סוגי עץ , היכן ניתן לרכוש

מתי מי

New member
סוגי עץ , היכן ניתן לרכוש

רוצה לבנות בוצ'ר כמו באינטרנט ורציתי לדעת איך מכנים בעברית Hard Maple ו- PurpleHaeart. היכן ניתן לרכוש אותם

milch

New member
טענת מאד יפה בשרשור הקודם לגבי "המעשי"

לכן, לגבי שמות העצים ששאלת, כך תפנה למוכר אותם, האמן לי תקבל שרות של מלך. כאשר הם ממלאים הזמנות וניירת לצורך הבאת העצים לארץ, אלו המילים השגורות לצורך הענין. היכן ניתן לקנות? חפש בגוגל מדריך "עץ-דע", ולבטח תמצא ספקים קרובים למקום מגוריך. יהודה - הגיע הזמן לצרף לינק לאתר הזה, הוא כולל כל מה שבתחום העץ והנגרות בארץ (יבואניםת יצרניםת ספקים וכו').

yulevi

New member
הערה לתשומת לבכם

נאלצתי שוב למחוק הודעה,אין לפרסם פרטי אתרים של ספקים בגוף ההודעה אלה דרך הקישורים שבתחתית דף כתיבת ההודעה

yulevi

New member
אלכס../images/Emo35.gif

כגולש ותיק בתפוז אתה מכיר את הכללים לגבי פרסום ,לצורך תיקון טעויות של חברים ביקשתי לפני כמה ימים לרענן את התקנון,הסבר נשלח לכותב שהודעתו נמחקה

yulevi

New member
אלכס../images/Emo140.gif

שכחתי לציין שהלינק של עץ דע מופיע כבר בקישורים המדור עסקים,ולהודעתך זו אין קשר להודעה שנמחקה

yeka1

New member
סוגי עצים

שלום . חשוב היכן אתה מתגורר ? אני ממליץ באיזור המרכז את מחסן מי השרון , בנוסף אפשר לחפש תחת הכותרת של מחסני עצים. וכן נסה לבדוק מה יש לנו באתר בכותרת קישורים . בברכה יהודה ק.

yulevi

New member
רחובות

ברחובות באזור התעשיה ידוע לי לפחות על 2 מחסני עצים, תברר אם את מה שאתה מחפש קיים במלאי הראשון מחסן עצים גוטווין והשני לבידי לביא

למעלה