לעזאזל איתם! זה מה שהיה...
טוב זה מה שהיה עד עכשיו. השרדן רדיו אומר טוב אנשים אנחנו מחכים לג'ראד לטו אחרי 20 דקות בערך -ג'ראד לטו נכנס לאולפן. הראיון מתחיל "היי ג'ראד קבלתי הודעות ממערצים מכל העולם,אז החלטתי שאני אשאל אותך שאלות שהם שאל במקום השאלות הרגילות של איךהסיבוב הופעות". "בטח אין בעיה" "מה הסדרת אנימציה שאתה הכי אוהב?" "האחים המגעילים"[או משהו כזה לא בדיק זוכרת]. *מדבריםשניה על הסדרה ומה היא לעזאזל* "יש שאלה מי הייתה החברה הראשונה שלך ואיך זה קרה?" "החברה הראשונה שלי הייתה בגיל 4 ..........." נקטע השידור, פרסומות לאיזה 20 דקות ואני לא מגזימה זה היה מחרפן. מחכים ואז פתאום מתחילים שירים עוד פעם. כולם בטוויטר מתחרפנים "מה לעזאזל קורה?" "מה הקטע עם הפרסומות?" שולחים הודעות לטוויטר של התחנת רדיו [שלחתי בעצמי כמה הודעות זועמות]. אז בטוב ליבו של השדרן החדש הוא אומר לנו שהוא קבל הודעות ממלא מעריצים ושהשדרן הראשון וג'ראד הלכו בתמימות למשחק הוקי [!] ושהוא ישים את הראיון כולו בסביבות עשרה לתשע בערב אצלם,משמע עשרה לשבע בבוקר אצלנו!!!! לא רק שהאדון מאחר גם לא שמים את כל הראיון,FAIL אחד גדול. אני עצבנית אש,אבל אני רוצה לשמוע את הראיון הזה . לא יודעת אם אני אשאר עירה עד כל כך מאחר .. זהו פרקתי עצבים מצטערת פשוט אין אף אחד שמחובר בשעה הזאת . [חוץ מרננה המתוקה שהיתה איתי לכמה דקות] אחזור לשמוע שירים בתחנה עד עשרה לשבע. הולכת להרוג מישהו ...