סוגיית הנעליים:מה לעשות כשהן נופלות

חיפה29

New member
סוגיית הנעליים:מה לעשות כשהן נופלות

יש לי בעיה עם הנעליים: הן כל הזמן גולשות לה מהרגל. בעיקר בשעות הערב היא (עדיין) סובלת נורא מגזים ומפעילה את הרגליים שלה במרץ רב. הרבה פעמים אנחנו מוצאים שהרגל יצאה לה באלגנטיות מהנעל, ולא משנה כמה חזק אנחנו מהדקים את האבזם ואת השרוכים. לפעמים היא אפילו מצליחה להעיף את שתי הנעליים ממנה
הצעות תתקבלנה בברכה.

Adoushi

New member
צריך לבדוק

מה הסיבה לנפילתם או גלישתם? האם הרגליים שלה קטנות מדי ואפילו המידה הקטנה ביותר קצת גדולה? אם זאת הסיבה צריך להחליף לנעליים יותר קטנות, בהזמנה אישית אולי. האם העקב שלה "יושב" טוב בנעליים? אולי תמונה תתן לו יותר מידע לגבי המצב. איהאב

חיפה29

New member
אין לי מושג

ייתכן שאלו הגרביים שמחליקות לה את הרגל החוצה? אני ממש לא יודעת מה העניין, אבל אני יודעת שכשזה קורה זה נורא מציק לה והיא נורא בוכה, עד שאני עולה על הבעיה ומסדרת לה את זה... יאללה, רק עוד חודש ואז נעבור רק ללילה ויהיה יותר קל. עד עכשיו בכלל לא שמתי לב שלא צילמנו אותה בכלל עם הנעליים... רק כששאלת על תמונה, פתאום גיליתי שאין לי דבר כזה

באשר לסוגיית הנעליים

אולי כדאי לכם לחזור אל האורטוטיסט שעשה את הנעליים. אולי לו יהיו תשובות. לנו היתה בעיה - נטע התחיל לעמוד ולאט לאט הנעליים החלו להתפרק מבפנים. חזרנו אל האורטוטיסט והוא שיפץ אותם בצורה טובה למדי ואפילו לא לקח תשלום עבור השיפוץ.

באשר לסוגיית הנעליים

אולי כדאי לכם לחזור אל האורטוטיסט שעשה את הנעליים. אולי לו יהיו תשובות. לנו היתה בעיה - נטע התחיל לעמוד ולאט לאט הנעליים החלו להתפרק מבפנים. חזרנו אל האורטוטיסט והוא שיפץ אותם בצורה טובה למדי ואפילו לא לקח תשלום עבור השיפוץ.

אורנית, קיבלת את המייל שלי??../images/Emo124.gif

שלחתי לך מייל תשובה לפני יומיים כבר אבל לא הגבת. מקווה שזה הגיע. יעל

רחליקה1

New member
היי חיפה יקרה..

אני פשוט שולחת אותך שוב לאורטודנט: כשלמתן נפלו הנעליים פשוט הוציאו לה את הרצועות ושמו אותן על הנעל במקום אחר (יותר גבוה) וזו הייתה הפעם האחרונה שזה קרה. נסו זאת יום טוב רחלי.

למעלה