סוג האנימציה המועדף עליכם?

chatenoire

New member
סוג האנימציה המועדף עליכם?

ברכות לרגל פתיחת הפורום. חשבתי שאתן קיקסטארט עם שאלה חביבה. ככל שמתפתחת הטכנולוגיה (וככל שלאנשים נהייה משעמם יותר) נוצרים סוגים חדשים ושונים של אנימציה. בין אם זו האנימציה הקלאסית של סרטי וולט דיסני המוקדמים, או אנימציה פלסטלינה, בובות, וחפצים דוממים אחרים למיניהם, אנימציית תלת מימד, שמתפתחת באופן די עוצר נשימה לאחרונה, כל מיני טכניקות "אלטרנטיביות" שאפשר לראות בפסטבלי אנימציה (קצת קשה לי להגדיר אותן) או שילוב של הכל יחד. אני אישית, למרות ההתפעלות שלי מאנימציית תלת מימד והדברים שאנימטורים יכולים לעשות איתה, הולכת בכיוון האנימציה הקלאסית. ההיפר ריאליזם של התלת מימד אמנם מגניבה ביותר, אבל יש משהו מיוחד בדמויות השטוחות ממלך האריות, אלאדין וטיטאן איי.אי. אביב "זה מה שאני הולכת לעשות בחיים!" אור

gonen-y

New member
טיטאן אי הי זה שילוב של תלת ודו

תלת שניראה כמו דו

hermonir

New member
לראות - פלסטלינה, אבל של ארדמאן...

אין טובים מהם. (אני בטוח שיש טובים כמוהם לפחות, ואשמח לדעת עליהם). לעשות - תלת. מה אני מטורף, להזיז בובות פריים פריים?! ניר.

היי ברוכה הבאה לי, + תשובה

אני יושעת מה אני הכי פחות מעדיפה- וזה תלת מימד.... אני אוהבת דו מימד- כלומר אנימציה מצוירת גם אם היא הכי פשוטה בעולם - כמו למשל "מר קו" (לא מרקו אל mr. line= תרגום חופשי לאנגלית). אני גם מאד אוהבת אנימצית פלסטלינה ונייר כמו שפעם היו מראים ברכבת ההפתעות ובעוד מקומות.. בהצלחה- ואגב זה יכול להיות גם סקר המערכת הסקרים.

hermonir

New member
[יד דופקת במצח] בטח!

את צודקת, והסקר מגיע מיד. בנוגע לתלת (אני חייב לנסות להגן עליו, אני מתפרנס מזה) - גם עבודות טובות? PIXAR, הסרטונים של KEITH LANGO... (כל הלינקים נמצאים בדף הקישורים - שווה הורדה!) יש דברים מדהימים בתלת. נכון, יש גם הרבה קקה. אבל בלי התלת לא היה לנו את טיטניק, הארי פוטר, ובעצם את רוב הסרטים שנוצרים כיום. ניר.

avidadon

New member
אנימציה קלאסית כמובן

כמו בסרטים הישנים, פינוקיו, מלך האריות.. דרך אגב, כמה ציירים עבדו על פינוקיו וכמה זמן זה לקח להם?

Shaw

New member
אנימציה 2d& 3d

hey all I most say I like both 2d and 3d as well as clay, the most importent thing is GOOD ANIMATION....and movies that use both or more in ways that make them look perfect....examples; Prince of egypt, el darado, iron giant and osmosis jones. these are movies that bring the two together in the best of ways. oh yah for all those who didn´t see the movie "Grave Of the Fire Flies" I´d suggest getting a copy where ever you can. It has been noted as the best animated movie. Both for it´s story and for the fantastic character animation. btw disneys Pinocchio was one of the longest in production a littel more than four years maybe close to five If . l

hermonir

New member
Grave of the fire flies?

חיפשתי ב-IMDB, ולא מצאתי. מתי זה נעשה? ביד מי, מה הסיפור...? דרך אגב - מי שענה בסקר שהוא מוכן לעזור בתרגום המאמרים שישלח לי דואל. ניר.

Shaw

New member
Grave Of The fire flies

hey again it was released...actully I´m bot sure what year, but it´s from the very talented hands of (sp?) Hiyahzaki...japanies. He´s the same man that did Princess Monanokeh(sp?) sorry about the spelling, I´m just not sure hw to spell it. uh....anyway try looking in Tel-aviv at the video section of "The third Ear" or in heb. Ha Ozen Ha Shleasheet. they probebly have it. If not look on the net, because with out a question this is the best movie ever. after this you´ll hope every animated movie can reach you in the same way. It is something else

Shaw

New member
for hermonir

hey I just looked it up on the net...the name ofe the director is Miyazaki, and here is a link to a search I did. look it up if you get the chance..http://www.google.com/search?hl=en&q=%22grave+of+the+fireflies%22&spell=1

למעלה