סוג של שאלון (חשופים)

FreshF5

New member
סוג של שאלון (חשופים)

האם יש דמות שממש אהבתם בהתחלה ועם הזמן היא הפכה למאוסה בעיניכם? (מה/למה אהבתם אותה, במעשים/בתכונות ומתי/מה גרם לכם למאוס בה) והאם יש דמות שלא ממש סימפטתם או התחברתם אליה ועם הזמן התאהבתם בה? (אותו כנ"ל בהפוכה)

100vardit

New member
אממ

דמות שלא ממש סימפטתם או התחברתם אליה ועם הזמן התאהבתם בה
מירי דמות שלהפך
מלכה (לא שכל כך אהבתי אותה אבל היא נבחרה להיות התשובה שלי
)

LiRoOoZ

New member
../images/Emo13.gif

האם יש דמות שממש אהבתם בהתחלה ועם הזמן היא הפכה למאוסה בעיניכם? (מה/למה אהבתם אותה, במעשים/בתכונות ומתי/מה גרם לכם למאוס בה) טוב בהתחלה אהבתי את תחיה ממש ועכשיו פחות (למרות שעדין) והאם יש דמות שלא ממש סימפטתם או התחברתם אליה ועם הזמן התאהבתם בה? (אותו כנ"ל בהפוכה) טוב חיבבתי את מירי אבל לאחרונה זה הפך למשהו הרבה יותר מזה =] השחקנית מדהימה והדמות מדהימה

LiRoOoZ

New member
ואי ממש סליחה על השרשור העקום, זה לא קורה לי

בדרך כלל!

izik79

New member
אופיר בהתחלה נראה לי פסיכופט קצת. בעיקר

אחרי שהתברר שהוא הציץ לגלי בבית שלה. היום אני מסמפט אותו לגמרי

EFRATY10

New member
אבל הוא הציל את גלי,זה מראה שאין בו רוע

אלא טוב לב ואנושיות.

FreshF5

New member
אז

לא שחיבבתי אותו מלכתחילה, בכל אופן החוסר אופי, עמוד שדרה, מודעות, העיוורון, הטלטלות כלפי דניאל רק איששו לי עד כמה אלקנא מאוס ומיותר. (לדעתי גם ליהיא , אך ללא סיבה מהותית, פשוט מיותרת) לעומת זאת, אותו לא סבלתי בהתחלה, הוא נראה לי ילדותי, מעצבן ושחצן, עם הזמן קלטתי שזו רק מסכה ושמתחת למעטה מסתתר בחור רגיש, איכפתי ונאמן = אופיר. גם היא נראתה לי חשודה או אולי קנאית, מעט צמודה לדניאל, נדמה היה שהיא תנסה להתחיל עם אלקנא ותבגוד בדניאל, בסופו של דבר היא מתגלה כנאמנה ואיכפתית כלפי מי שהיא אוהבת, הכנות, היושרה או החוצפה והתעוזה די מעוררים השראה, יש לה אחלה גומות והתאהבתי בה = טרי

דנה1982

New member
דווקא את מלכה אני יותר אוהבת בעונה הזו...

בעונה הקודמת היא הייתה בלתי נסבלת, אבל בעונה הזאת לקחו את כל מה שמעצבן בה ופשוט הפכו אותה לפרודיה (בעיניי). היא הדמות הכי קיצונית שם - הכי שמאלנית, הכי פלצנית, הכי מתנשאת, הכי מאוהבת בעצמה והכי מתחכשת למציאות היא פשוט הרסה אותי מצחוק (למרות שבמקום גלי כבר מזמן הייתי בורחת ממנה). "זונות חושבות. סטארט-אפ חדש!" אין, אין, פשוט מצחיקה. חבל שלא הראו לנו קצת יותר מהמגורים שלה עם מלכה. זו הייתה הברקה להכניס אותן לאותו הבית, רק חבל שלא נותנים לנו להנות מזה קצת, כי זה באמת יכול להיות מצחיק. ממש בובליל ושפרה של "האח הגדול"....

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif

והיא כזו חסרת מודעות עד שא"א שלא לצחוק ממנה. בובליל ושפרה,

דנה1982

New member
את איתן לא ממש אהבתי בעונה הקודמת

וזה מאוד ביאס אותי, כי אחת הסיבות שהתחלתי לראות "חשופים" הייתה בגלל גיא לואל... בעונה הזאת שיחררו אותו קצת והוא הרבה יותר חמוד ומצחיק. בעונה הקודמת הוא היה רובוט מעצבן (ושוב, קשה לי להודות בזה כי גיא הוא שחקן מעולה ואהבתי אותו בכל התפקידים הקודמים שלו). את ברק דווקא אהבתי בהתחלה (הכלאה בין ג'ואי לפיבי מ"חברים") אבל אפילו הטיפשות שלו כבר לא מצחיקה. השיא היה כשהוא שאל את תחיה "מה, השופט ינאי אנס את גלי". כאילו, יציאות מפגרות זה מצחיק, אבל יש גבול. ויש דמויות שאף פעם לא נמאס מהן - סמדג', מירב, תחיה, מירי. הבעיה היא שהרבה דמויות כבר מיצו את עצמן כי אף אחד לא טורח לשנות אותן. כמעט כל הדמויות שם די שטוחות, שלא עברו שום שינוי. למשל אלה - הייתי מצפה שאחרי הסיפורים עם בנצי ושורה ואחרי שגידי עזב אותה משהו בה ישתנה, אבל היא נשארה אותה פוסטמה זורמת (אם כי חמודה). גם הויכוחים שלה עם ריקי כבר מיצו את עצמם. דמויות לא משתנות. אין כמעט דמות אחרת (חוץ מגלי, שירה, איתן ואופיר) שעברה שינוי מתחילת הסדרה.

למעלה