סוגר חודש בלי סיגריות :]

Talg123

New member
סוגר חודש בלי סיגריות :]

איזה כיף אני סוגר חודש בלי סיגריות ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר קל ממה שחשבתי שיהיה.
כמובן שיש פה ושם רגעים של עצבים אבל הם מעטים ואני מעביר אותם בכך שאני הולך לישון או אוכל מסטיק.

אני מרגיש יותר בריא ואני גם מבין עכשיו את אלו שלא סובלים תריח של סיגריות בונא זה מסריח :p

N o R i K o

New member
ברכות

כן ירבו.
באמת לא מבינה את המנהג הדוחה הזה...

Purple Mushroom

New member
בהצלחה.

בהצלחה רבה, ומקווה שכל חברי המעשנים ילכו בדרכך. זה מאוד קשה להפסיק לעשון, במיוחד בהרגל של הרבה שנים.
כמה זמן עישנת? מקווה שתיהיה בריא. ושחברי יפסיקו בהדרגה גם. לפני התקף לב\ראש, משהו.
יש לי חבר ותיק שהפסיק, רק אחרי שהיה לו מקרה של שבץ מוחי או משהו כזה. גר בתקווה :)

Talg123

New member
בע"ה

אני הפסקתי לעשן לאחר תקופה של 8 שנים שביינהם היו לי גם שנים של 2 קופסאות ומלרבורו אדום... אז אני מאמין שכולם יכולים שאף אחד לא יבלבל תמוח כי אם זה 8 שנים אם 30 שנים זה אותו דבר בדיוק זה הרגל שקשה לשנות אבל זה אפשרי!

m i r u s h i

New member
תשמע,

אבא שלי היה מעשן בערך קופסה ליום [היו תקופות של אפילו יותר] במשך 40 שנים..

כשמכרנו את הרכב הקודם, הקונה אמר לו הערה על זה 'שהאוטו מסריח מסיגריות'.. יום אחר כך אבא שלי פשוט הפסיק לעשן.. ותודה לאל - לא חזר להרגל הזה.
וזה קרה בערך לפני שנה וחצי.

אז אם גבר בן 60+ יכול, בטח ובטח שגבר בשנות ה20 יכול גם כן...

תחזיק מעמד, ושוב - כל הכבוד!

the mush

New member
סחטיין!אני גם מנסה ובינתיים הולך לי ככה-ככה

איך הסתדרת בלי סיגריה בשעת בירה/קפה עם חברים?
אלה הרגעים ששוברים אותי!

שותים יותר?

סתם, אני פשוט אומרת "וואי בא לי סיגריה" ושותה עוד

אבל היי- בנתיים זה עובד!

Talg123

New member
האמת

חשבתי שזה יהיה לי יותר קשה ממה שזה היה באמת אבל אני פשוט ההייתי אוכל מסטיק ושותה בירה ביחד בהתחלה וזה היה עוזר וגם אם ממש בא לי אני לא מעשן אני סוג של מתעלם מזה וממשיך לשתות...

ד"א הנטל הזה היה מגיע אצלי ל600-700 שקל בחודש וחבל עדיף לשים את זה על אוכל :p

oromer

New member
מנהל
כל הכבוד

אני חושבת, שהקושי בלהגמל מסיגריות שווה את מה שמרוויחים.
אני חושבת שיש פה גם היבט כלכלי. סיגריות יכול להגיע לנטל של 300 שקל בחודש

למעלה