סוג של הפרעה ?

סוג של הפרעה ? ../images/Emo98.gif

שלום לכם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול כי אני לא יודע איך להגדיר זאת אז אם למישהו תשובה ו/או יודע לאיזה פורום לפנות אודה לכם. האם אדם, שכל "עולמו" או רוב עולמו מסתובב סביב בילויים ויציאות אבל בן הזוג אינו באותו הראש, ועקב כך בת הזוג רע לה בחיים האישיים והיא חשה אי נוחות, חוסר רוגע, כאילו חסר לה משהו אם היא לא תעשה זאת ומגיעה לטיפול פסיכולוגי ו/או ייעוץ בנושא - והמטפל טוען שהבעיה היא בבן הזוג, שכן, אם יחליט לעשות את מה שהיא רוצה - אז כל זה יעבור לה. כלומר, במקום לטפל בבעיה של בת הזוג, המטפל חושב שבן הזוג הוא הבעיה מכיוון שהוא מסרב ללבות איתה בקצב שלה. האם טענה זו נכונה או מה דעתכם בנושא. אין לי מושג אם מצב זה של כפיתיות בילוי זה מצב מוגדר וידוע - אבל זה מה שאני מרגיש - ואיך מטפלים בזה. הערה : לבת הזוג ישנם בעיות כפיתיות אחרות - האם זה אחד התסמינים של זה? תודה לעונים

../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif

א. אין צורך לקרוא להרגלים ולצרכים במילה כפייתי. זה רק מקצין את הבעיה. ב. כיוון שאתם בטיפול זוגי, כדאי להעלות את השאלה והספקות- שם. ג. בטיפול זוגי, כשבני זוג מביאים בעיה- זו הבעיה ש ל ה ם! לא שלו או שלה ואין פה אחד שאשם וצריך להתאים את עצמו לאחר. שניהם צריכים לעשות צעדים לשפור הקשר. בהצלחה וכל הכבוד על הנסיון של שניכם להתמודד עם הבעיות!

חידוד השאלה ../images/Emo98.gif

קודם כל תודה על התשובה השאלה שנשאלת היא - האם בן הזוג הוא " הטיפול " של בת הזוג? כי לדעתי, בת הזוג צריכה לעבור את הטיפול, והיועץ, אמור לטפל בבעיה המוצגת, ולא להטיל על הבן הזוג השני את הטיפול בנושא. כי לפעמים יכול להיות מצב שלא תמיד בן הזוג יהיה במקום ובזמן שצריך אז מה יהיה אחר כך? הרי על כאבי שיניים אין טעם לטפל " באקמול " אלא יש לטפל בשן עצמה. רופא שיניים שימליץ להשתמש לפציינט לטפל בכאב שיניים באקמול כל פעם הוא לא רופא שיניים. כדי להשתמש באקמול, לא צריך ללכת לרופא שיניים. גילה, אודה לך אם תחווי את דעתך לעניין חידוד השאלה שהצגתי כאן. תודה

../images/Emo55.gif

נראה לי שאתה כאילו מגייס אותי לצידך מול הפסיכולוג\ית של בת זוגך ויש מין מאבק כזה מי אשם ומי זקוק לטפול באמת. לא בדיוק גישה בונה לקשר זוגי ויחסים של שותפות. מצטרפת להמלצה על טפול זוגי.

BU BP

New member
חומר למחשבה:

לפי התיאור של בת זוגתך - אני מתרשמת שהיא חסרת ביטחון בקשר שלכם, תשומת לב - לדעת שהיא מספיק חשובה לך, שלהיות איתה זה בילוי בפני עצמו -קצת חיזוקים. לפי ההגדרה בכרטיס האישי - אתה בן 6 פנוי ומחפש. אם היא באמת חשובה לך - תבחן את ההגדרות שלך - הצורה בה אתה מגיב לחששות שלה. אם לא - PARTY ON - הרי אתה רק ילד! בכל מקרה שתגדל תבין שחוסר ביטחון מאפיין הרבה אנשים - ואותם אנשים מגיבים טוב יותר לחיזוקים מאשר לירידות.

בוזיקית

New member
גחגחגגחחגחחח יא קרועה... ../images/Emo6.gif

איזה יופי - אני לא לבד בפסיכיות שלי... יש לי שותפים! הידד! וחוץ מזה בשביל מה את מגיבה? הוא ביקש בפירוש תשובה מגילה... או אולי קוראים לך גילה? מאיפה לי לדעת? מה זה בו בפ בכלל???? יא לביאה

BU BP

New member
סליחה - פורום או לא פורום?

