סוג רשת מועדף....

TOMESH5

New member
סוג רשת מועדף....

שלום, שניי התחביבים שלי הם בשר ומסגרות ברזל, בטבעיות שניי האהבות האלו הצמיחו מסגרית בוטיק קטנה ליצור גרילים. ולעניין, אני מייצר שניי סוגי רשתות; האחת מסריגיי ברזל והשנייה מזוויות, רציתי לשאול לדעת המומחים מה מתאים לאיזה צורות צלייה כי יש לי תחושה שאני לא מכיר מספיק. מכיוון שחל פה איסור לפרסומות אני אשמח לתת פרטים על גרילים במסר אישי ולא כאן. תודה, תומר ברזל-לוהט
 

Master Stav

New member
קודם כול ברוך הבא ....

אני אישית מעדיף רשת מזוויות ....כך גם השומן יכול להיות מובל אל זווית נוספת ומשם אל פחית ..... הכלב שלי מת על השאריות ל המזון הייבש שלו
הצעה קטנה ... בחתימה שלך מותר לך לשים מה שאתה רוצה כולל פרסומת ... אגב ..יש מצב לקבל תמונות יורת מפורטות של המעשנת שבנית ? ובאופן כללי מוזמן להראות תוצרת שלך על תקן מומחה יועץ לבנייה של גרילים
כאמור כול עוד בגוף ההודעה אינך מפרסם שזה עסק .... זה מחזיק מיםאו במקרה שלנו בשר עוף דגים ....
 

TOMESH5

New member
תודה רבה

אני אעלה מספר תמונות של המעשנת בקרוב שמתי קישור גם לאתר הצנוע שלי בחתימה
 

slomit308

New member
להעביר לפייסבוק

חבל שאין לך לנק מאתר השיווק,הייתי שולחת
 

rampelech

New member
שלום

אני מעדיף זויות וכדאי עם ניקוז, ז"א זוית נוספת ניצבת לרשת +זוית קטנטנה של הרשת כולה כדי לייצר זרימה. אבל אני חושב שכל עוד הרשת עבה היא עושה עבודה טובה.
 

BiggPoppa

New member
רשת מפרופיל עגול

ועבה, ודי צפופה. ברשת כזאת שטח המגע עם הבשר יותר גדול מברזל זוית. השומן נוזל לפחמים ועושה מלא עשן שמדליק את השכנים.
 

rampelech

New member
עושה עשן

אבל גם יכל להגביר את האש ולפחם את הבשר....
 

avi5199

New member
חלק מהטעם הטוב שמקבל בשר על האש הוא בגלל

השומן שנשרף על הגחלים וריחו נספג בבשר ...אוחחחחח .... שי לי גריל שמאפשר צליה עקיפה , בלי שהשומן יטפטף על הגחלים, התשמשתי בצליה עקיפה הזאת פעם, יצא כמו גריל בתנור היה חסר לי הטעם של השרוף...
 

rampelech

New member
מסכים איתך

אבל יותר מדי שומן על הגחלים לא עושה טוב. אני עם ברזל זוית.
 

bigjack

New member
אני מעדיף ברזל זווית 1X1 סמ' מרותך הפוך

בעובי של לפחות 3 ממ' עם זווית הפוכה יותר גדולה בצד הנמוך של הרשת לקליטת הנוזלים. הברזל אוגר טוב יותר את החום כי לא כולו בא במגע עם הבשר..... רוב הנוזלים בצורה הזו מתאיידים על הזוויות ומחזירים ארומה לבשר והשאריות של הנוזלים לא גורמות לעשן שאולי השכנים אוהבים אבל המנגליסט אוהב פחות
ובנוסף שאריות הנוזלים גם פחות מפריעות לגחלים כי בכל זאת כמות נוזלים גדולה מורידה את עצמת האש. וכמובן כשהרשת מתרוממת זה יתרון גדול מאד וטוב מאד לצלייה של נתחים גדולים......רצוי אפשרות של לפחות מרווח של 50-60 סמ' כשהרשת למעלה במידה ורוצים להבעיר גזעי עצים עבור הפחמים.
 
למעלה