מחוץ לבית רק להאזין לשירים ב MP3
מחוץ לבית, הצורך שלי הוא רק להאזין לשירים בפורמט MP3 בלבד. POKET PC היה עדיף אם הייתי מעוניינת במחשב נייד כזה, ואם היה לי צורך בשימוש במחשב כשאני ניידת. אבל, אין לי צורך להשתמש במחשב נייד כשאני מחוץ לבית. כשאני מחוץ לבית, אני מעוניינת להאזין לשירים בפורמט MP3 בלבד. אבל אחרי שאני חוזרת הביתה, אל המחשב, אני מעוניינת לקחת את מכשיר ה MP3 ולחבר אותו דרך ה USB למחשב. ואז, כשהמכשיר ה MP3 מחובר למחשב שלי שעדיין לא הדלקתי אותו, אם שמתי ב MP3 תוכנות כמו מערכת ההפעלה מלבד השירים, אוכל להגדיר ב BIOS של המחשב שיעלה את המחשב דרך ה USB. ברגע שהמחשב נדלק, והמכשיר ה MP3 (שבתוכו כאמור שמתי את מערכת ההפעלה XP) מחובר אליו דרך ה USB, אז המחשב פועל עם מערכת הפעלה שנמצאת במכשיר ה MP3 . ומאחר שבמכשיר ה MP3 אין דיסק קשיח מכני עם מחט איטית להחריד אלא זיכרון אחר, אז מערכת ההפעלה תשלח פקודות אל המחשב שלי דרך ה USB באופן אמין יותר ואולי אפילו מהיר יותר. כאמור, כשאני מחוץ לבית, אני לא מעוניינת להשתמש במכשיר ה MP3 כמחשב נייד, לכן אין לי צורך במכשיר POKET PC שהוא גם יקר יותר ממכשיר MP3. כשאני מחוץ לבית, אני רק שומעת שירים לכן מתאים לי לקנות רק מכשיר MP3. אבל מאחר ואני מעוניינת לעשות בו את השימוש שתיארתי, כלומר לחבר אותו למחשב כשלפני כן שמתי בו תוכנות (תוכנות כמו מערכת ההפעלה XP ), אז אני מעוניינת לדעת איזה סוג של מכשיר MP3 יותר מתאים לי. והבנתי שיש מכשירי MP3 שמבוססים על סוגי זיכרון שונים שמבדילים ביניהם ביכולתם לאחסן סוגים שונים של קבצים שונים. ואני צריכה מכשיר MP3 כזה שמבוסס על סוג זיכרון שמסוגל לאחסן ולהפעיל מתוכו מלבד קבצים בפורמט MP3 גם קבצים בפורמטים אחרים כמו מערכת ההפעלה XP. הייתי מעוניינת לשאול, לפי מיטב הבנתך בסוגים שונים של מכשירי MP3, איזה סוגי זיכרון של מכשירי MP3 יכולים להתאים לצרכים שלי ?