סוגי סוסים איזה סוגי סוסים אתם מכירים? מה אתם יודעים עליהם? מהו הסוג האהוב עליכם? תגובות!!!!!
ה הבראמבאית New member 12/10/03 #1 סוגי סוסים../images/Emo70.gif איזה סוגי סוסים אתם מכירים? מה אתם יודעים עליהם? מהו הסוג האהוב עליכם? תגובות!!!!!
סוגי סוסים../images/Emo70.gif איזה סוגי סוסים אתם מכירים? מה אתם יודעים עליהם? מהו הסוג האהוב עליכם? תגובות!!!!!
ט טוי בוי New member 12/10/03 #2 יש המון...ואו! ../images/Emo60.gif אני אוהבת הולנדים, ארופאי כעיקרון... ופונים הולנדים וולשים! הכי חמודים
יש המון...ואו! ../images/Emo60.gif אני אוהבת הולנדים, ארופאי כעיקרון... ופונים הולנדים וולשים! הכי חמודים
A animals lover New member 12/10/03 #3 ערבים לשלטון!!!../images/Emo47.gif../images/Emo107.gif אני הכי אוהבת סוסים ערביים!!! בקשר לאיזה גזעים אני מכירה-יש הרבה אבל אני לא אפרט כאן....
ערבים לשלטון!!!../images/Emo47.gif../images/Emo107.gif אני הכי אוהבת סוסים ערביים!!! בקשר לאיזה גזעים אני מכירה-יש הרבה אבל אני לא אפרט כאן....
J Juli kleo rullz New member 12/10/03 #6 גם אני מתה על אנדלוסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif וגם אפלוסההההההההההההההההההההההה
גם אני מתה על אנדלוסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif וגם אפלוסההההההההההההההההההההההה
ה הבראמבאית New member 12/10/03 #5 בבקשה שימו פירוט על הסוסים שאתם מכירים, ואם יש הרבה אז שימו חלק קטן. ואיפשר ורצוי לשים תמונות
O oldenburg New member 12/10/03 #10 הסוסים שאני אוהבת... הגזעים יותר נכון... לדעתי אין אין על אולדנבורג!!!!!!!!! אבל אני אוהבת גם טרקהיינר, ווסטפליאן והנובר... אני אוהבת סוסים גבוהים...!
הסוסים שאני אוהבת... הגזעים יותר נכון... לדעתי אין אין על אולדנבורג!!!!!!!!! אבל אני אוהבת גם טרקהיינר, ווסטפליאן והנובר... אני אוהבת סוסים גבוהים...!
N narretrulz New member 12/10/03 #11 אולדנבורג לשלטון מצורפת תמונה של הסוסה שלי נרט...אולדנבורג קומפקטית