סוגרים את "נוער העבודה"

chiff4

New member
../images/Emo4.gif

ההחלטה שגויה ובהחלט חוסמת את הדלת לצעירים להשתלב במפלגה ובפוליטיקה ולהיות מעורבים בנושאים חברתיים. אבל, האם נוער העבודה נתן סיבה אמיתית מדוע המפלגה זקוקה לו ? לחלק סטיקרים בצמתים של צדק חברתי זה תרומה למפלגה - אין ספק, אך האם הנוער עשה משהו למען צדק חברתי ? האם הנוער פעל למען סוגיה חברתית אקטואלית כלשהי שהעסיקה את סדר היום הציבורי או שנוער העבודה התמקד בעיקר בעשיית רעש של בני נוער בישיבות מרכז וועידות המפלגה ? את הרעש הזה המפלגה לא צריכה, חברי המרכז עושים מספיק כזה. מה עם פעילות למען הקהילה, למען החברה בנושאים שעל סדר היום הציבורי ? איפה נוער העבודה שיוזכר בידיעה העוסקת בענייני חינוך, רווחה או בריאות ? נוער העבודה התמקד רק בבחירות. קרא לצדק חברתי אך לא עשה דבר למען צדק שכזה. לא פעל בשום נושא ציבורי אמיתי. לכן, אפשר להבין למה כל כך קל היה לאיתן כבל להחליט שהוא על הנוער, מוותר. נוער זה לא רק לעשות רעש. נוער זה לא לבוא כל יום למפלגה ולהגיד - הנה, אני פה, אני עושה. כי בת'כלס לא עושים כלום. עשייה משמע לפעול בנושא מסוים למטרה מסוימת. לעודד את מי שנאבק ושובת מול הכנסת, להביע את עמדת הנוער, את הקול הצעיר של המפלגה בנושאי חינוך ובשאר נושאים שמתקשרים לבני נוער ולכלל האוכלוסיה. אם נוער העבודה היה מתמקד באמת בעשייה חברתית, ולא רק בעשיית רעש ותיפופים - איתן כבל היה חושב פעמיים אם הוא באמת יכול לוותר על נוער שכזה. אך בשל העובדה שנוער העבודה היה עסוק בלספור מי הגיע הכי הרבה פעמים לבית המפלגה, מי חילק יותר סטיקרים של צדק חברתי במערכת הבחירות ושכח שמהות הנוער היא להיות מעורבים גם בנושאים כוללים אחרים שמסביב, אז זו ההחלטה של המזכ"ל. אם הנוער לא ישנה את דרכו, אין מה לפתוח אותו מחדש. את הרעש בישיבות המרכז, יכולים לעשות חברי המרכז בלי הנוער. ותחשבו על זה !

omerlich

New member
טעות גדוולה

ראשי המפלגות עדיין לא הבינו את החשיבות של הנוער.. אני נאלץ לסייג ולומר שבשינוי שהיא ללא ספק בלי כסף וכמעט בלי כלום הבינו שהחלק הכי פעיל וחשוב הוא הנוער וכבר יש אחראית נוער וישיבה

יוֹאב

New member
אני לא רואה מה הטעם בזה

או כמו שאמר חברי הטוב, יו"ר המשמרת הצעירה באחת הערים במרכז, "התקציב השנתי של הנוער, הוא בערך כמו ועידת מפלגה אחת"

eessrr

New member
זה מה שאתה חושב?

שאנחנו לא צריכים לעשות את זה? לוותר? יואב? נו באמת...

למעלה