סוגרים את השנה בגלזגו

cubano1

New member
סוגרים את השנה בגלזגו

ביום שבת תחרות גביע העולם האחרונה לשנה
אחריה נכנס לתרדמת עד מרץ בערך, והאמריקן קאפ וגביע יזולו (jesolo) באיטליה

מוסטפינה לא תשתתף בגלזגו, בשל בעיות גב, וכנראה בשל ההופעה המאד לא מרשימה בשטוטגרט.
אבל גם אם היא היתה משתתפת - כנראה שגם היא לא היתה מונעת מלאריסה יורדאקה לקחת את התואר בקלות יחסית... כרגע אין אף אחת מחוץ לארה"ב - ואם לדייק - מחוץ לסימון ביילס - שיכולה לאיים על יורדאקה, ו התואר די מובטח לה למעט מקרה של קטסטרופה.
התפאורה של יורדאקה תהיה מורכבת מונסה פרארי, ג'סיקה לופז, אקירה פזאנה, רבקה טאני, אלי בלאק, מאי מורקאמי, ואנה מריה אוקוליסאן - מתעמלת שנמצאת כרגע על פס היצור הרומני.

אצל הגברים גם מגיע פייבוריט - היישר מהזכיה המרשימה שלו במדלית זהב במקבילים באליפות העולם, ובתואר משטוטגרט - אולג ורנאייב מאוקראינה. הוא גם צריך לקחת את התואר בקלות יחסית - אבל יש כאלה שיכולים לעקוף אותו במידה יעשה טעויות - גם כאלה שאינן קטסטרופליות -
פאביאן האמבושן, ג'ון אורוזקו, יוסוקה טנאקה וסרג'יו ססאקי ג'וניור. גם פרנק ביינס הבריטי הצעיר יהיה שם, ויויה קאמוטו מיפן, וגם מתעמל נוסף ששמו טרם הוכרז.

אם מישהו נתקל בלינקים לתחרות - נשמח כמובן!

Mrpops

New member
שידור חי בסימן שאלה

התחרות אמורה להיות משודרת ב BBC עם פרשנות של בת טווידל. לא ידוע לי עדיין אם נוכל להשיג סטרים. ברגע שאדע - אעדכן.

Mrpops

New member
עדכון:

זה הלינק לשידור: http://www.bbc.co.uk/programmes/p02czfbp
לא ברור אם הלינק יהיה חסום לצפייה מחוץ לבריטניה או לא. במידה וכן אפשר להשתמש במסיר חסימות כמו Hola לכרום ולקוות שיעבוד.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה; אני לא מחוברת לכבלים/לוויין אז זה לא רלוונטי לי

trilliane

Well-known member
מנהל
מקורותיי מדווחים לי שבערוץ 56 (לפחות ב-YES)

Mrpops

New member
מתחיל ב14:30 לפי שעון ישראל

ושמח לראות שיהיה שידור בערוץ 55

Mrpops

New member
כמה מילים טובות לערוץ הספורט הישראלי:

באמת כל הכבוד לערוץ הספורט על כך שמעביר (בחי!) את שידורי גביע העולם השנה. בנתיים לא ראיתי אף מדינה שמשדרת את זה בחי ואפילו בבריטניה השידור החי מועבר רק באתר האינטרנט של הbbc כשהשידור המוקלט ישודר רק בשבת הבאה.
&nbsp
נקווה שימשיכו כך גם בשנים הבאות!

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן מכובד מאוד. לו ידעתי אתמול הייתי נוסעת להוריי...

אני אוהבת את השידור בעברית של מירי נבו (אני יודעת שהיא לא פופולרית כאן, אבל איש איש וטעמו...).
מכיוון שאני לא מחוברת לשידורי טלוויזיה, אסתפק במה שמעבירים באינטרנט, בתקווה שיעבוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
בינתיים אין שידור בקישור של ה-BBC... אלא אם אני מפספסת משהו

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! סוף סוף עובד...
איך אתה מוצא את כל הקישורים?

בשעה האחרונה חפרתי ונברתי באתר של ה-BBC כאילו אין מחר... ועדיין לא מצאתי שום דבר.

trilliane

Well-known member
מנהל
רק לי יש לא פעם תקיעות וטעינה של הזרם?

התחילו עם התעמלות גברים...
אצל הגברים אני אוהבת פחות או יותר רק מתח וקפיצות; הייתי חובבת יותר את הקרקע לו זה היה יותר אמנותי ומוזיקלי כמו אצל הנשים.
&nbsp
ועכשיו הייתה אמורה לקפוץ המתעמלת הראשונה ואז עברו למתעמל בטבעות...
חשתי מרומה.

trilliane

Well-known member
מנהל
פרשתי אחרי המקבילים של הבנות; השידור כל הזמן נתקע

וכבר לא יכולתי לראות תרגיל שלם ברצף... אמתין לסרטונים ביוטיוב או כשאגיע להוריי, ביקשתי מאמי להקליט לי.

למעלה