סוג נשמה, חזיונות, רוחות?!

avivvaknin1

New member
סוג נשמה, חזיונות, רוחות?!

כמו הנושאים של - FAME 69 ו WildEye אני מרגיש כמוהן, לדוגמא, הרבה זמן שאני כבר מרגיש שאני לא שייך ליקום הזה, אני לא מתקשר עם אנשים, מרגיש כוחות אנרגייה לא ידועים / מסוגל לשלוט באנרגיה ע"י "כדורי אנרגיה" ולפעמים גם קורים לי דברים משונים כמו: 1. מתחיל לדבר מילים לא ידועות. 2. מרגיש ששולטים בי, 3. מרגיש דחף למשהו מסוים. *4. חושב על משעמות החיים, על המוות, ועל מה שאני עושה / שולט בו והאם שולטים בי? * בזמן הזה אני מרגיש צמרומרת לא ידועה כיאלו משהו מנסה לגרום לי לא לחשוב על זה.. אני לא מסוגל לתקשר עם אנשים, עם כבר אני מתקשר עם מישהו , אז כעבור חצי שנה מקסימום אני רב איתו ולא מדבר איתו. ולגביי חיזיונות, אני חוזה דברים שבאמת מתגשמים, לפני שהארי פוטר 3 יצא (לפני 4 שנים בערך..) חיזיתי קטעים מהספר, לדוגמא : כלב גורר את רון לתוך "הערבה המפליקה" ושם משהו קורה לו.. ואז אחרי שנה, שהסרט יצא גילתי שאני חיזיתי נכון! תמונה בתמונה. הייתי פשוט בהלם. ואח"כ התחלתי להרגיש נוכחות נוספת ליידי (רוחות וכדומה...) והיו פעמים לא קטנות שקיבלתי גליי ענק של צמרמורת ואז הופיעו לידיי קבוצה של חיילים שמדברים בשפה לא מובנת. אבל זה שייך לעבר, עכשיו מה שמטריד אותי, זה רוחות. הרבה זמן אני עוסק ברוחות,ונראה לי שרוחות מנסות לתקשר איתי.. הם מיפלות לי חפצים ששקולים 30 ק"ג לפחות, (סולמות, טליווזיה...) כדי לנסות להרוג אותי. אבל את זה אני ישאיר לפורום "רוחות והעולם הבא.." למישהו יש הסבר למה שקורה לי?

avivvaknin1

New member
ילדי קריסטל,

אני מוצא אותי בהם. אני מרגיש שיש לי כוחות , ושאני שייך לילדי הקריסטל

אתה באמת כזה צעיר?

אני מציעה שתמצא מישהו שמבין בזה ממש ותעשה סדר בחיים שלך. זה לא צחוק מה שהינך מספר. ולא בפורמים, אלא אצל בעלי מקצוע רציניים. שבת טובה אריאלה

רותי 11

New member
ברור שיש הסבר למה שאתה חווה

ואני אפשט אותו, הערוצים שלך מאוד פתוחים אתה עדיין לומד את היכולות שלך ואת מה שהבאת איתך לעולם הזה, לא בהכרח זה מעיד על כך שאתה ילד קריסטל, אתה קצת "מבוגר" בשביל להיות ילד קריסטל למרות שיש כאלה שהקדימו את זמנם אבל הם ממש מעטים, בכל מקרה זה לא משנה אם אתה ילד קריסטל או לא זה לא משנה את מה שבאת לעשות כאן ומה שהבאת איתך, עלייך להשתחרר מהאותה תחושה של זרות וחוסר שייכות כי אז אתה באמת תתרחק מהאנשים כאן, יכול להיות שלא היית מזמן בחוויה על כדור הארץ ולכן משם יכולה לבוא תחושת הזרות והריחוק. מה שעלייך להבין זה שיש לך את היכולת לחזות דברים, למעשה זאת יכולת שיש לכולם רק שאצלך אתה מקבל את זה בצורה טבעית יותר ופתוח לכך יותר מאחרים, חשבו מאוד שלא תפחד מהדברים האלה, אתה יכול לפנות לנשמה שלך ולבקש לשלוט בדברים האלה, לדוגמא אם אתה לא רוצה לראות רוחות או דברים כאלה אתה בהחלט יכול לסגור את הדברים האלה עד שתתבגר קצת יותר ותרגיש מספיק חזק להתמודד עם זה שוב, אם תחליט לעשות את זה הדברים לא יעלמו לך הם יחזרו כאשר תחליט שוב.

avivvaknin1

New member
....

כיאלו לא התכוונתי שאני מילדי הקריסטל, אלה מאנשי הקריסטל, (בני 7+ ) תקשיבי, אני בן 13 (ממש צעיר יחסית..) ומאז גיל 7 קורות לי החזיונות הללו, ותאמיני לי, אני משתדל להפסיק לחשוב שאני מתקשר עם רוחות וכדומה, זה פשוט שאו שאני לא מצליח, או שהם רדופות אותי.. אני לא יכול לדבר עם אימא שלי על זה , מכוון שהיא תחשוב שאני משוגע. (המשפחה שלי לא מאמינה בכל ה"גלגול נשמות, רוחות" וכאלה... ביינתיים , מה את מציעה רותי? שאני פשוט אסגור את זה..?

