סוג של אמא לחייל...

סוג של אמא לחייל...

היי, אני שיר, חברה של חייל בהנדסה קרבית, שבקרוב יגיע לשרת בציר כיסופים. המצב אצלנו הוא מאוד מסובך. החייל שלי בקשר לא קבוע עם אביו- אבא מוזר ולא ברור, גילו כגיל סבי (כבן 70) ואם החייל שלי לא מתקשר אליו- הוא לא מתקשר בטענה שהוא "לא רוצה להפריע", אמו חולה במחלה נפשית, שתופסת אותנו ברגעים לא קבועים. היא יכולה ברגע אחד לחבק אותי וברגע שני לקרוא לי בשמות מחפירים... כשהוא חוזר (כל סופ"ש, ת"ש 2 בגלל המצב בבית) הוא בא ישר אליי, וברוב סוף השבוע הוא אצלי. לפעמים נוסעים לבקר את אחותו ומשפחתה, ובזמנים טובים- את הלילות מעבירים אצלו ואת הימים אצלי.גם בזמנים "טובים" אנחנו אוכלים אצלי (כי אמא שלו לא מבשלת, או שמבשלת אוכל טבעוני- צמחוני ששנינו לא אוכלים, או שהולכת לאכול אצל אחותו. את הכביסה אני מכבסת אצלי בבית ומארגנת איתו את התיק בכל שבת. אני מרגישה מעין אמא לחייל שלי ומקווה להצטרף לפורום, לעזור ולהיעזר בעת הצורך, מה גם שבקרוב אני אהיה חיילת בעצמי...

כל הכבוד לך

זה באסה אבל אין מה לעשות זה חלק מהעניין... תאמיני לי שאת עושה ממש עבודת קודש ואני בטוחה שהוא מעריך את זה כי הוא מרגיש שאוהבים אותו ויש מי שדואג לו, ויש לאן לחזור אחרי שבועיים לבית. ההורים שלו כנראה לא בריאים ובגלל זה כמה שזה קשה לקחת את התפקיד שלהם עלייך....כשקראתי התרגשתי בשביל חבר שלך שיש לו חברה כמוך... חזקי ואמצי

סמדר בנ

New member
סיפור באמת מסובך

והרבה אחריות עליך בגילך הכל כך צעיר. כל הכבוד. נשמח לעזור לך. לאן את מתגייסת?

למעלה