סוגיית אל המלחמה לשעבר...

Dafi the Mighty

New member
סוגיית אל המלחמה לשעבר...

אחרי שהוא נשאר לבד (בתקווה שהסיכוי האחד למיליארד יירד בקרוב לסיכוי של אחד למיליון) הוא צריך למצוא לעצמו תעסוקה. אז מה הוא יעשה עכשיו? יחלוב פרות? יהיה שר מלחמה? יעבוד בחווה או בפונדק? יטייל בעולם שהוא חי בו מאז ומתמיד? ילך אחרי זינה מבלי שהיא תדע? יש למישהו רעיונות והשערות?

Lizz

New member
i support fanfic

...and crossovers.... :) יש לי כמה רעיונות אבל הם פחות קשורים לקאנון של הסדרה ויותר לפיק.

Dafi the Mighty

New member
תפרטי, תפרטי...

אני שואלת על ארס. לא חייב להיות לזה קשר לסידרה, אלא לארס. תפרטי, תפרטי... אני אשמח לשמוע.

Lizz

New member
ובכן...

כרגע יושב לי בראש "ארס באוז", אבל זה קשור לטריפ אוז שיש לי לאחרונה :) אבל יהיה מעניין לראות אותו שם... מכירים היילנדר? איך קראו לזה בעברית, איש הנצח או משהו. בכל אופן, יש שם אימיס, immortals. האימורטלס מתחילי כבני תמותה אבל כשהם מתים הם קמים שוב לתחייה ואחר כך הופכים לאימי רגיל... זה קצת מסובך, אבל העניין הוא, אפשר להחליט שארס הוא אימורטל, וכשימות, הוא פתאום יתעורר, ואז אפשר לכתוב אותו עם מתוס, שרכב על סוס עם עוד שלושה חברים והעמיד פנים שהוא המוות והרג המון אנשים, או עם כל אימי אחר. קורי. אני אוהבת את קורי. ואם הוא אימי, ורוצה להיות אל שוב, הוא תמיד יכול להגיע איכשהו לסאנידייל כדי לבקש את עזרת האנשים שגרים שם, לדוגמה, watchers. או להתעסק בטעות עם סנטינלים. או לעשות כמו ספייק מבאפי. "הייתי the big bad ועכשיו אני פעוט וחלוש, זה כה אומלל, אולי כדאי ללכת לחיות חודשיים על הספה של ג´יילס". או מאתיים דברים אחרים. ארס, בדומה לקרייצ´ק מהאקס פיילס, מאוד קל להכניס אותו לכל קרוסאובר. כנאמר, he´s the little black dress of the fandom. אמנם אמרו את זה על קרייצ´ק, אבל ארס מאוד קל להתאמה. :) אולי יהיו לי עוד כמה רעיונות כשאתעורר.

*זינה*

New member
לדעתי...

הוא ייזרק איפשהו במזרח ויצא לחפש את עצמו... ברוחניות שכזאת... סתאאאאאאאאאאאאאאאאם!!!

Dafi the Mighty

New member
לכי תדעי..

אולי... למרות שספק אם הוא ימצא את עצמו בדרך האהבה של איליי ויהפוך לאחד החסידים שלו... אולי הוא ירדוף אותם ויהרוג אותם... מתוך הרגל, כמובן.

אולי....../images/Emo109.gif

לדעתי, הוא ימשיך להיות רע אחרת כשזינה אמרה לו שהוא רע מדי בשבילה הוא ישר היה אומר שהוא מוכן להשתנות בשבילה (כמו שקול הישתנה בשביל פיבי במכושפות ) אני לא רוצה שהוא יהיה חבר של זינה אבל אני כן רוצה שהוא יצתרף לחבורה, זה בטח יהיה מצחיק
בכל מקרה הוא חייב לגדל שוב את שערו היפה! למשהו אולי יש כאן תמונה שלו לפני שהוא היסתפר?

korinalir

New member
דווקא יהיה מגניב...

אם יהיה קטע דומה למה שקרה במכושפות כי הרי כידוע גם לקול זה לא ממש מצליח:) נגיד ארס יקבל את הכוחות שלו חזרה אבל ינסה להיות טוב ולא ממש יצליח וימשיך לטבוח באנשים מתוך הרגל old habitts die hard:))

Dafi the Mighty

New member
אני לא חושבת שהוא ימשיך להיות רע.

