סוגייה נפלאה ומטומטת כאחת לדון בה

סוגייה נפלאה ומטומטת כאחת לדון בה

בעצם, הטימטום הנוראי שלה עושה אותה לכזאת נפלאה. אז ככה, מזה זמן רב, אני ואיזה ידיד שלי שמשרת איתי בבסיס, מתווכחים על עניינים של טעם. הוא טוען שהטעם שלי חרא ואני טוען ששלו כנ"ל. וכאן השאלה הנצחית - לא נמאס כבר מהשוודים? כלומר, לאו דווקא שוודים, אבל לדעתי המראה הבלונדיני וה"חמוד" אלק, כבר מזמן פאסה. אם עכשיו תיפול לידי איזו חוברת דוגמנות, אני דווקא אלך על השחום והשרירי, יוצא סיירת שכזה. מה אתם חושבים? אני לא צודק? כמה כבר אפשר למצות את הבלונדיני האנורקסי? אלי מקביל לא מיצתה אותו עבור כולנו? חוצמזה, גם רציתי להגיד שעל אף שאני לא כותב כאן הרבה, אני משתדל לקרוא מה הולך פה בכל פעם שאני מתחבר לרשת, ושזה ממש לא הרבה, ושבזכות השירשור הנפלא, עליי לציין שאני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך כאן. שיהיה לכם ד"ש ושבוע נפלא.

סתאאאם. אני צוחק כמובן.

על אף העובדה שבלונדינים זה לא ממש הטעם שלי, איש איש וטעמו ומה שאתה לא בהכרח אוהב, לא אומר שהאחר חייב לאהוב. תאהב אתה שחומים והוא בלונדינים וזהו. על מה יש להתווכח בכלל? (על טעם ועל ריח, אתה יודע...)

the_new_guy

New member
לא מבין ../images/Emo80.gif

לא ברור לי על מה הדיון: אני רוצה גם וגם !!!

MARMELAD

New member
בלונד בלבד.

או לפחות המראה האשכנזי הידוע. עיניים בהירות, עור בהיר, שיער שטני/בלונדיני ואני מאוהב ! נראה לי שזה בגלל שאני שחום.. אז אני מחפש את ההפך ממני.. בכל מקרה כשבראד פיט יגיע לארץ תנו לו את הטלפון שלי, יש לנו על מה לדבר.

כל מה שיש לי להגיד על זה ../images/Emo120.gif

זה:
.

MARMELAD

New member
אז כל מה שיש לי להגיד על זה ../images/Emo108.gif

זה: מה לעזאזל אתה מנסה להגיד בזה???

Flicker

New member
צודק

אם כי את בראד פיט אף פעם לא אהבתי. תנו לי את מאט דיימון או ריאן פיליפה או לאונרדו דיקפריו (כשהוא עוד נראה כמו בן אנוש) ANYDAY... מה יש, רק לגברים סטרייטים מותר לאהוב בלונדיניות?

**Blue-Lagoon**

New member
מה עם ג´וש הארטנט?!

אממ זה מפרל הארבור וVIRGIN SUICIDE איך שלא יקראו לזה בעברית... הוא שווה לאללה! או להית´ לדג´ר (האוסטרלי מ10 דברים שאני שונאת אצלך) הוא בכלל מקסים... יש לו חיוך חמוד והמבטא, אח המבטא האוסטרלי... מישהו נוסע איתי לאוסטרליה?!

Flicker

New member
כן כן, גם..וזה מעלה עוד סוגיה

הזכרת את היט´ לדג´ר, שעליו כבר כתבתי למטה, אחרי שראיתי השבוע את "סיפורו של אביר" - אז להיט´ הכוסון גם יש קול עבה כזה וגברי, וזאת גם שאלה - הקול חשוב לכם? כי אם ניקח לדוגמא את טום קרוז, שהוא חתיך עולמי, יש לו קול די רך ועדין - יש שיגידו חמוד, יש שיגידו של רכיכה.

MARMELAD

New member
סוגיית הקול היא באמת חשובה

אם יש משהו שאני שונא זה לראות חתיך מהמם ואחרי שאני מפתה אותו בעיניי החתוליות במשך שלוש שעות הוא בא ואומר לי "הי" בקול של דנה אינטרנשיונל. אז ככה. אני מחפש קול גברי. נקודה. נמוך, לא נמוך, זה לא משנה. שיהיה גבר. (ואז שישכב על הבטן)

וזאת לתעודה... ../images/Emo120.gif

כי קולו של מר מומין הוא הערב שבגברים או אם לצטט: גרררררררררר

**Blue-Lagoon**

New member
יש לו מבטא מושלם...

שזה גם חשוב... כאילו בדרך כלל אני לא שמה לב לקול... אלא אם כן זה ממש קול מעצבן כזה...

אוי בראד פיט... גררר...

איזו בטן משגעת! מת עליו. וגם אחלה שחקן. מר מומין שלא איכפת לו בלונדיני או לא, אבל אוהב עור לבןןן...

the_new_guy

New member
אפרופו בראד:

זה הזמן לקחת בספריית הוידאו את "12 קופים": בראד חושף שם תחת ענוג- מומלץ בחום!!! (חוץ מזה, זה גם אחלה סרט, אבל למי איכפת )

MARMELAD

New member
../images/Emo100.gif תארוז לי שניים : הגלרייה

של בראד פיט אתם מוזמנים להוסיף

למעלה