סוג דם O

משומשוו

New member
סוג דם O

למי שלא יודע, יש דבר כזה תזונה לפי סוג הדם. כאשר בעלי סוג דם O + או - אמורים לחיות על תפריט עשיר בחלבון מן החי, כמו שאנחנו אוהבים.
וירקות, פירות, שורשים, קטניות ואגוזים ליד. לפי תזונה זו כל בשר למעט בשר חזיר, בריא לסוג דם O. אני סוג דם O רציתי לברר האם זה סוג דם נפוץ בפורום זה. אז למי שיודע/ת ומוכן/ה לחלוק, אשמח אם ת/יציין את סוג הדם שלו/ה. תודה משומשוו

סמד13

New member
חחח אם הייתי אוכלת לפי סוג הדם שלי

מזמן הייתי מתה מרעב A+

avi5199

New member
גם אני A+ , אז מה אני אמור לאכול ?

לא שאני מאמין לזה או מתכון למלא את ההוראות האלה... סתם מעניין.

סמד13

New member
A+ אוכל המון ירוק וירק

כתומים דלעת גזר בטטה עדיף על אדומים כמו עגבניה עוף דגים קמח מלא ולא לבן אסור לאכול בשר אדום או חלקים פנמים גם בפירות יש עדיפות לאכול תפוחי עץ ירוקים יותר מאדומים וגם בדברי חלב עדיף עזים על בקר בקיצור אייך אייך אפשר לחיות מזה אהההההההההה אני עשתי את זה 10 חודשים ע"י נטרופט /ת מוסמך שהוא גם רופא בתל השומר

Master Stav

New member
O- ותרשה לי לתקן

מדובר בבשר לא מעובד ..... הבשר היחידי שאינו בריא אינו דווקא חזיר אלא כבש ....וככל שהוא בוגר יותר ושומני יותר עוד פחות בריא עבדתי כשנה וחצי אצל מי שנחשב לגורו של תזונה על פי סוג הדם ד"ר עדי סאקר .....

משומשוו

New member
עם כל הכבוד לד"ר סאקר

או שהתבלבת בכל אופן קישורים לאתר של ד"ר דאדמו שהוא המקור לכל השיטה. חוץ מזה מה הקשר שלך לד"ר סאקר ? משומשוו

Master Stav

New member
עבדתי עם האיש המדהים הזה כשנה וחצי

היתי איתו בחו"ל ב2-3 כנסים בתחום וראיתי את הכבוד וההוקרה שהוא זוכה להם בכנסים והיו שם אנישם מהטופ שבטופ בתחום התזונה .....הוא מי שפיתח את שיטת התזונה על פי סוג הדם ולקח אותה צעד קדימה עם נטושא של איזון חומציות בגוף באמצעות בדיקות של שתן ורוק .... קשר ...היום חברי בלבד.

עינבלית

New member
B ואני חושבת שזה שטויות

אנימכירה כמה וכמה O אים צמחונים לגמרי ובריאים מאוד.

משומשוו

New member
גם אני חשבתי שזה שטויות עד שניסיתי

מה שכן אני בטוח שזה לא מתאים לכולם, גם מפתח התזונה לא טוען שזה מתאים לכולם הוא מדבר על ממוצע של 75% של התאמה. כלומר ל 25% מהאוכלוסיה התזונה לפי סוג הדם לא תשנה או לא תועיל ותזונה אחרת לא תזיק. אני בעד שכל אדם יקשיב לגוף שלו ויאכל מה שעושה לו טוב. אבל חשוב לשים דגש על הקשבה ועושה טוב. למשל אם את אוכלת משהו ופתאום נופלת עלייך עייפות, או תחושה רעה או כאב ראש וכו' ואת ממשיכה לאכול את זה סימן שאת לא מקשיבה לגוף שלך. או, אם את בעלת לח"ד, כולסטרול, טריגליצרידים, סוכר, עודף משקל, ליחה, מיגרנות וכו' סביר להניח שיש משהו בתזונה שלך לא נכון. נכון, לא הכל תזונה, אבל, הרבה מאוד. תבדקי משומשוו

למעלה