סוגי בשר ושאלת נקניק

אiנליין

New member
סוגי בשר ושאלת נקניק

1. עד היום אנו נמנעים מאכילת נקניק, גם אלו המתיימרים להיות דלי שומן ויותר "בריאותיים", משתי סיבות : א. הבשר ממנו עשוי הנקניק, שאריות של חלקים רבים ("קצבות יעילה"), חלק פחות טובים וחלק עוד פחות טובים :) ב. הבנתי תהליך הכנת הנקניק, גם הוא בעייתי מאוד בפני עצמו (בלי קשר לאיכות הבשר) זוגלובק השיקה נקניק מחזה מנתח שלם, חזה עוף, שאמור לנטרל את בעיה מספר אחת, מישהו יודע מה בדיוק הבעיה בתהליך הכנת הנקניק (תהליך השימור), והאם הנקניק החדש חולה באותה רעה או שלא ? 2. גולש חביב עזר לי להתמצא לפני כשבוע, אך עדיין מספר שאלות : אני יודע מהו בשר טרי : החיה נשחטה, הבשר מעולם לא הוקפא אלא נשמר טרי עד שהגיע אלי, לא עבד הקפאה, לא עיבוד וללא שום תוספים. אני יודע מהו בשר קפוא : החיה נשחטה, בשרה הוקפא ללא עיבוד או תוספים, אמור להשמר בקירור ראוי לאורך כל הדרך עד שמגיע אלי, ויש לו גם בעייתיות של טעם לוואי לעיתים בשל גז ההקפאה. אני יודע מהו בשר מעובד : בשר נחות המועשר בתוספים כגון מים, מלחים, פוספטים, המאבד לא מעט ממשקלו בעת השימוש. (לכן לא בטוח שהוא יוצא זול יותר) אני יודע מהו בשר מוכשר : בשר שעבר המלחה והדחה (מים) ובכך ספג נוזלים ומלחים. א. האם טעיתי במשהו ? ב. מה זה בשר מיושן ? ג. האם בשר קפוא מכיל גם נוזלים ? ד. האם יש שילובים ? לדוגמא בשר מוכשר-קפוא, מוכשר-מעובד, קפוא-מיושן ושאר הצלבות ?
רבה
 

Gaus

New member
אתה אמיתי? בגיל 90 החלטת להבין מה אתה אוכל?

 
למעלה