סוגרים שנה אזרחית | פורום מעלה אדומים

ZiV GiLbOa

New member
סוגרים שנה אזרחית | פורום מעלה אדומים

ערב טוב, בעוד 30 שעות ו10 דקות לערך נכנס לשנה האזרחית החדשה שנת 2008 אני יודע, לא צריך לחגוג את זה, זה חג של גויים ושאר סיפורים אבל אתם בטח יודעים שרוב רובו של העולם לא חוגג את ראש השנה שלו איתנו בתשרי ולכן מין הראוי לציין את סיום השנה הזאת ואת פתיחת שנת 2008 הבאה עלינו לטובה. אז מה היה לנו השנה? בואו נעשה ככה. עד למחר ב12 בלילה כולם מתבקשים לשרשר לפה הודעה שעונה על השאלות הבאות: 1. דבר טוב שקרה השנה 2. דבר רע שקרה השנה 3. דבר מרגש שקרה השנה 4. אדם מוכשר שהתגלה השנה 5. אדם שהייתם מעדיפים להגלות מהמדינה שלנו 6. מה תעשו בסילבסטר? 7 האם אתם בעד/נגד החגיגות בישראל בסילבסטר. ממחר ב12 בלילה שנכנס כבר לשנה החדשה כולם מתבקשים לשלוח איחולים לשנה החדשה. *אני מבקש לא לשרשר לפה הודעת איחולים לפני מחר ב12 בלילה. רוב תודות* שתהיה אחלה של שנה

ZiV GiLbOa

New member
עונה ראשון :)

1. דבר טוב שקרה השנה- 2. דבר רע שקרה השנה- פולי מת. מדינת ישראל כולה איבדה את אחד מאושיות הבידור הגדולות בישראל. יהי זכרו ברוך 3. דבר מרגש שקרה השנה- הפרידה של ערוץ 22 מ2 אנשים גדולים- גדי סוקניק ואהרון ברנע 4. אדם מוכשר שהתגלה השנה- חן אהרוני. אח, בנאדם גדול. אין לי מילים. אני מעדיף לשתוק 5. אדם שהייתם מעדיפים להגלות מהמדינה שלנו. אולי את בר רפאלי. אחרי ההתבט 6. מה תעשו בסילבסטר? כלום. אני אישן. חח יש לי לימודים 7 האם אתם בעד/נגד החגיגות בישראל בסילבסטר. אני לא נגד.. כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

נכנסתי לדקה - רק להפרד זמנית ../images/Emo25.gif

אני מתנצלת זיו, לא אוכל כעת להתעכב ולענות על השאלון המקסים שלך , הדלקתי במיוחד את המחשב רק לאמר שלום בינתיים. בערך שבוע וחצי לא יהיה לי אינטרנט ואל תשכחו - יש כאן את ג'יימס בונד המקסים שישמור על הפורום בהעדרי. נשתמע בתחילת שנת 2008 ואני מאחלת לכם ולי שנה אזרחית מוצלחת ומאושרת!!!!!

dirty look

New member
הווו ענת!!!!

אנחנו נתגעגע אליך!!! תהני שם DDD: תתחדשי על הבית החדש, ותזכרי- כל סוף הוא התחלה חדשה (XDDD) שנה טובה!!!!

נתגעגע אלייך ../images/Emo15.gif

נסיעה טובה והכל. נהיה פה עצובים וגלמודים ובודדים בלעדייך
בכל מקרה, בהצלחה עם הדירה. ושנה טובה!

עונה גם../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

דבר טוב שקרה השנה- סמינר מנהיגות,מאנצ'יז,גיליתי את אהבת חיי-יוני בלוך, והתחלתי לראות חברים
דבר רע שקרה השנה- הייתי חולה המון זמן.
דבר מרגש שקרה השנה- אממ לא יודעת. הרבה אנשים נפטרו בהארי פוטר, וזה נורא ריגש אותי.
אדם מוכשר שהתגלה השנה- יוני בלוך וחן אהרוני
!!!
אדם שהייתם מעדיפים להגלות מהמדינה שלנו- את האנשים מהממשלה המטומטמת הזאת, שיתאווררו קצת בחו"ל ואז יחזרו.
מה תעשו בסילבסטר?- מרתון סרטים, כמו כל שנה.
האם אתם בעד/נגד החגיגות בישראל בסילבסטר- בעד. אבלתפסיקו לקרוא לזה סילבסטר. זה לא. סילבסטר זה איזה אנטישמי מםגר שגרם למותם של הרבה אנשים יהודיים. קוראים לזה "השנה האזרחית החדשה". טוב, שיהיה לכולכם שנה טובה מוצלחת וכיפית הכי שיש. אוהבת אותכם
יום טוב

זה לא ספויילרים../images/Emo15.gif

עובדה שהספר השביעי כבר יצא ברוב השפות ורוב העולם כבר קרא את הדברים האלו. אבל איך שבא לכם.

skaramoosh

New member
מותר לכתוב ספויילרים אבל חייבים לסמן

בפורומים של הארי פוטר עדיין מסמנים, לכן עוד יותר חשוב לסמן פה כי בפורום של הארי פוטר את יותר נזהרת ומצפה לראות ספויילרים.

Sponge Bob14

New member
../images/Emo45.gifיאו, איזה מילות חוכמה!

בנוגע לשנה האזרחית החדשה כמובן.. ותסלחי לי, אבל רוסיה שעושה מרתון סרטים בנבויי גוד? מה עם ארוחת חג, שמפניה, דייד מרוז, מתנות..? מה קורה לך?

היה הכל../images/Emo15.gif

מה את חשובת, שתיתי שמפניה כהוגן, מתנות היו
וארחה הייתה גדולה מדי. פשוט זה לא היה משפחתי כזה כמו כל שנה אלא ההוריפ שלי המינו איזה שלוש מאות חברים שלהם ככה שלי היה זמן איכות עם חן. בואנה חפרתי

Sponge Bob14

New member
חח זיווית טיפש,

כתבת לא לכתוב איחולים ושורה אחרי זה כתבת 'שתהיה אחלה של שנה
'.. אוי, אוי. בכול אופן, אווווווווווף אתה לא כותב לי יותר :(

למעלה