רותי 11

New member
אני מאוד מבינה אותך

ראשית אל תחשוש מאותן רוחות, במקרה ואתה לא מצליח להזיז אותן ממך, פשוט תשאל מה הן רוצות ממך, אולי כדאי שתתחיל עם זה, אגב אני מכירה ילדים מעל גיל 8 שהם ילדי הקריסטל, אבל שוב זה די נדיר. ומאוד יכול להיות שאתה קריסטלי, אבל זה לא ממש העניין החשוב הוא שאתה תדע לאזן את הדברים האלה אצלך בגלל הסביבה שלך שהיא לא תומכת זה קצת יותר קשה לכן יש לך את הפורום הזה שמאוד יכול לעזור לך כי כאן כמובן יש אנשים שמבינים ויכולים לעזור. אולי כדאי שתתחיל עם השאלה מה הן רוצות ממך ואז נמשיך הלאה, נעבור קטע קטע.

avivvaknin1

New member
תגובה..

ניסיתי לשאול אותן, ומאז הם לא נטפלות אליי הרבה, אבל עדיין ממשיכות להטריד אותי.. אבא שלי נפטר, ומחר תיהיה האזכרה של אבא שלי, ואני מפחד ממה שיקרה, כי אולי זאת תיהיה הרוח של אבא שלי? ובכלל, אני לא התעסקתי עם רוחות בחיים שלי, אני לא לקחתי חפץ השייך לרוחות או משהו כזה, ועדיין הם רודפות אותי.. אין לי מושג מה הם רוצות ממני..

רותי 11

New member
היי חמודה - הן לא רודפות

אותך, פשוט יש לך את היכולת לראות אותן והן יודעות את זה, עד כמה שאני יודעת יש הרבה מאוד נשמות מקורקעות שלא עברו הלאה והן מחפשות כנראה עזרה או לא יודעת מה. אל תרגיש נרדף זה לא טוב פשוט תבין שיש לך את יכולת הראיה וכמו שציינתי יש עוד כמה וכמה אנשים כמותך, וזה לא קל בהחלט לא קל לראות את זה, אגב יש סידרה שנקראת הלוחשת לרוחות שהעלילה שלה מדברת בדיוק על מה שאתה עובר. ושוב אתה תמיד יכול לבקש מהנשמה שלך שתסגור לך את הראיה הזאת כי קשה לך להתמודד עם זה. אם תרצה בזה באמת זה יסגר. ולגבי רוחו של אביך אל תחשוש, אם תראה אותו שם זה לא אומר שהוא מקורקע זה אומר שהוא נמצא פשוט במקום בגלל "המעמד" גם אני ראיתי את אמי מעל הקבר שלה בהזכרות או בשמחות אבל זה בגלל שהיא תמיד נמצאת איתנו ברוחה וזה לא כמו אותן רוחות שאתה רואה שהן מקורקעות.

avivvaknin1

New member
הלוחשת לרוחות,

אני חולה על הסידרה הזאתי. הסידרה גרמה לי להפסיק לפחד מרוחות.. אבל זה נראה כו מדע בידיוני לא? הריי, אין יכולות לראות רוחות,

avivvaknin1

New member
אוי..לא הבנת אותי..

לא אמרתי שאני רואה רוחות, אני חוזה את העתיד.. אני אומר שרוחות מתקשרות איתי... אך אני לא יכול לתקשר איתם.. עכשיו, הייתי כבר באזכרה של אבא שלי.. ומתי שנישקתי את הקבר הי לי פתאום הרגשה טובה, בא לי גל של אושר כזה... זה קשור למשהו?

רותי 11

New member
או קי חמוד עכשיו הבנתי

אתה אומר שמנסים לתקשר איתך רוחות, למה החלטת שזה דווקא רוחות אתה יכול להגדיר את זה יותר טוב? הכוונה מה מנסים לומר לך ובאיזה צורה. יכול להיות שזאת ההדרכה הישירה שלך, ואתה פשוט לא יודע איך ליצור איתה קשר תרחיב לגבי זה ומכאן נוכל להמשיך הלאה. לגבי מה שהיה בקבר של אביך, הוא בהחלט היה נוכח שם והוא עד למחשבות ולפחדים שלך, והוא שלח לך אהבה כדי לשחרר את הפחד וכדי שתבין שמה שאתה תקבל מהעולם הזה(העולם שהוא נמצא בו) זאת רק אהבה.

avivvaknin1

New member
יש לך אייסיקיו או מסנגר?

אם יש לך אייסיקיו או מסנגר אשמח לקבל את הפרטים כי לא נוח לי לדבר באינטרנט

avivvaknin1

New member
תגובה #4

אוקיי, הוספתי אותך.. ראית מה קרה היום ב"לוחשת לרוחות?" מלינדה מתה, והיא ראתה את האור, ואז אבא שלה אמר לה שיש לה אח, ואז על השנייה החזירו אותה לחיים, וזהו.. צריך לחכות לעונה 3 . עכשיו הרוחות מתקשרות איתי ככה: ע"י הזזת\הפלת\מתיחת חפצים. השמעת קולות משונים.. ויש לי שאלה.. ילדי קריסטל\אינדיאגו יכולים לראות "צלליות " של רוחות, כי לאחרונה אני רואה צלילות של דברים זזים , ליד החדר של אמי..

רותי 11

New member
כל הילדים יכולים לראות ולא משנה

אם הם אינדיגו או קריסטל, יש גם אנשים בוגרים שרואים את זה לכולם יש את היכולת הזאת רק שלא אצל כולם היא פתוחה.

למעלה