סוגייה קצת מעניינת לדעתי...

Slalum

New member
סוגייה קצת מעניינת לדעתי...

אז זה המצב: אתם הולכים להתחתן
... (ואני יודעת שהרוב פה בגילי והיחיד שזה באמת יכול לדבר אליו זה ששי קשת, אבל תחשבו על העתיד...). בקיצר, כמה ימים לפני החתונה, מסיבת רווקות. אתם יודעים שמעכשיו, אתם תשכבו כל החיים שלכם רק עם בן אדם אחד. והנה הוא/היא מגיע/ה: שרירי וחסון/ יפהפייה עם רגליים ארוכות... והרבה פעמים אנחנו שומעים על גברים/נשים לפני חתונה שהלכו עד הסוף ותירצו את זה בכך שזה מסיבת הרווקות שלהם. אז תסבירו לי משהו: זה בכלל הגיוני?? למה זה לא נחשב כבגידה כמו כל בגידה אחרת בכל זמן אחר? מי נתן למסיבת הרווקות את הלגיטימציה לשכב עם חשפנית/ חשפן או כל יצור אחר על 2, 4 או אפילו 5 רגליים ולא להחשיב זאת כבגידה?? מישהו..?

עכשיו אני מריגש זקן

בכל אופן- אני לא שמעתי על זה... לא נחשב כבגידה? זה נראה לי דווקא הדבר הכי נורא, אם אתה מסוגל לשכב עם מישהי אחרת יום לפני שאתה מתחייב לכל החיים, אין שום דבר שיגרום לזה שאתה לא תעשה את זה אחרי...

תכלס- לא הייתי מתייחסת לזה כאל

בגידה. הייתי אומרת-יאאלה,פעם אחרונה- שיהיה לו בכיף. הרי אח"כ הוא "תקוע" איתי. זה מה שהשכל אומר. ה-
אומר אחרת. הייתי כן מרגישה צביטה, כי בכל זאת, למה הוא צריך מישהי אחרת אם אני (אמורה להיות) ה-1 שלו..?! קיצר- אני לא יודעת מה להגיד לך,לדעתי ה-
מנצח, ולכן בעייני זה כמו בגידה.

ilana4ka

New member
אממ אם לומר תאמת....

אני באותה דיעה עם ששי קשת המקורי. הבנאדם עומד להתחתן איתי, אנחנו אוהבים, ופתאום הוא הולך ותוקע איזו פאקינג בימבו? -לא נראה לי- אפילו שזה פעם אחרונה לפני שהוא יתחייב לי ופה ושם. זה תמיד יפריע לי זה בטוח, ואני חושבת שכנ"ל לגביו אם אני אקפוץ פתאום למיטה עם איזה פשושון.

dreamgirl000

New member
לדעתי זה ממש לא אמור להיות ככה..

אז אם הוא כל כך חושב שהוא הולך לסבול מכך...שלא תיהיה לו עוד אפשרות לתקוע עוד...... ואז הוא הולך לתקוע כדיי שתהיה לו שמחה בלב.....לפניי הדיכאון שהוא הולך להתחייב..וזה אומר בלי בגידות ובלי עוד נשים בשבילו.. אם הוא עשה החלטה שהוא הולך להתחתן.....הוא מור להיות שמח מיזה...שגם הוא הולך לבלות את חייב עם הבחורה שהוא אוהב...למה הוא זקוק לנחמה זרה מהצד ועוד לפניי החתונה? שכבר יש לו מישהי...?....אז שיילך לבת זוג שלו שאית הולך להתחתן..וייעשה את זה איתה..בלי התחייבות...וזהו וירגיש מסופק.. למה לא?... ודווקא ללכת למישה אחרת..שתענג אותו? הריי זאת שאמורה לענג אותו זו האישה שלו... לדעתי הוא לא אמור ללכת לשכב עם אחרת לפניי החתונה....וגם לא אחריי....

תלוי:

תלוי כמה החשפן יהיה שווה
סתם!!! זה לא יחשב כבגידה, אבל זה רק מראה כמה חתני לעתיד אובה אותי/חושב עליי/רוצה רק אותי ודכ'. אני לא הייתי עושה את זה. ופה אני מפסיקה לדבר על חתונות....מ ל ח י ץ

קטרפי

New member
אני לא מאמין בנישואים ../images/Emo110.gif

כעיקרון אבל נחזור לנושא
בגידה לפני הנישואים, היא בכולמקרה אחרי שהקשר התחיל כי רוב הסיכויים שזוג שמתחתן נימצא ביחד כמה שנים, בגלל זה בגידה לפני הנישואים היא בגידה באמצע בקשר כמו כול בגידה אחרת, בגלל זה זה פסול
לגמריי

HyPeR SoNiC

New member
אין לי ממש מה להוסיף....

בגידה זה רע!!!! בגידה יום לפני חתונה זה עוד יותר רע!!!! זהו....... לא הייתי עושה את זה, ולא הייתי שוכח את זה לעולם לבחורה שהייתה עושה לי את זה....... אם היא רוצה כל כך לשכב עם אחרים, אין בעיה! נלך על צלע שלישית
חחחחחחח סתם......

אני אישית חושבת שבמידה ואחד מבני

הזוג מתחיל בכלל לחשוב על סקס עם פרטנרים אחרים עוד לפני החתונה, אני לא רוצה אפילו לתאר לעצמי מה יהיה אחרי שנים של רגעים משעממים כמו שכולם חווים במהלך הנישואים. בקיצור, לא צריך לרוץ להתחתן , אפשר לחיות חיים מאושרים ובריאים מלאי אהבה בלי אותו חוזה נישואים. ובמידה ובמשך השנים תרגישו בוגרים יותר להחלטות כאלו אדרבא תתחתנו! בהצלחה !

Flash Button

New member
מי אמר לך שזה לא נחשב כבגידה?

זה עוד נחשב לבגידה מהסוג הגרוע ביותר..את הולכת להתחתן עם מישהו - משמע אתם בסוג קשר כלשהו..למה לשכב עם מישהו אחר אם בעצם יש לך את הבן אדם שאת הולכת להתחתן איתו?! זה דבר משפיל, ודפוק. וגם מבחינת הבנים..אותו דבר.

למעלה