סוגיית אנדריי ארלובסקי וה-UFC

favor

New member
סוגיית אנדריי ארלובסקי וה-UFC

למי שלא יודע אנדריי ארלובסקי הולך להילחם ב-UFC 82 באחד הקרבות המסקרנים והמעניינים של הערב נגד הלוחם הבלתי מנוצח(0-10), ג'ייק אובריאן. בהחלט מדובר בקרב משקל כבד שאמור להיות איכותי וקשה. רק יש בעיה קטנה, אנדריי ארלובסקי אלוף המשקל כבד לשעבר של ה-UFC מסרב לחתום על הארכת חוזה והקרב הנ"ל יהיה הקרב האחרון של ארלובסקי ב-UFC. מכיוון שה-UFC לא רוצים לתת לו זמן מסך שנחשב כמובן ל-"פרס" עבורו במקרה של ניצחון, כדי שלא לעלות לו את המניות על גבם במקרה שיחתום בארגון מתחרה, הוחלט שהקרב לא יהיה כחלק מהקרבות המרכזיים ולא ישודר ב-PPV. אלא אם כן אובריאן ינצח והקרב ישודר במקרה של זמן מסך מיותר בקרב שלו בלייב. מה שיגרום לארלובסקי לקבל פירסום שלילי בעקבות הקרב. אין מה לומר.. מדובר באכזבה לאוהדי ה-UFC וה-MMA שציפו לקרב של ארלובסקי האהוד כמעט שנה מאז הקרב האחרון שלו (שגם עליו נדבר), אך האם אפשר להצדיק את ההחלטה של ה-UFC? בסך הכל מדובר בקרב מעניין מאוד שיכול להרים במעט את רמת האירוע. ל-UFC אין באזור מתחרים של ממש וגם במקרה של ניצחון לארלובסקי (בקרב משודר) האם בכך יבנה לו ארלובסקי שם? הרי שהוא כבר שם מוכר בעולם ה-MMA. אך.. ארלובסקי לא יוצא נקי מכל העניין הזה. לבחור יש את כל התנאים הדרושים ללוחם בסדר גודל שלו בארגון ה-UFC: מתחרים, שכר, מתקנים, פופלאריות וכו'.. האם מדובר בלוחם השני של ה-UFC שהחליט לצאת מהארגון כדי להגשים את חזונו ולפגוש את הלוחם שנחשב למס' 1 בעולם פידור אמיליננקו? או שמדובר בסכסוך מתמשך עם גורם כלשהו ב-UFC? הרי שאין שום תירוץ וההחלטה שהיה על ארלובסקי לקבל היא להישאר ולהילחם על התואר ב-UFC. ולמה להילחם על התואר? כי ככל הנראה היריב הבא על תואר המשקל כבד של נוגיירה יהיה פבריסיו וורדום (דיינה ווייט כבר רמז על קרב ביניהם, אלא אם כן יקרה משהו בלתי צפוי כמו חזרה של קוטור), אותו אחד שהפסיד לארלובסקי באפריל 2007. אם כך, ארלובסקי הוא הטוען לכתר ובמקרה והיה נשאר בארגון ניצחון על אובריאן היה גורם לו להתמודד על התואר.. האם הוא קיבל החלטה מוטעה? מה דעתכם על העניין? צריך היה לשדר את הקרב? ארלובסקי היה צריך להישאר? ולמה בכלל הוא עוזב?

