סוג אחר של דו משמעות

סוג אחר של דו משמעות

כבר התווכחנו מיליון פעם האם זינה וגבריאל הן כן או לא ולמה. אבל מה קורה עם THE FURIES? השאלה של האם ארס הוא אבא של זינה או לא נשארה פתוחה בסופו (למרות שבתסריט המקורי היא נסגרה הרמטית). מצד אחד זה יסביר הרבה דברים: הכוחות העל-אנושיים שלה (היא שווה בכוח וביכולת לחימה רק לאדם אחד - הרקולס, חצי אל), היכולת שלה להביס אותו בקרב, העניין שלו בה מהתחלה. מצד שני, היה איזשהו אלמנט אירוטי ביניהם עוד לפני הפרק הזה ובהחלט אחרי זה. אז נכון שהיחס לגילוי עריות היה שונה בתקופת יוון העתיקה, ובטח בקרב האלים, אבל זו עדיין סדרה אמריקנית שמשודרת לקהל של זמננו. אז מה אתם אומרים? נ.ב. כמו שמישהו ציין בפורום אחר, זה יכול להיות מעניין פתאום לחשוב על כל הקשרים המשפחתיים שלה עם כולם. אחיינית של הרקולס, אפרודיטה ושאר האלים הצעירים, נכדה של זאוס, אחות של הקיפוד המכוער מ-A FAMILY AFFAIR וכו´.

אני מההתחלה אמרתי שיש בזה אמת

ולמרות שניפ כמעט צלבה אותי, אני מאמין שהאופציה שהוא אבא שלה זה לא משהו שאפשר לשלול יותר מזה שהוא לא... יש יותר מדי צרופי מקרים שמראים שכן... -אלעד

Dafi the Mighty

New member
אני לא מאמינה בזה.

כמה מפתיע. גם אחרי שראיתי את הפרק פיוריס, גם לפני, מעולם לא ראיתי אותו כאבא שלה. מעולם לא. נכון, אולי יש רמזים אבל אני לא חושבת שזה אומר שהיא אבא שלה. גם בקטע שהיא מביסה אותו, זה קורה רק בעונה השלישית, כשעולה הרעיון שהוא אבא שלה. בשאר הפרקים הוא הביס אותה בקרב של חרבות (והוא גם עמד לנצח אותה בThe Xena Scroll אם ג´ניס לא הייתה מפריעה... הממ). הוא הביס אותה בThe Reckoning והיא בעצמה אמרה שהוא היה טוב כמוה ואפילו יותר. אם הוא אבא שלה והיא מסוגלת לנצח אותו, אז למה היא לא ניצחה אותו אז? גם באופן עקרוני שאני חושבת שבין השניים אין מערכת יחסים של אב ובת, כי אני רואה אותם בתור... הממ... מה המילה?
אישית, אני לא רואה אותו בתור האבא שלה וזה מגעיל אותי לחשוב על זה...
ובגלל זה אני לא חושבת על זה, ואם כן... אז אני חושבת שזה לא נכון.

תגובה

אוקיי, אבל אפילו אם היא לא מביסה אותו אבל היא מתחרה שוות ערך, זה לא אומר משהו? הוא אל מלא, גם בתור חצי אלה היא אמורה להיות חלשה ממנו. בכל אופן, אני לא אומרת שהם כן או שהם לא. באמת אין ביניהם מערכת יחסים של אבא ובת, אבל זה לא כזה סגור וברור כמו שחלק מהאנשים מנסים לגרום לזה להראות. אני אישית חייבת לציין שהיום שבו ירדתי לגמרי מהרעיון שהוא אולי אבא שלה היה כשראיתי את AMPHIPOLIS UNDER SEIGE, כי גם אם חשבתי שלארס אולי לא יהיו מעצורים בעניין, בתור אל יווני שכל המשפחה שלו שכבה עם כל המשפחה שלו, אז תמיד האמנתי שלזינה, בתור בת תמותה כן יהיו מעצורים, ולא תעשה את זה אם היא באמת מאמינה שהוא אבא שלה, אפילו לא בתור תרגיל.

Dafi the Mighty

New member
זינה היא... מיוחדת... ../images/Emo3.gif

כן, יש לזה כמה רמזים בסידרה שאולי הוא אבא שלה, אבל כמו שאת אמרת ואפילו בלי קשר... אני לא רואה אותם במערכת יחסים של אבא ובת וזה עושה לי בחילה לחשוב על זה. לזינה יש כוחות מסוימים, יש על זה גם איזה סיפור שהיא באמת קיבלה את הכוחות שלה איכשהו מארס, אני לא ממש זוכרת איך זה הולך... אבל יש סיפור כזה שארס מביא לה חלק מהכוחות שלו, משהו כזה. בקיצור, לדעתי... הוא לא אבא שלה. וחבל שאבא של זינה מת, כי הייתי בהחלט רוצה לראות מפגש ביניהם (וחבל שאטריוס היה בעצם ארס בפרק Ties that Bind. אחרי שזינה חשבה שהיא סופסוף מצאה את אבא שלה... אוי...) אה, ו...! אני לא חושבת שזינה או סיירין האמינו בזה אי פעם שהוא אבא של זינה. בסוף הפרק של הפיוריס סיירין מתנצלת בפני זינה ואומרת לה שהיא לא חושבת שהייתה לה זכות להרוג את אבא שלה... לא?

למעלה