עוד תנזפו בי שבכלל קראתי את ההודעה. אבל האמת - התשובה שלי אולי היתה מטובלת בציניות אך רצינית לחלוטין וכולי תקווה שהילד מהצאט יפנים

בוזיקית

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

הי בובופ לא נזפתי בך חמודה... נזפתי בעצמי איך שוב ושוב אני עושה שטויות... והצחיק אותי שהתייחסת למישהו שהעדיף להתעלם מכותרת הפורום, להביא לפה בעיה לא קשורה אפילו בשמץ, להתעלם מדיירי הפורום, במיוחד מאלו שטרחו לענות לו ולחפש עבורו קישורים (מפגרים ככל שיהיו), ועוד התלבשת על הקטע של הגיל שלו, כביכול... מה לעשות חושומור מטורף יש לי, במיוחד בשעות האלה...

בוזיקית

New member
נו מה יהיה איתי...

הקישור המפגר לא שייך לשירשור הזה בכלל...
סעממק עלי אוף איתיייייייייייי

BU BP

New member
סתם צחקתי ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

אני לא מסוגלת להרדם - אז אני עונה לכולם - קצת פורום ,קצת ערוץ 10 - מרוב לילות לבנים - יצא לי לגלות שידורים חוזרים נהדרים של העולם מאחורי המודעות של ציפי ברנד - לא יצא לי לעקוב אחר הסידרה כששודרה - מומלץ ביותר!

חחחחחח ../images/Emo98.gif

BU BP יחסית לגיל 6 אני כותב דיי טוב - לא? ראית פעם ילד בן 6 כותב כך? אבל לעצם העניין - אכן גם אני רואה בלהיות עם בת הזוג זה בילוי בפני עצמו. ולעניין בוזיקית - מה זה חשוב היכן נשאלת השאלה - מקרה כזה יכול ליפול על הרבה אחרים ו/או כבר נפל על הרבה אחרים - אז קצת לקבל מידע כזה או אחר. לעניין גילה - אני לא מחפש כאן חיזוקים לטענות שלי - אלא עוד דיעות שיכולות להיות לכאן או לכאן. מבחינתי - אדם צריך לפעול עפ"י שיקול דעתו, כל עוד היא מתקבלת באופן הסביר ביותר, וזה לא שולל קבלת דיעות של אחרים. תראי את ראש ממשלתינו, הפועל כביכול כנגד מפלגתו הוא. אני תמיד בעד "למדוד 100 פעם ולחתוך פעם אחת", והחיים זה לא אגפא ואולי "כשתגדלו" תבינו זאת (חחחחחחח - הייתי חייב להחזיר לך BU) אני מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה ותודה לכל העונים.

BU BP

New member
טיפול זוגי או שבת הזוג מטופלת אישית

בניגוד לגליה , אני הבנתי שלא מדובר בטיפול זוגי ,אלא בת הזוג נמצאת בטיפול אישי. האם הבנתי נכון? במידה וכן - זו המלצתי לכם - טיפול זוגי , בהנחה ששני בני הזוג מאמינים בזוגיות כאופציה לטווח ארוך ששווה את ההשקעה הרגשית והכלכלית. לדעתי אחד הדברים החשובים בזוגיות הוא לדעת לכבד את בן הזוג ולהתפשר בזוגיות - יש המון תן וקח , המון פשרות ובעיקר הדדיות. אם לבת הזוג בעיות עליה לטפל בהן -ולא להאשים אותך, מצד שני אם אתה לא יודע קצת להתפשר ולהיות קשוב לבת הזוג - תעבוד על זה. קצת מצדך יקנה לה ביטחון , קצת מצידה יקנה לך אושר - וזהו מצב של WIN- WIN. בכל מקרה - אידיוט המטפל שזורק את האשמה על צד אחד בלבד- אין דבר כזה בזוגיות (לדעתי, כמובן)

בוזיקית

New member
גחגחגחחג עוד אחת קוראת לה "גליה"

חמודה שלי מה שלומך? אל תיפגעי פשוט הקטע הזה משעשע אותי כל כך... לפני איזה שבועיים היו פה איזה 3 אנשים ברצף שעיוותו לגילה המסכנה את השם וקראו לה "גליה" - אמנם שם יפה אבל זה לא "גילה"! גחגחגחגחגחג... התפתחה בפורום מעין בדיחה פנימית על זה, בגלל זה אני צוחקת ולא בגללך חלילה... שמחה מאוד שהצטרפת אלינו, ובואי נעשה את זה רשמי

BU BP

New member
סליחה גילה

בוזי מתוקתי , אין סיכוי שאני יפגע ממך - אי אפשר להפגע ממלאכים!

בוזיקית

New member
Iאייקון של הסמקה עד טירוףI ../images/Emo13.gif

השתגעת? אני? מלאכית? עכשיו אני בטוחה שהגעת לפורום הנכון... גחגחגחגח הפורום הזה הוא פורום של חרדה, דכאון (גם אם שמו הרשמי הינו "חרדה") ועכשיו כנראה גם הזיות... איזו פטריה לקחת לפני שרשמת לי את זה?? ןאייקון של בוזי נדהמתן ובקיצור ןתודהן האייקונים שלי בשביתה... ןלבן ממני, בוזי

למעלה