סוג אנימציה

• פותח הנושא hask
  • פורסם בתאריך

hask

New member
סוג אנימציה

- אני מעוניינת לעשות אנימציה של בניית אובייקטים מסוימים. למשל, קובייה שנהפכת לרובוט.. או כמו בפרסומת ההיא של האוטו שמתקפל ונהפך לשלט (או טלפון-?) אם אתם מכירים.. סטייל רובוט-טריקים בקיצור. ניסיתי לתת קי-פריימס לאדג'ים ולפייסים אחרי שאני עושה עושה להם אקסטרוד אבל השליטה על האנימציה, על הקיפריימס בלתי אפשרית. אני מחפשת טוטוריאל או כל דבר שיכול לעזור לי להבין מה הדרך הנכונה לעשות את זה. תודה

h u s k y

New member
במקרה של רובוטריק שהופך למכונית

וכד', זה די קל אם יודעים מה הולך לאן...אם לא יודעים זה בעיה... לכן תכנון מוקדם הוא הכרחי בנושא הספציפי הזה, מה שאת צריכה לעשות זה לבנות מכונית שלמה, ובעקרון (עדיף לפי החיבורים של המכונית עצמה שכבר קיימים כמו דלתות מכסה מנוע וכאלה) למדל לכל חלק את הפנים (inside)שלו, שזה יכול להיות זרוע של רובוט (עם הרבה צינורות וכאלה למשל, או רגל או חזה), סימנים ויזואלים יכולים לבוא ישר לראש גם אם לא יודעים עדיין איזה מכונית למדל, למשל בית החזה מורכב בד"כ מהחלק הגדול ביותר במכונית, הרגליים יכולים לכלול את הגלגלים מעליהם וכד', בעקרון עדיף לעשות את הכל בנפרד ואז לא לעשות סקין אלא פשוט link של כל הגורמים (ידיים, רגליים) ל biped או משהו דומה.. תנסי לחשוב על איך הרובוט (שמתחבא בתוך המכונית) היה נראה כשאר הוא במצב של מכונית שלמה, ואיך הוא יראה במצב של רובוט מפותח, זה יעזור לך להתחיל לפחות. זה די אמביציוני אז תחשבי טוב אם את מסוגלת לזה, אם כן אני אשמח לעזור.

h u s k y

New member
הייתה אחת אפילו יותר טובה

של מישהו שממש פירסם מדריך על איך הוא עשה את זה אבל אני לא זוכר איפה זה.

מיכאל ג

New member
אנימציה כזו רק לאובייקטים

בהחלט לא לאדג'ים או פייסים באותו אובייקט.

למעלה