סוגי חוצנים שנצפו בישראל:

חפY

New member
סוגי חוצנים שנצפו בישראל:

אפורים- אין עדויות אמינות. נורדיים- מקרה אחד או שניים, לכל היותר. ענקיים- הסוג המוביל בעדויות מישראל. לטאתיים- למיטב ידיעתי- לא נצפו בישראל. אתם מוזמנים, כמובן, לתקן אותי אם אני טועה.

תגובה,

לפי מה שידוע לי, יש 2 קבוצות עיקריות של חייזרים שנראו בארץ. אפורים - עדויות בעיקר מחטיפות אבל גם ממפגשים. ענקים - עדויות רבות משנות ה-90, בעיקר בשטחים פתוחים (אבל לא רק,) כמו כן, היו בארץ הרבה מקרים מוזרים באמת: חייזרים מרחפים , חייזרים שקופים, חייזרים ננסיים (3-4 ס"מ), חייזרים שמחליפים צורות, חייזרים צבעוניים (כתומים, אדומים וכו') ועוד.. המידע הזה הוא מדיווחים של אנשים בלבד. לא ישבתי וחקרתי מקרה מקרה כך שאני לא יכול להבטיח שכל העדויות האלו אמינות.

ירדן121

New member
איזה חלום חלמתי...ווואווווווווווווו

כמו הסרט סיינס.... איזה מפחיד חייזרים כאלה סגולים עם עיניים שחורות גדולות כאלה וגבוהים כאלה ענקיים וניסו להיכנס לבתים. והם רדפו אחרינו לכל מקום שהלכנו והם ניסו לתפוס אותנו אבל זה היה מזה מוזר כאילו חלמתי את החלום הזה כבר. וידעתי מה יהיה הסוף, כאילו אני רואה סרט שכבר ראיתי אותו פעם ואני ידעת מה יהיה בו הסוף אבל אני עדין בלחץ ומפחדת.. למרות שאני יודעת שהסוף יהיה טוב ... ובזמן של החלום אני כזה חושבת לעצמי "לא חלמתי את החלום הזה כבר" ואני כולי מבולבלת.. טוב יאאלהההה ביי הלכתי לשטוף..

Gilliana

New member
אל תתרגשי ../images/Emo13.gif

בזמן החלום הזכרון שלנו משתנה או איותר נכון, עולה על פני השטח מה שנקרא "זכרון חליפי" או "זכרון שווא" - זהו זכרון נפרד, אם אפשר לקרוא לזה כך, שיוצא החוצה רק בזמן שאנו חולמים. זו הסיבה שהיתה לך תחושת ה-"חלמתי את זה כבר". בנוסף, מדובר כנראה במושא שמאד מעסיק ומאד מטריד אותך ולכן אין פלא שחלמת עליו באופן הזה. בשורה התחתונה - אין לך ממה להלחץ, זה חלום שמביע את מה שקורה בתת ההכרה שלך.

Gilliana

New member
זה יכול להיות מקסימום...

סוג של תפיסה על חושית, ואז זה אולי חיזוי העתיד ברמה זו או אחרת - מה שאני מאד בספק. זה חלום עם סממנים פסיכולוגיים מובהקים. לא להפחיד את הילדה בבקשה!!!

חפY

New member
וואו !!! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif כמה סוגים ../images/Emo5.gif

חייזרים בישראל

בהחלט בישראל היו אירועים מעניינים במהלך השנים האחרונות. הנה חלק קטן מהאירועים:
עדי ראייה שראו חללית נוחתת וחייזרים יוצאים ממנה.
חללית עם חלונות ודמויות מביטות מבעד לחלונות.
חייזרים שמחליפים צורות
חייזרים מרחפים.
חייזרים שנראים בתוך בתים, בשדות ובצידי כבישים.
עקבות של חייזרים.
מספר עדי ראייה למפגש אחד.
עד ראייה שהוזמן להיכנס לחללית מרצונו. ועוד ועוד. סה"כ היו עשרות רבות של מפגשים וחטיפות בישראל.

למעלה