99

New member
אם אין משיכה.

אז אין משיכה. זו לא תכנית חיסכון שהפדיון יגיע עם הזמן. תהיי מספיק ישרה עם עצמך ואיתו- וצאי מהקשר הזה .

לבסוף אני נמשכתי

הכרתי מישהו בדיוק כפי שאת מתארת! אני הייתי די שלילית בגלל חוסר המשיכה אליו הבחור המשיך בקשר די אינטנסבי ללא דרישות הזמן חלף וניקשרתי אליו , גילתי את היופי שבו והוא הפך למושך בעיניי והתאהבתי בו. אני לא יועת אם מה שקרה לי זה אחד ל.. אבל בכל אופן אחרי כמה חודשיים שאני ידידים בלבד זה קרה בהצלחה לך .

Akuna Matata

New member
אני בעד לנסות

תני לזה הזדמנות, אני רואה את זה ככה - אין לך מה להפסיד, רק להרוויח.

אני לא רואה שום טעם

בלהתחיל משהו ב'אולי'. אם אין משיכה, אז אין משיכה. יכול להיות שהיא תגיע בהמשך ואז תביני שהוא אהבת חייך, תביאו מיליוני ילדים יחד ואלפי חתולים, אבל כרגע אין את 'זה'. ומניסיון שלי - לא כל הנוצץ זהב הוא... [לפעמים זה גוש חרא שמבצבץ באורה של שמש חמימה..]

אני מאמינה ........

בקליק ראשוני ....או שיש או שאין. נכון שעם הזמן אפשר לפתח כימיה ויכולת התפשרות לאדם שאת מחבבת, אבל זה אף פעם לא יהיה הדבר האמיתי. פשרות שתעשי תמיד מתנקמות בך מתי שהוא.

s h i r k u s h

New member
יכול להגיע עם הזמן...

ויכול להיות שלי... עם האקס שלי בהתחלה לא אהבתי אותו בכלל, הוא נראה לי אחד שחושב את עצמו <נראה לי היה עם סגמת קשה- חודש אחרי קורס קצינים> והוא לא נראה לי כזה טוב והאמת שעכשיו אני באמת בהלם מה מצא חן בעיניי בו כי הוא לא כזה מציאה...

למעלה