סוגית הSB.

דם הבן

New member
סוגית הSB.

הנה נקודה טובה לדיון- הרבה פעמים אני נתקל באנשים שכמעט תמיד משווים מהסמול בליינד. הם חושבים לעצמם שהם כבר שמו כסף ורוצים להגן עליו. אני באופן אישי לא עושה קול מהסמול כמעט אף פעם- אני נכנס רק עם יד ששווה רייז כדי להוציא לימפרים. האינסטינקט להשוות מהסמול הוא הרסני בעיני- אנשים נכנסים עם ידיים בינוניות מאד לפוזישן הכי גרוע שיכול להיות, רק כדי להגן על חצי ביג בליינד- זה מצטבר לסכומים ניכרים אם משחקים הרבה. מה אתם חושבים?

Sambodh Rana

New member
אני מסכים איתך

זה יכול להיות TELL די טוב לשחקן רציני, אם לאורך זמן הוא מקפל ידיים מהסמול בליינד אני אישית נוטה להכנס מהסמול רק אם ידיים שהם בינוניות+, משמע זוגות 8+, TJ והלאה, וגם זה רק להשוות בליינד ולא השוואה גדולה. כמובן עם ידיים גדולות אני אנטה להשוות כמעט כל העלאה ולעשות צ'ק-קול\רייז\פולד אחרי הפלופ תלוי בתוצאה

2המרפא

New member
מאוד משתנה בגודל הבליינדים

ומה קרה לפני. בבליינדים נמוכים יש מצב שאני אעשה איזה לימפ אך לא יותר מזה. כעקרון זה דבילי להגן בכוח על הסמאל במיוחד כשהבליינדים עולים.

דם הבן

New member
בקאש הבליינדים לא עולים, ואנשים זורקים המון

בליינדים על כלום.

shaywh

New member
בכוח זה מפגר

אבל ככל שיש יותר אנשים בקופה ככה יותר כדאי לשחק כל מיני ידיים ומה שנוח בסמול זה שרק שחקן אחד לא דיבר ואפשר לראות די טוב כמה שחקנים יהיו ומה הסיכויים שלנו. להגן מול שחקן בודד דורש יד טובה. משהו כמו oKJ אני בד"כ אקפל לדוג' אלא אם תהיה לי סיבה להישאר. אבל PP אני אשחק כמעט תמיד.

יוהדיקו

New member
זה נכון 100% פוזישן גרוע שמתאים רק לפרימיום

או סודד אם הבלינדים לא הורגים

Harleydude

New member
כשאתה משחק מהSB

אתה צריך להגדיר לעצמך הרבה דברים לפני שאתה משווה. בשביל מה אתה משווה מהסמול בליינד? זו השאלה. הרי ברור שאתה בפוזישן הכי מסריח שיש ותצטרך לדבר ראשון. ואם תפגע באיזשהו דרו הוא בסוף יעלה לך ביוקר. יש פה כמה סוגיות: האם הרבה אנשים נכנסו בלימפ אז אתה מקבל 4 ל1 , 5 ל1 לכסף שלך ואתה אוהב את הצ'אנס? האם יש לך יד כמו זוג נמוך ואתה מקווה לראות פלופ בזול? האם יש לך אס חלש שנראה לך שבגלל שאפ'חד לא העלה היד שלך יכולה להיות טובה אם תפגע באס? האם הביג שחקן שינצל את המצב ויזרוק העלאה מכיוון שאף אחד לא העלה? אם השחקן משמאלך, הביג, אגרסיבי אז אפשר לצמצם מאוד את טווח הידיים שתשחק בסמול. בגדול, האסטרטגיה הנכונה (לדעתי) היא לשחק מהסמול ידיים שיש להם IMPLIED ODDS גבוהים. יעני ידיים שעם הפלופ הנכון יאספו קופה גדולה. זוגות נמוכים, סוטד קונקטורס, אסים חלשים סוטד, ולפעמים גם את אותם ידיים לא סוטד. הבעיה מתחילה כשאתה משווה לביג עם 9 10 סוטד ויוצר 3 5 10 2 לבבות, אתה פתאום חושב שיש לך את היד הכי טובה ורוצה להגן עליה מפני הפלאש ויכול להיכנס לקופה יקרה עם קיקר לא משו. עוד בעיה נפוצה במצב הזה זה כשנפתח לך הפלאש דרו והוא עלול לעלות לך ביוקר, במיוחד אם אתה מחליט להמר עליו. השוואות מהסמול בליינד מכניסות שחקן להרבה מצבים גבוליים. לדעתי, זה מאוד תלוי על איזה סכומים אתה משחק והדינמיקה בשולחן. האם באמת אתה תאסוף קופה אם תפגע? עד כמה השחקנים פסיביים\אגרסיביים יעני את כמה באמת תוכל להריץ טרן\ריבר אם תצטרך בזול וכו'? אבל אם ניקח את הנושא בצורה הכי אובייקטיבית שאפשר, אפשר להגיד שהשוואות מהסמול בליינד הם מהלך מפסיד, גם בגלל כל התסריטים הרעים והיקרים שיכולים לצאת לך וגם בגלל הפוזישן. זה משהו שאפשר לעשות פעם ב כשהמצב מתאים ושחקנים שנוטים להשוות יותר מדי זה שחקנים בעלי נטיה שמאוד מאוד אפשר לנצל.

למעלה