סוגי התוכניתנים הנדרשים בקנדה

user214

New member
סוגי התוכניתנים הנדרשים בקנדה

שלום לכם, האם מישהו יודע, האם בקנדה יש דרישה לתוכניתני real-time/embedded? מעיון בפורום גיליתי, שב-ontario, למשל, קיימת תעשייה של משחקי מחשב ולכן, כנראה דרושים יותר תוכניתני PC ו - GUI. האם כך המצב גם בטורונטו? יש לי שנתיים נסיון בתכנות embedded בישראל, כרגע אני מתחיל את התהליך ומתלבט, האם כדאי לי להחליף תחום בשלב זה וללמוד C# או .NET או JAVA תודה

mikki01

New member
דרישה מעטה

בעיקר משולב משרות בהנדסת אלקטרוניקה

elpincha

New member
הזכרת לי את אלון מזרחי ../images/Emo13.gif

טורונטו היא בירת אונטריו. בטח התכוונת לאוטווה ואולי גם למונטריאל, שם יש יותר תכנות משחקים ועיצוב חומרה. אנחנו פה בקטעים היותר משעממים כמו בנקים ומפעלי תרופות. מהזווית שלי ושל מקורביי, בטורונטו JAVA יותר בביקוש מאשר דוט נט, אבל כמובן מיד יבוא מישהו אחר ויגיד בדיוק ההיפך, אז לא להתרגש יותר מדי.

user214

New member
כן, בהחלט ../images/Emo9.gif התכוונתי לוונקובר ../images/Emo51.gif

דווקא וונקובר היא בירת פיתוח המשחקים של קנדה

עם EA מובילה את המגמה. אבל יש לתעשייה הזו שם של שוק עבדים.

או במילים אחרות:

הנסיון שלך להזכיר באותה נשימה את ונקובר ואת ויניפג הוא מעשה נואל. של את נעליך ותטבול 3 פעמים במקווה לפני שאתה אומר "וונקובר".

איך זה הגיע לפה?

זה היה מיועד להודעתו של דני בנוגע לאדמונטון-ונקובר-ויניפג

YCBr

New member
שאלה נכונה, שהתשובה עליה לא חד משמעית -

אנחנו למשל, מחפשים בנרות אנשי ++C לכל מיני צרכי זמן אמת על פיסי, גם לסרבר וגם לקליינט, אבל רק השבוע, קיבלתי רזומה של מישהוא מאוטאוו'ה, מתאים לנו כמו כפפה ליד. שמח וטוב לב התקשרתי אליו, אבל בשיחה איתו הבחור (מוותיקי ++C) מבהיר מייד, שהוא יהיה מעוניין לעבוד אצלינו רק על אפליקציות WEB או חלונות, #C בלבד. למה ? הוא קרא מספיק כתבות, ולדעתו שם העתיד, וכל השאר בזבוז זמן וייעלם מן העולם - Go figure...

למעלה