סוגיית המחיר + אימון הערב

zizkebab

New member
סוגיית המחיר + אימון הערב

בהתחשב בעובדה שמירוץ רגיל במגה קרטינג עולה 200 שקל, מירוץ בעלות 135 שקל הוא זול למדי. תחשוב על זה כאילו רכשת 3 מקצים. (מצטער אם אני נשמע קצת כמו פרסומת אבל זו דעתי...) למיטב הבנתי, יש הערב אימון בשעות 18:00- 20:00. אני מתכוון לבוא ומקווה לראות מתחרים נוספים (דע את האויב
) להתראות, ציון

zizkebab

New member
אופס

זו הייתה אמורה להיות תגובה לנושא "ליגת רוקיס במגה קארטינג פ"ת"... בכל מקרה הכוונה נשארת אותה כוונה.

parker36

New member
תשובה

כרגע אני בחול.... אבל שאני חוזר היתי רוצה להיצטרף לסבב... אבל הבעיה היא בעיה תקציבית ולפי מה שהבנתי אין שום סיכוי לקבל אחרי 2-3 מירוצים ספונסר

מה איזה שטיות

מה איזה שטיות כמעט שאף אחד לא רוצה להיות ספונסר בקארטינג יש שניים שלושה נהגים עם ספונסר אבל גם לא כאלה חברות גדולות

parker36

New member
אם תקרה טוב זה מה שכתבתי...

וחבל שכך... ברוסיה כבר אחרי כמה פעמים שהייתי על המסלול הציעו לי ליהיות בקבוצה והכל אבל אמרתי להם שאני לא עוזב תארץ וכל החארטה הזאת

zizkebab

New member
האימון אתמול...

אז האימון אתמול היה קצת חורני, באתי ב 19:00 והיו מלא "תיירים". איכשהו הצלחנו לארגן כבר מקצה נורמלי אבל הוא לא היה מועיל במיוחד, אחרי 20:15 כבר היה שקט יותר אבל כבר הייתי צריך ללכת... נקווה שיהיה נחמד ביום שישי. לגבי ספונסרים - אני חושב שצריך לדבר עם מוסכים, סוכנויות רכב מקומיות וכו', אולי יש פוטנציאל?

למעלה