סוגיית תום גרשביין

E u r o b o y

New member
סוגיית תום גרשביין../images/Emo40.gif

אני מאוד מחבב את תום גרשביין, אני חושב שהוא משדר רצינות ואחריות, הוא אוהב את המדינה ונחוש לייצגה, אך אני חושב שזה לא מספיק.תום ניצל בפרק האחרון מהדחה בגלל שהוא פשוט לא השתייך לאף מחנה.הוא נשאר בתוכנית, בדיוק כפי שאריק הגדיר זאת, על תקן "שניים רבים, השלישי לוקח". ההרגשה שלי היא שתום לא ממש עשה הרבה עד עכשיו.אם לא הייתה משימה בשבדיה, ארץ הולדתו, ייתכן שהוא היה מחוץ לתוכנית כבר בשלב זה.כשהוא מדבר אז הוא מעט מתבלבל, הוא לא בטוח בעצמו, והוא גם מעט חסר ביטחון (לראייה - במשימה באפריקה הוא נתקע, ואריק המשיך לדבר במקומו). אני מקווה שבהמשך התוכנית נוכל להתרשם ממנו יותר, כי בינתיים הוא נשאר בתוכנית רק כי הוא לא משתייך לאף מחנה, ובגלל שכולם מחבבים אותו, כי הוא אדם מאוד נחמד וחברותי.אני בטוח שגם לא סתם קיבלו אותו לתוכנית, אני בטוח שהוא עשה דברים בעבר, ושהוא מספיק כשרוני לתפקיד, אבל בכל זאת, עליו להוכיח את עצמו ולהתבלט יותר. מה אתם אומרים? יש משהו בדבריי?

לירווני

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שהחוסר בטחון שלו באה רק בגלל השפה. גם אני לא הייתי מצליחה לדבר ולהשתלט על הכל אם אין לי שפה.

אני מסכים איתך חלקית..../images/Emo87.gif

לדעתי תום יכול לתרום המון לקבוצה. והוא תורם. למרות השפה שהוא נורא מתקשה. וכמו שאמרו פה זאת אחת הסיבות לחוסר הביטחון. כמו שאמרת- נקווה שירשים אותנו בפרקים הבאים.

shapir1

New member
אני חושבת שהוא לא טוב מספיק לכהן

כשגריר מדינת ישראל בדיוק משום שאינו יודע מספיק את השפה העברית. נדהמתי כאשר הוא אמר לארז טל בשאלון שאינו יכול לקרוא עברית. הוא אמנם אמור לייצג אותנו בחו"ל, אך עם זאת הייתי מצפה משגריר של מדינת ישראל שידע גם לקרוא, לכתוב ולדבר את השפה העברית.

../images/Emo45.gif

באמת, אם לא היתה המשימה בשבדיה סביר להניח שהוא לא היה ממשיך הלאה, ובקשר לתפקוד שלו בשבדיה - בהחלט כבודו במקומו מונח. אבל אני לא חושבת שהוא מתאים להיות שגריר, מה גם שהוא ניראה לי תמים מידי ואפילו קצת מתחנחן.

טלמ

New member
לא נראה לי שאתה צודק

אין ספק שהוא מוכשר ויש לו את התכונות הנצרכות משגריר. הוא צביקה של עונה 2... גם חביב, גם חכם, אבל משהו בו מתיר ספק אם הוא יכול להיות שגריר. אני חושב ש-3 הפיינליסטים של עונה 1 יכלו לבצע את התפקיד מצוין (במיוחד מהרטה שבסוף הסתבר שלא נבחרה בגלל שביקשה זאת). אני חושב שהפרקים הבאים יענו לנו על השאלות, נראה איך הוא, אם הוא בולט, איך הבחירות שלו וכו'..... בנוגע לאריק, אותו אני בכלל לא אוהב. ואני אפרט על זה בהזדמנות אחרת.

אביחי 33

New member
אני ממש לא מסכים../images/Emo31.gif

בשבילי לתום יש את כל הכישורים להיות שגריר. אין בכלל מה לדבר לגבי חוסר הידיעה הקלה בעברית, שהרי שגריר הוא מייצג בחו"ל ולא בארץ, וכידוע תום דובר 7 שפות אם אני לא טועה. אני כ"כ בעד תום

למעלה