סוג שונה של בעיה עם הורי

SHIRA6

New member
סוג שונה של בעיה עם הורי

לפני 3 שבועות הלכתי לדודה שלי...יש להםאת הנוקיות החדשות האלה K6320I אז ביקשתי שהלכנו לשם גם כזה פלאפון והם לא קנו לי לא רצו אבל התחלתי לבכות כדי להשיג דודה שלי הביאה לי את זה יש לי לפנהי לא קנו לי כלום שאני ילדה עם עינים דביעות אני לא רוצה הרבה בחיםם גדילה אני לא מבקשת ההורים שאני פונה עלהם הם צועקים אללי ומפנים את הגב ואני לחא יודעת מה עושים........עזרה...? לינוי

tofil

New member
אממ... חמודה

זה רק טלפון אם היה להם את האפשרות לקנות הם היו קונים לך... אבל טלפונים היו היום עולים הרבה כסף לפעמים כמו משכורת של חודש שצריך להספיק לאוכל בגדים אקסטרוות לפעמים נסיעות לחו"ל דלק ועודד.... את צריכה לקחת בחשבון שלא תמיד יש.... אז אם יש לך טלפון ... אז תגידי תודה שיש לך טלפון בכלל כי יש אנשים שאין להם .... והם הרבה יותר גדולים ממך... אגבבב בת כמה את??

SHIRA6

New member
בת 10

ותדעי לך!!!יש לי חברות יש להן סוני אריקסון החדשים!!!!!והן בנות 9 9 וחצי יותר קטנות ממני!

sexytomato

New member
אני באמת לא יודעת, אולי זו פרסומת סמויה

אבל בשביל הסיכוי שזה לא- היום את רוצה את הפלאפון הזה, מחר תרצי אחר. את עוד קטנה, ואל תשווי עצמך לאחרים. כשההורים ירגישו שהם רוצים לקנות לך פלאפון תוכלי לבקש אחד מתקדם כמו שאת רוצה, אבל בינתיים אל תלחצי על הפלאפון הזה.

kryp

New member
זה מה שחשוב לך?! לכי לעשות שיעורי בית ולקרוא

ואולי בעתיד לא תזדקקי להורייך כדי לקנות מסטיק

SHIRA6

New member
אני לומדת!!!

אתמול רק קיבלנו תעודות והציונים טובים מאוד!!!!וסליחה את הפלאפון הזה לא הם קנו אני הרווחתי את הכסף!וחלב סבתא שלי עזרה לי

מאמי יופי שלכולם יש מה את חושבת שההורים

שלך הם כספומט? את לא צריכה פלאפון , את רוצה אותו בשביל הפוזה. כשתהיי קצת יותר גדולה תבקשי פלאפון ותעשי את זה בבגרות ולא כמו תינוקת שבוכה שלא מביאים לה, תבקשי פעם פעמיים וזהו. אם יסכימו אז יופי אם לא יסכימו אז תקבלי את זה שלהורים שלך יש דברים יותר חשובים מלקנות לך פלאפון חדש שירשים את כולם.

YugiBoy

New member
אבל מתוקה, להן כנראה יש כסף

כנראה שההורים שלך לא יכולים להרשות לעצמם להוציא כאלו סכומים על מכשיר, בייחוד שילדה בגילך זה לא יכול להועיל כמו שזה יכול להזיק.. אבל את לא תביני את זה עכשיו את קטנה מידי.. בינתיים, אין מה לעשות. אם היה אפשר, היו קונים לך. אם יש סיבה מסוימת, היא לטובתך. בחיי שאני בשוק שיש לילדות בגיל 10 כאלו מכשירים מתקדמים..

Yuval Y

New member
סיקרנת אותי, ובדקתי

א. פלאפון לא משווקים מכשירים של נוקיה ב. נוקיה 6320 לא משווק בארץ נוסף לכך, לא ממש הבנתי את כל מה שרשמת, כי סגנון הכתיבה שלך לא כל כך ברור, אבל או שיש לך בעיה של ביטחון עצמי עם דימוי עצמי נמוך והורים שלא מבינים אותך, וגילית שאם את עושה את עצמך מסכנה כמה שיותר את מקבלת את מה שאת רוצה, או שאת רוצה בדרך עקומה להודיע לנו על הנוקיה הנ"ל.

SHIRA6

New member
כנסי

א.)זה לא פלאפון זה אורנ'ג ב.)אני לא יודעת בידיוק כככה אמרו לי אבל מאחורה במלצלמה באה ככה : אליפסה כזאת ובקצה המללמה שכתוב עליה 1.3 מגה פיקסל

Yuval Y

New member
א. אני בן

ב. זה לא יותר מדי מעניין אותי ג. עדיין יש לי הרושם שאת מנסה לפרסם את הסלולארי ד. האם קראת את שאר הדברים שרשמתי?

Yuval Y

New member
את בטוחה שאת לא מנסה לפרסם את הסלולארי..?

אגב, 'פלאפון' זו חברה, לא מותג, ובטח שלא שם כללי לסלולארי...

בואי אני אספר לך משהו...

אני קיבלתי פלאפון חדש רק השנה ואני כבר עולה לכיתה ט'. שתביני לא כל מה שרוצים בחיים גם מקבלים וצריך להסתפק במה שיש לך.

למעלה