אני חושבת שהוא לא ירצה לאכזב את זינה, ושהוא לא יהפוך להיות רע. אני חושבת שהוא פשוט ינסה להתפרנס איכשהו, אבל אני לא חושבת שהוא ייקח צבא וינסה לכבוש את יוון... חשבתי היום על איך זינה תגיב אם היא תראה את ארס רע, והצלחתי לראות את השיחה שלהם. אבל אין לי מושג איך להסביר את זה, כי אין לי מושג איך הוא יחזור להיות רע. מה? הוא השתנה. אחרי כל מה שקרה בעונה החמישית, ב"אימהות" וב"קאמינג הומ" קשה לי להאמין שהוא יהפוך להיות רע.

korinalir

New member
כמובן שהוא לא יהיה רע

הוא אולי אפילו יילחם לצידן של זינה וגבריאל נגד רוע אבל הקטע הוא שיש לי הרגשה שהיד שלו תהיה הרבה יותר "קלה על ההדק" משלהן...דוגמא טובה היא באמת קול במכושפות אבל ארס דמות הרבה יותר מפותחת וחמודה ממנו אז יש פוטנציאל למשהו מגניב

לדעתי....

אוקי, יותר נכון, לדעתי לשעבר (לפני שידעתי מה באמת קורה איתו) הוא יהפוך לחבר טוב של זינה וגבריאל, ויעזור להן מדי פעם ואפילו ילחם לצידן. אפילו שהוא היה אל, הוא עדיין היה לוחם, וככזה הוא לא צריך את הכוחות שלו כדי להיות לוחם מעולה.

canimal

New member
אם אני הייתי אל מלחמה לשעבר..

וזבוב היה יכול להתגבר עליי, הייתי משיגה סקילס. כמו ללכת ללמוד להגן על עצמי או למצוא איזה אבן מכושפת שתביא לי כוחות קסם כדי שהכל יבוא יותר בקלות.

Niff74

New member
ומה באמת עושה הבוס בימינו? ../images/Emo54.gif

אני חולקת עמכם פרט סודי מאוד רק מכיוון שאני בטוחה שלא תעשו בו שימוש לרעה. אל המלחמה קיבל את כוחותיו בחזרה (אתם עדיין לא מוכנים נפשית לסיפור הספציפי הזה...) וחזר למקומו הטבעי כ-GOW. מה הוא עושה בימים אלה? באמת... פתחתם טלביזיה לאחרונה? ועכשיו ברצינות... חשבתי על כמה קריירות אפשריות לבחור שלנו: 1. מורה להתעמלות בבייצפר תיכון... תחשבו איזה כיף יהיה לבנות האלה... אין ספק שהבחור בכושר, הן יעשו כל מה שהוא יגיד להן (and then some...) ויעריצו את האדמה שהוא דורך עליה, מה שמן הסתם יעשה אותו די מאושר... בשעות הפנאי הוא תמיד יוכל לצאת עם המורה לספרות (קרובה רחוקה של גבריאל) או עם המורה להתעמלות-בנים (אחת מצאצאותיה של זינה...). 2. כוכב רוק - אין ספק שהאיש יודע לשיר ולהתנועע (סורי, קוו) והוא גם לא יותר מדי מכוער... פניו על גבי הרולינג סטון, ה-NME וה-Melody Maker ימכרו הרבה עיתונים, האלבומים שלו יחליפו אחד את השני בצמרות המצעדים ולהופעות החיות שלו לא ניתן יהיה להשיג כרטיסים... והוא, מבחינתו? דבר ידוע שכוכב רוק הוא הדבר הקרוב ביותר לאל בתקופתנו... נראה לי שהוא יהיה די מרוצה... 3. ומה נשאר? להמשיך בתפקידו הנוכחי... התככן הבלתי נלאה, מחולל סכסוכים ומלחמות, לוחש באוזניהם של מנהיגים ומטפטף לתוכן ארס (תרתי משמע) ושואב את כוחו מכל ההרג והלחימה שמציפים את כדור הארץ ומנהרות הדם האינסופיים. איך זה? ואני מצרפת תמונה קטנה להוכחת הטענה ה-3...

Dafi the Mighty

New member
ארס יכול לעשות את שלושת הדברים

בבת אחת. בקשר לאפשרות הראשונה, נו, הוא יכול ללמד אצלי בביה"ס? יהיה כיף...

למעלה