סוגיית הסטוצים

angel79

New member
סוגיית הסטוצים

לאחר עניין האנאלי,יש נושא אחר שמעניין אותי... אז ככה, זה ידוע, זה מקובל , כולם מדברים על זה....עכשיו הגיע הזמן לברר כמה פרטים. אתה מכיר מישהו לצורכי סקס בלבד, סבבה, עכשיו רוצים לשחק באבא ואבא אך מאחר ולא מכירים את הבן אדם מספיק (סטוץ להזכירכם) איך נמנעים ממחלות. בתור אחד שיש לו המון PRECUM , מפחיד אם מישהו מוצץ כאשר יש פריקם. אפשר לקבל מזה מחלות אם אני לא טועה. אז מה לעשות? למצוץ עם קונדום....לא נראה לי שזה מה שבאמת כולם עושים...אבל בכל זאת...?!?!?!?! ספרו על נסיונכם , המר, הטוב והלא נורא.

Yaniv-DC

New member
היה לי פעם אחד עם פרי קאם

ומה לעשות... לא מתאים לי, בטח לא כזה רק סטוץ. בסטוצים אני מאוד מקפיד עם הדברים שאני לא אוהב, כיוון שבסטוץ אין לך בן זוג אוהב וקבוע שאתה רוצה לספק עד כלות, ולכן עם פרוץ הפרי גם נגמר הסטוץ...

EyeSeeYou

New member
למיטב הבנתי

הוא מדבר על טיפות מקדימות, תופעה הקיימת כמעט אצל כל גבר בשלב כזה או אחר, לא תמיד זה מורגש. יניב לעומת זאת דיבר על שפיכה מוקדמת, שזה פשוט אדם שגומר מהר וזה מבאס ת´תחת. שמח שיכולתי לסדר את שיח החרשים הזה

Yaniv-DC

New member
הבנתך לוקה בחסר

יניב דיבר על אותן טיפות מקדימות, הוא אף ציין "הרבה". זה מבאס הרבה יותר משפיכה מוקדמת. מה ההבדל בין זה לבין WS לא ברור לי...

.m

New member
כי אתה מותק!

קבל
סתם כי אני אוהבת אותך mai

רגע, שאני אבין...

על הנושא האנאלי כבר השתלטת ? כמה זה לקח, 17 שעות פלוס מינוס ? כל הכבוד, לי זה לקח יותר

angel79

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo166.gifמה זה השתלטתי....

לא שמת לב לביצועים....אה זה לא היה איתך...סורי...
סתאםםםםםםםםםם....סתם סתם...בדיחה גרועה!!!

angel79

New member
אתה מוזמן

לבדוק אם הספקתי להפנים כמה תגובות ולעשות לי בדיקה.... מתי נוח לרופא???

assafcohen1

New member
למין בטוח בסטוצים

הרבה רוק במציצות אם יש פרי-קם לבלוע מיד.
בתור חובב עכוזים הרבה רוק גם כן
בלי שיניים
שני קונדומים

Liroy25

New member
2 קונדומים??

אולי גם חליפת אב"כ אם אנחנו כבר בקטע של מיגון אז עד הסוף, לא?! בקיצור ולעניין - מגעיל אותך? מפריע לך? תמצא דרכים חדשות לענג ולהיות מסופק.

giloosh

New member
רק רציתי לומר

ששני קונדומים זה מאד לא מומלץ כי זה לא מגן יותר אלא רק מגביר את הסיכוי שהם יקרעו (עקב חיכוך פנימי)

בחמש שעות שיניתי את דעתי פעמיים ../images/Emo70.gif

קודם בעד שני קונדומים ועכשיו נגד.
(זה הכי קרוב לקונדום שמצאתי)

.m

New member
2 קונדומים

בשום פנים ואופן לא! בניגוד לדיעה המסתובבת - לא רק ששני קונדומים זה לא יותר יעיל, זה אפילו פחות יעיל כי החיכוך ביניהם עלול לגרום לקרע.
mai

למעלה