סוג של
אבל לא בדיוק

a wild rose

New member
סוג של
אבל לא בדיוק

אתם מכירים את האנשים המעצבנים האלו שמגעילים כמעט לכולם באופן קבוע, אבל אם תגידו להם משהו על זה הם לא יבינו על מה אתם מדברים ויאשימו כל פעם את הצד השני?
אחרי התקלויות עם כמה שכאלו בתקופה האחרונה אני מנסה להבין איך האנשים האלו נמצאים בזוגיות. הדוגמה הכי קיצונית שיש לי זאת מישהי שעובדת איתי, בחורה מתנשאת ותוקפנית, מתערבת בכל דבר שקורה סביבה ויצרה מצב של אנטגוניזם מוחלט כלפיה. מה שאני לא מבינה זה איך בעלה סובל אותה, כי לפי מה שנראה היא בכלל לא חושבת שההתנהגות שלה זה משהו לא ענייני, תמיד יש לה גם טענות לכל העולם כולל לאנשים שבחוצפתם מעירים לה שהיא מגזימה או מתעצבנים מדברים הזויים שהיא עושה, ככה שקשה לי להאמין שבבית היא מתנהגת באופן שונה.

יצא לי להרגיש לא בנוח עם בני/בנות זוג של חברים שלא התחברתי אליהם מכל מיני סיבות, אבל אף פעם זה לא הגיע למצב שהרגשתי שמדובר בבן אדם מגעיל ומתנשא, הכי קרוב היה מישהו שמאחורי הגב אמר לבת זוגו, החברה שלי, דברים לא סימפטיים ומתנשאים על החברים שלה שפגש, אבל כשנפגשנו הוא היה תמיד נחמד וחביב. אני יודעת שיש אנשים שמתנהגים בבית אחרת, יצאתי בעבר עם מישהו שכששמעתי אותו מדבר עם קולגות שלו זה נשמע כאילו הוא אדם אחר לגמרי, אבל אצלה זה כבר לא קשור לעבודה - נראה שזה האופי שלה, ואני לא אתפלא לגלות שגם עם חברים שלו ובני המשפחה שלו היא מדברת ככה.

יש לי חברה שהפכה להיות קשה ומרירה ועצבנית בגלל טיפולי פוריות שעברה והיא שיתפה אותי בכמה היא מעריכה את הסבלנות של בעלה, ושהיא נמנעה מלהיפגש עם אנשים אחרים כי ידעה שהיא נוטה להיות עצבנית ולא נחמדה בגלל ההורמונים ושאנשים אחרים לא יקבלו את זה באותה הבנה כמו בן זוגה והמשפחה הקרובה, ואותה בחורה שסיפרתי עליה מתנהגת הרבה יותר גרוע ואין לה את "התירוץ" הזה או כל תירוץ אחר מלבד אופי דפוק.

מכירה אחת כזו ממש מקרוב...

לא מבינה איך בעלה שורד אותה
גורם לי לתהות מה אני לא רואה בו שגורם לו להחזיק מעמד איתה...
&nbsp
&nbsp

BALEDIN

New member
ויש דוגמאות יותר קיצוניות, בעל מכה וכאלה...

יש אנשים עם בעיות קשות של הרס עצמי מכל מיני סיבות.

satori79

New member
יש בני\בנות זוג שמתפשרים על מה שיש

משלל סיבות...

לא בהכרח טוב להם,
או ש"נוח" להם להיות "כנועים"
או שהם נכנסו לאיזה ברוך זוגי וקשה להם לצאת ממנו בעצמם.. (אני למשל, בקשר הקודם..)

למעלה