Brockster

New member
דעתי בסוגיית ארלובסקי

אכן הכל סובב סביב כסף, יוקרה ורמת החיים והמשכורת שאליה התרגל ארלובסקי ב-UFC. מי שצפה ב-ALL ACCESS שלו יכל לראות שארלובסקי הוא לא פחות מסלבריטי בשיקגו והתרגל לחיים הטובים- לימוזינות,תכשיטים CUSTOM MADE, חליפות ארמאני, מסיבות עד שעות הבוקר וכמובן חברה שהיא שפנפנת פלייבוי. הבעיה נוצרת כאשר החוזה שלו עומד להגמר והוא צריך להכנס למו"מ עם דיינה על חוזה חדש, אבל דיינה לא מוכן (ולדעתי בצדק במובן מסויים) לשלם לו את ה-BIG BUCKS שאליהם התרגל אנדריי בעקבות מספר קרבות רצופים לא מרשימים במיוחד בלשון המעטה. 2 ההפסדים הרצופים לטימי בוי והנצחון הכ"כ משמים על וורדום לא מספיקים ולא מזכירים את הארלובסקי שהקהל מטורף עליו, ובהחלט יש לו ה-מ-ו-ן אוהדים בארה"ב, ולכן אני יכול להבין את דיינה במקרה הזה. מצד שני, אולי זה לא הזמן הנכון למו"מ כ"כ קשוח דווקא כאשר דיוויזיית ה-HVW של הארגון פשוט קורסת. עם העזיבה של קוטור וקרו קופ והדיבורים על עזיבה אפשרית של טימי בוי ל-M1 בעקבות הכסף הגדול, אני לא חושב שדיינה יכול להרשות לעצמו לאבד את ארלובסקי בנקודת הזמן הזו. אני מאמין גם שבעקבות העזיבה של קרו קופ ושבירת החוזה העצום שלו, לדיינה יהיה קצת כסף בצד והוא ישקיע אותו בארלובסקי, בהחלט מקווה כך בכל מקרה, גם אם אני לא אוהד גדול של אנדריי. האם הקרב צריך להיות משודר? ובכן, מנקודת המבט העסקית נטו של דיינה, בהחלט לא. מנקודת המבט של האוהדים שמצפים לקרב של הפיטבול כבר כשנה? בהחלט כן. זה גם לא שהקארד של UFC 82 הוא עמוס בכשרון כמו למשל ה-UFN שמגיע מייד אחריו, אז בהחלט היה מקום להחליף את הקרב של קונגו מול הירינג בקרב של ארלובסקי, שהרי שום דבר טוב לא ייצא גם ככה מקונגו והירינג, עם כל הכבוד. אגב, גם הקרב של קוס והייזלט היה חייב להיות בקארד העליון, ואני חושב שאנחנו הולכים להחמיץ קרב פשוט ע-נ-ק. טוב, לא אנחנו, אלא הצופים שקונים את ה-PPV בארה"ב.

dor244

New member
העלית נקודה טובה

m1 יוכלו ב2008 לבנות דיוויזיה הכוללת את פידור ואלכס אמילננקו רנדי קוטור גוש בארנט טים סילביה אנדריי אורלובסקי ומרק האנט והיד עוד נטויה אה גם מירקו

favor

New member
חכה חכה

רק עכשיו קמו שניי ארגונים יפניים כנסיון לתפוס את החלל שהשאירה פרייד. דרים ו-OVR שלאחת יש כבר קארד למרץ ולשניה יש הרבה לוחמים מוכרים שחתמו. M1, ארגון גלובלי זה לא נראה מה שיתפוס במקום פרייד. למרות שארלובסקי מקורב לפינקלשטיין.

favor

New member
אוקיי

מעניין לשמוע. חבל שהוא לא נשאר ואין התפשרות מצד דיינה. בנוגע לקארד.. הם דוקא בנו את קונגו-הרינג לקרב המשנה של האירוע. ואם הקרב של ארלובסקי היה נכנס לדעתי זה היה על חשבון ליבן-סקארה. אני דוקא חושב שיהיה קרב מעניין בין קונגו להרינג (לפחות מקווה) ואם קונגו ינצח זה ישים אותו חזק במאבק על התואר. בסך הכל מדובר בבחור גבוה שיודע לתת אגרופים וגם יש לו רקע בהיאבקות. כרגע מדובר שהקרקע זה החיסרון שלו אבל לא נראה לי שהרינג יעצור אותו. לא ממש מתחשק לי האמת לראות את קושצ'ק, הייתי מעדיף את סאנצ'ז-בילקהדן.

סליחה, אבל זה ממש גואל נפש.

כל השיקולים באיגוד הזה כלכליים ולא ספורטיבים. אם הוא עדיין תחת חוזה והקהל דורש אותו, אז בשם הספורט היו חייבים לשדר אותו. ובתור הקרב המרכזי! משא ומתן צריך לנהל בנפרד. לדידי זהו יותר פרסום שלילי ל-UFC מאשר לארלובסקי.

למעלה