סוגרים את העמותה?

• פותח הנושא hagn
  • פורסם בתאריך

hagn

New member
סוגרים את העמותה?

היום שמעתי ברדיו שסוגרים את העמותה? וכי למה?

אירילה

New member
לא סוגרים אלא העמותה קיבלה צו פינוי

המורה לה לעזוב את המבנה עד ה 31.12.05 . בינתיים פנתה העמותה לשדולה בכנסת לפעול למען דחייה עד מציאת מקום חילופי אחר. בישיבת בזק אתמול של הועד המנהל , הוחלט על מציאת מקום אחר למשרד ,לשם כך ייחפשו חברי הועד המנהל בעזרתם של חברי העמותה מקום חילופי. ובהזדמנות זו אני פונה לכל חברי העמותה לעזור בחיפוש אחר מקום. המקום חייב להיות באזור המרכז - ת"א רבתי - פ"ת - ראשל"צ , לא באזור יקר מבחינת שכ"ד ,רצוי אפילו במוסד ציבורי ,אופציה אחרונה מפרטי בשכ"ד. הידיעה על הסגירה היתה מכוונת לצו הפינוי ,עמותת האלצהיימר נבחרה השנה לעמותה המצטיינת ביותר הפועלת כיום במדינת ישראל ולראיה פרס יו"ר הכנסת שהוענק לעמותה השנה ,הדו"חות הכספיים אושרו במלואם ע"י רשם העמותות ואני מאחל לכולנו שכך יימשך הדבר לאורך שנים ואנחנו כולנו צריכים להיות גאים על עצם קיומה של העמותה ועל מתנדביה הפועלים ללא לאות ובהתמדה יוצאת מן הרגיל בכל רחבי הארץ. גרשון

zs1957

New member
תגובה לאירילה צו פינוי לעמותה

שלום גרשון! תפנה ליד שרה בסניף ראשון- לציון אולי יש להם חדר או שניים לעמותה. כמתנדבת ביד שרה סניף כ"ס (אני מטפלת בחולת אלצהיימר בת 47) וכחברה בעמותת אלצהיימר. אנחנו עוסקים בדברים מאד דומים. אולי הם ישמחו לעזור ולשתף עמנו פעולה, זה רק יועיל ויפרה את שתי העמותות. בראשון לציון ובכפר סבא יש שקומונים שאליהם מגיעים חולי C.V.A.ומחלות מוחיות אחרות כולל נפגעי תאונות דרכים. אנשים צעירים בגילאי 18-65 השיקומון הוא מועדון יום בו מקבלים המטופלים פעילות ענפה כמו: ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה, התעמלות עם מוסיקה, ציור ,פיסול,תרגילים לשיפור הזיכרון במחשב, במשחקי שולחן ע"י מרפאות בעיסוק,מוסיקה וכן רפואה אלטרנטיבית רייקי, רפלקסולוגיה טאי צ'י. יש לנו צוות של מתנדבים נפלאים שעוברים הכשרה ועובדים מכל הלב. התוצאות מדברות בעד עצמם.המטופלים מרוצים והמתנדבים מלאי סיפוק. זהבה שחם עמותת אלצהיימר/יד שרה כ"ס.

zs1957

New member
תגובה לאירלה

שלום גרשון! בהצלחה במשימה . אנא עדכן אותי בנושא. שנה טובה לך ולכ הכותבים באתר הנפלא הזה. שנה ברוכה בהרבה פעילויות והרבה תרומות. זהבה שחם עמותת אלצהיימר.

למעלה