סוג של תחנת עגינה זולה

חרוצון1

New member
סוג של תחנת עגינה זולה

אני מחפש סוג של תחנת עגינה - רמקולים זולים שיספיקו לחדר גדול, מספיקה לי כניסת PL או כניסת USB שתאפשר נגינה מנגן MP3- יותר נוח לי לנגן מוזיקה מנגן MP3 או מדיסק און קי מאשר להתעסק עם דיסקים (ונראה לי שגם גם יותר אמין. לא?). כמה זול זה יכול להיות? עיצוב לא משנה, איכול צליל לא קריטית - מספיקה לי איכות של רדיו דיסק פשוט, ככה שכל תחנות העגינה שראיתי זה לא הכיוון.

eladts

New member
קנה רמקולים פשוטים למחשב

את לא צריך סתם לשלם כסף על מוצר שנקרא תחנת עגינה.

jexy

New member
תחנת עגינה או רמקולים פשוטים וזולים לא יספיקו לחלל גדול?

השאלה מה זה חלל גדול?
&nbsp
מה התקציב? 10 ש"ח או 10000 ש"ח?

חרוצון1

New member
סלון של 30 מטר

התקציב הוא כמה שצריך כדי לקבל ניידות(סוללה שתחזיק כמה שעות מספיקה לי) וסאונד סביר לחלל. ראיתי למשל את זה ב85 ש"ח אבל אני לא יודע אם 2X3W זה מספיק(2X10W שיש לטלביזיה זה די והותר).ולא הבנתי איך מכשירים כאלה עובדים עם כרטיס זכרון - לא ראיתי שיש להם צג.
&nbsp
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store...tm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

jexy

New member
המלצה שלי

כאחד שעוסק בתחום, פשוט תקנה אוזניות...
&nbsp
כל הקופסאות המוזרות האלו מיותרות ולא יתנו לך את המענה הדרוש, סתם מוצר מיותר שנוצר עבור ילדים בני 10.

חרוצון1

New member
לא יתנו מענה מאיזו בחינה?

אוזניות אני לא אוהב. הכוונה מוזיקה או רדיו כמו שאנשים שומעים מוזיקה מהטלביזיה, לא כמו ששמים מוזיקה במערכת.

חרוצון1

New member
תודה!

רק בגלל הגודל שלו - 15*7*7 ס"מ אני מתחיל לחשוב ש2*3W RMS זה מעט מדי - אני צריך עצמה של רדיו טייפ יותר מאשר של רמקולים למחשב. בכל מקרה גודל לא מהוה מבחינתי בעיה.
וועוד שאלה - האם תמיד ניתן לבטל קישוריות במכשירים עם בלוטות?

למעלה