סוגים שונים של יללות

סוגים שונים של יללות

טומי מאד שקט במשך היום.
כשאנחנו הולכים לישון הוא עושה סבב כזה בבית ומיילל. (לפעמים מיילל גם באמצע הלילה).
יש לו שלושה סוגי יללות.
אחד : מאותו (maoo,) השני : וואוו (wow( והשלידי נדיר יותר ונשמעת קול שבור. כמו פעימה של טלה....
לכל סוג של יללה יש משמעות אחרת או שלא?

גורדיאן

New member
כן.

לחתולים יש מגוון גדול של יללות, לכל יללה יש משמעות ספציפית, וכל היללות נועדו רק לאוזן האנושית. חתולים לא מייללים אחד לשני אלא רק לאנשים.
אז מה המשמעות של כל יללה? - זה עניין פרטי ביניכם, את זאת שצריכה להבין למה הוא מתכוון.

אלישבע777

Well-known member
החתול רוצה תשומת לב בלילה. אתם לא חייבים!!

אני מנחשת, שהוא למד, שיללות מעירות אתכם או מדירות שינה מעיניכם ואתם קמים לשעשע אותו, או לפחות לבדוק מה קרה. אי לכך, הוא למד איך ללחוץ על הכפתור הסודי שלכם ולהקים אתכם מהמיטה. יללות של חתולים, מזכירות לנו יללות של תינוקות ( שזה דבר בלתי נסבל ומלחיץ...)
כבר כתבתי לא פעם, שחתולים הם חיות של הרגלים. כשהם התרגלו למשהו, קשה לשנות, אבל אפשרי - אם תתמידו ולא תוותרו לחתול. אם היללות אינן מפריעות היום, אולי הן יפריעו מחר. אולי יקרה, שהוא לא יתן לכם לישון לילה שלם. נכון שזה נפלא שהחתול אוהב את חברתכם, אבל הוא ( לדעתי ) מגזים... כדאי לנסות לשנות הרגל זה.
השיטה פשוטה אבל קשה נפשית - לא לענות לו, לא להגיב!! להתייחס אליו כאילו אתם לא שומעים אותו. לא לנזוף ולא לנחם. לא לתת אוכל, לא ללטף ולא לשחק. מהרגע שאתם הולכים לישון - הוא צריך להתרגל לשקט מצדכם. יקח הרבה זמן, אבל הוא יתרגל. כל פעם שתוותרו לו - זה ייקח יותר זמן , כי לחתולים יש הרבה יותר סבלנות ונחישות מאשר לנו.
אני עברתי דבר כזה כשיצאתי לפנסיה. החתול שהיה רגיל לשעת פעילות מוקדמת, והחל להעיר אותי בבקרים מאוד מוקדם, כפי שהיה בעבר... אז הוא היה בן 5 כלומר חתול בוגר. לקח לי שנה, להרגיל אותו לשעת היקיצה החדשה. ותאמינו לי שהוא ניסה את כל השיטות הנבזיות ביותר כדי להעיר אותי בבוקר. לא עזר לו כלום. אני "לא התעוררתי" רק כשהוא שתק, הרשיתי לעצמי לקום סוף סוף.

גורדיאן

New member
בלי להתווכח עם מה שכתבת,

ועם הבעת התפעלות מהנחישות הרס"רית שלך, אני חייב לציין כי אני מת על אותן 'שיטות נבזיות' של החתולים, הם יצורים מאוד יצירתיים כאשר יש צורך לשכנע בני אדם לעשות כרצונם, צריך להעריך את זה, למעשה אני חושד שהחתולה שלי הרבה יותר אינטליגנטית מכמה וכמה פוליטיקאים שיש לנו.

cipo 1

New member
גם אני ניסיתי להיות רס"ר והאמת היום אני מוכן לקבל את "השיטות

הנבזיות" ולגבי ההמשך אין בכלל ספק שהאינטלגנציה של החתולים עולה על זו של הפוליטקאים שלנו .

למעלה