סוגרים את ההייב?

RenanaD

New member
סוגרים את ההייב?

לא לגמרי, רק את המיקום הנוכחי שלהם. או ככה לפחות הם טוענים. אמת או מתיחה של 1 באפריל? מה אתם אומרים? אני מקווה שלא, אחרת שלום ולא להתראות לכתובת היפה שלנו...

TyrAnnyA

New member
ייתכן

מעניין למה הם מגייסים עכשיו וולונטיירס... יהיה משהו וירטואלי אולי...

RenanaD

New member
אם זה אמיתי - הבנתי שהם רק משנים מיקום

ושההייב עדיין עובדים כרגע עם 30.

יכול להיות שהם רק משנים מיקום באמת..

אבל לא יכול להיות שהם סוגרים את ההיב, במייל שקיבלנו עכשיו הם אמרו שהם מחפשים מתנדבים..

RenanaD

New member
מה פתאום סוגרים את ההייב

רק את המיקום. מעניין לאן הם יעברו עכשיו, אם בכלל...

DarkSecretLove

New member
לעזאזל איתם! זה מה שהיה...

טוב זה מה שהיה עד עכשיו. השרדן רדיו אומר טוב אנשים אנחנו מחכים לג'ראד לטו אחרי 20 דקות בערך -ג'ראד לטו נכנס לאולפן. הראיון מתחיל "היי ג'ראד קבלתי הודעות ממערצים מכל העולם,אז החלטתי שאני אשאל אותך שאלות שהם שאל במקום השאלות הרגילות של איךהסיבוב הופעות". "בטח אין בעיה" "מה הסדרת אנימציה שאתה הכי אוהב?" "האחים המגעילים"[או משהו כזה לא בדיק זוכרת]. *מדבריםשניה על הסדרה ומה היא לעזאזל* "יש שאלה מי הייתה החברה הראשונה שלך ואיך זה קרה?" "החברה הראשונה שלי הייתה בגיל 4 ..........." נקטע השידור, פרסומות לאיזה 20 דקות ואני לא מגזימה זה היה מחרפן. מחכים ואז פתאום מתחילים שירים עוד פעם. כולם בטוויטר מתחרפנים "מה לעזאזל קורה?" "מה הקטע עם הפרסומות?" שולחים הודעות לטוויטר של התחנת רדיו [שלחתי בעצמי כמה הודעות זועמות]. אז בטוב ליבו של השדרן החדש הוא אומר לנו שהוא קבל הודעות ממלא מעריצים ושהשדרן הראשון וג'ראד הלכו בתמימות למשחק הוקי [!] ושהוא ישים את הראיון כולו בסביבות עשרה לתשע בערב אצלם,משמע עשרה לשבע בבוקר אצלנו!!!! לא רק שהאדון מאחר גם לא שמים את כל הראיון,FAIL אחד גדול. אני עצבנית אש,אבל אני רוצה לשמוע את הראיון הזה . לא יודעת אם אני אשאר עירה עד כל כך מאחר .. זהו פרקתי עצבים מצטערת פשוט אין אף אחד שמחובר בשעה הזאת . [חוץ מרננה המתוקה שהיתה איתי לכמה דקות] אחזור לשמוע שירים בתחנה עד עשרה לשבע. הולכת להרוג מישהו ...

DarkSecretLove

New member
לפחות האנשים בתחנת רדיו נחמדים אלי

אני רשמתי להם @987LA Because of you I find myself dancing to Muse and The Killers at 6.40 am.great music! הוא ענה לי 987LA @ofekita yeaaaaaaaaaaah!! הוא עוד עשה RT יפה מצידו..

DarkSecretLove

New member
תודה לאל..ראיון בדיוק כשהוא קורה

אני חייבת לציין שג'ראד התלהב מזה שהוא חושב שהוא ראה את ג'סטין ביבר בחניון. XD טוב ההתחלה אותה התחלה. *האחים השעירים החולים* טוב שאלת החברה היה לי קראש על בחורה שהייתי בן 4 5 .במיוחד שאתה ילד צעיר איך יכולה להיות לך כל כך תשוקה.זה היה חשק טהור. מה המכונית הראשונה שהייצה לך מרסדס בנדס מרופטת ומישהו התנגש בי והרס את האוטו,הוא היה כ כך שיכור שאני חושב שלא היה לו מושג כמה הוא מסטול,כי הוא היה מסטול ושיכור הדיסק הראשון שקנית [לא הספקתי,אבל משהו טוב] מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה ל? לא רוצה תקחו אותי ותזרקו אותי ליער שהזאבים יאכלו אותי או תקברו אותי בפרמידה בפומפי. גנבת דברים בעבר? גנבתי תמיד דברים כמו מסטיקים? לא כמה מכוניות שהחבאנוץ. השיר הכי אהוב עלך חייב להיות פיל קולינס-אין דה אייר טונייט [הוא מתחיל לשיר מעט] מה היה השיר האחרון שנגנת במערכת. אין לי מערכת.. טוב יש לי מערכת אבל בסטודיו וחזרתי מלונדון וחזרתי לסלוס אנג'לס ושמעתי מייקל ג'קסון שיצאתי להליכה. *מדברים על המישהו שצעק אז ג'ראד אומר שהוא בטח הלך ליד בחורה בפעם הראשונה) תאר מה זה הופעה של שלויש? זה כמו לעשות סקס עם השטן וללכת לכנסיה [זה יהיה החתימה החדשה שלי כל כך!] מדבר על ההופעה ברוסיה.ועל הופעות הLA מדבר על כמה זה הזוי על כמה אנשים שהיו בהופעה ברוסיה. [פרסומות..חח אני רושמת בגוף ראשון כיאני שומעת ומתרגמת אז סליחה על תירגום אידיוטי]

DarkSecretLove

New member
זהו???!?!?!

זהו הם שמו מוזיקה!! בשביל זה חכיתי בשביל כלום.. לעזאזל איתם!!!!!!!!!!! ! עכשיו אני עצבנית בטירוף!!!

DarkSecretLove

New member
בתקווה שזה טוב עכשיו

חחח ואו זה נראה כל כך עלוב כל ההודעות אחת אחרי השניה

TyrAnnyA

New member
תודה בובי!

פספסתי את הראיון אז התעדכנתי ממך ))) ראיון עלוב אכן, שום דבר חדש מלבד.....פיל קולינס???

למעלה