סוג של סיוט לגור בבית של ההורים אבל הסיוט הכי גדול זה להצליח להביא את הכסף. אוף, אין לי כוח כבר ..
N nike001 New member 10/5/14 #1 סוג של סיוט לגור בבית של ההורים אבל הסיוט הכי גדול זה להצליח להביא את הכסף. אוף, אין לי כוח כבר ..
ס סאטוריס New member 10/5/14 #2 פתרונות יצירתיים אולי לבקש עזרה מההורים לגור בנפרד מהם. אולי לגור בקבוץ - שעובדים ומקבלים יחידת דיור
O oromer New member מנהל 10/5/14 #3 לדעתי אני לא רואה טעם לחסוך כסף כדי להוציא אותו על שכירות. אולי רק להתחלה, חודש חודשיים ראשוניים. אני חושבת שצריך למצוא עבודה שבה תוכל להרוויח מספיק כדי לשלם עבור הוצאות הדיור כל חודש. אולי אתה צריך להחליף עבודה? אולי עבודה נוספת? שעות נוספות?
לדעתי אני לא רואה טעם לחסוך כסף כדי להוציא אותו על שכירות. אולי רק להתחלה, חודש חודשיים ראשוניים. אני חושבת שצריך למצוא עבודה שבה תוכל להרוויח מספיק כדי לשלם עבור הוצאות הדיור כל חודש. אולי אתה צריך להחליף עבודה? אולי עבודה נוספת? שעות נוספות?
N nike001 New member 16/5/14 #5 מישהו הציע לי למכור לו מוצרים של יופי.. ועל כל מכירה אקבל סכום די גדול. אני חסר בטחון איך אני אמכור לאנשים? זה מכירות שאנשים שומעים מפה לאוזן ובאים אליי סגנון של הרבלייף כזה. מה אתה אומר? אני אוהב קוסמטיקה אבל לא יודע אם אני טוב בכלל בלמכור..
מישהו הציע לי למכור לו מוצרים של יופי.. ועל כל מכירה אקבל סכום די גדול. אני חסר בטחון איך אני אמכור לאנשים? זה מכירות שאנשים שומעים מפה לאוזן ובאים אליי סגנון של הרבלייף כזה. מה אתה אומר? אני אוהב קוסמטיקה אבל לא יודע אם אני טוב בכלל בלמכור..
S spaysi8 New member 10/5/14 #4 כן, צרות של הרבה פה.. אין פתרון כסף (חוץ למזכות בלוטו).. צריך לעבוד, והרבה.. ואם כבר עובדים- לפחות תדאג שהמשמרות יהיו בשעות שההורים בבית ואז תחסוך שעות איתם
כן, צרות של הרבה פה.. אין פתרון כסף (חוץ למזכות בלוטו).. צריך לעבוד, והרבה.. ואם כבר עובדים- לפחות תדאג שהמשמרות יהיו בשעות שההורים בבית ואז תחסוך שעות איתם