סוג של חדשה

0כריס0

New member
סוג של חדשה

אז אחרי שנים של קריאה און ואוף החלטתי להירשם לפורום (לפני כמה חודשים כתבתי כאן הודעה בשם אורח כריס).
סיימתי אתמול מערכת יחסים של למעלה משנתיים עם בחור מיני. המיניות לא הייתה הבעיה היחידה אבל היא הייתה טריגר להדרדרות מסיבית.
sex is overrated :/
איך אתם מסתדרים בזוגיות עם מיניים? מוותרים על הקונספט?

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

סיטואציה לא פשוטה, אבל אומר לך מה שאני אומר לכל מי ששואל/ת כאן לגבי יחסים בין א-מיניים ומיניים (בהנחה שאת א-מינית). לצערנו, יחסים כאלה לא נידונים להימשך לאורך זמן ואת זה ראינו ממערכות יחסים שבהן אחד מהשניים היה א-מיני/ת והשני מיני. מה לעשות, בעיה. אני באופן אישי לא הייתי מעורב בזוגיות כזאת כי אני יודע שזה לא זה מראש, אז ויתרתי על המתחים המיותרים.

ייתכן שאצלך המיניות לא היתה הבעיה היחידה, אבל זה שם, אי אפשר להתעלם מזה לאורך זמן.
בכל אופן, אנחנו שמחים שאת כאן, את מוזמנת להשתתף בדיוני הפורום, להיות פעילה ואם תרצי, גם להכיר א-מיניים אחרים. שיהיה בהצלחה בהמשך

0כריס0

New member
תודה רבה:)

אני א-מינית אפורה (ככה קוראים לזה? יותר מדי הגדרות), לפני חשבתי שאני לא מתעניינת אבל אם זה לא יפריע לי. טוב, לומדים משהו כל פעם.
אני אשמח להתחיל להשתתף ולא רק לקרוא. אני חושבת שכרגע ההיכרויות היחידות שאהיה מעוניינת בהן הן לידידות

Valfoor

New member
מעדיפה לא להיות בזוגיות

שגורמת לי להרגיש לא טוב ולכן אני בוחרת להיות לבד (אלא אם אמצא בחור שהוא גם א-מיני וגם... כל מיני דברים אחרים שעלולים להתאים וכאלה. אבל הסבירות לכך נמוכה עד מאוד מבחינתי).

0כריס0

New member
כרגע אני מסכימה איתך מאוד

יחסים עם אנשים שהמיניות שלהם מאוד שונה זה קשה (לפי הטבלה החדשה יצאתי עם בחור שהוא בן E לF). כשמחפשים זוגיות מתלוננים שזה קשה, ועכשיו להכניס גם את זה? אווץ><
בינתיים (ביומיים האחרונים XD) אני מרגישה הקלה שאני כבר לא צריכה לדאוג מזה. לא מפחיד אותי לא להיות בזוגיות. עד שאני ארצה ילדים, אז אני אדאג יותר.

k500

Active member
מנהל
הקלה ופחות דאגה זה מצוין

צעד קדימה בכיוון חיובי

isola bella

New member
ילדים

אפשר לעשות ילדים גם בלי להיות בו זמנית בזוגיות
למשל
*כהורה יחידני
*הסכם שותפות - דרך משפחה חדשה (?)
&nbsp
אותי אישית הקונספט של ילדים בכלל לא עניין ולא מעניין אז יש לי פחות 'תיק' על הראש:)
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp

Valfoor

New member
אני חושבת שההודעה החדשה שכתבתי תעניין אותך מאוד,

"חוויות מלוח ההיכרויות". כן, אנחנו מיעוט, סוג של אנומליה חברתית. החברה שלנו היא מאוד מינית (היוש, אבולוציה) ולכן אני באמת בספק אם אמצא זוגיות. אפילו לא זוגיות, אלא סתם חום אנושי שאינו מיני... הייתי בסיטואציות בהן רציתי רק חיבוק/כרבול עם גבר מיני והוא מיד חשב שהכוונות הן מיניות. אני לא יכולה להאשים אותו, אגב, החברה, מה לעשות, היא מינית, כך שלגיטימי להניח כך, בסופו של דבר.
&nbsp

k500

Active member
מנהל
בנוגע ללוח

זה שחווית מקרה לא נעים, לא אומר שכולם מתנהגים ככה, בטח לא א-מיניים שמגיעים לכאן לחיפוש זוגיות א-מינית אמיתית. הייתי נזהר מהכללה גורפת והשלכה שלה על כל הפעילות הענפה שמתקיימת כאן לאורך שנים רק בגלל שיש כאלה שלא מכבדים את הפורום וההתנהלות בו ושלא ממש קשורים אליו.

מה שכן, לא להתייאש. כולנו כאן בספקות כאלה ואחרים לגבי מציאת זוגיות כי זה לא פשוט, אבל זה אפשרי ועדיין כאן זה המקום שניתן להכיר בו ולפרסם מודעה בעניין. נכון, זה לוקח זמן ולפעמים יש טרמפיסטים ועלוקות כמו אצלך לאחרונה, אבל מכאן ועד ייאוש, המרחק גדול.

למעלה