סוג של
לעזרה

סוג של ../images/Emo208.gif לעזרה

בנות יקרות : אני יודעת שיש כאן הודעות בשפי, ותמונות לרוב, אבל גם אחרי שחיפשתי בסדנאות, לא מצאתי הסברים איך מכיני שרשראות סרוגות !!! אז אם מישהי תהיה מספיק חביבה בשביל להסביר לי במיליפ פשוטות (עזבו אתכן מסכימות בגרוזינית, מילים ברורות יהיה לי יותר טוב
)איך מכינים אותן, אני אודה מקרב ליבי (יש עוד חברה שרוצה ללמוד). תודה תודה ושוב תודה קבלו
נ-ב- התליון של המגנדוד יצא פסדר, רק בסיום התפקשש לי (תמונה מחר...). ביי

אני חושבתש אני נתתי הסבר

אבל בלי תמונות כי עוד לא צילמתי
הכי פשוט להתחלה להשחיל לשרשרת 100 חרוזים (לכי על גוון אחד ושימי כל מיני חרוזים שונים) אחרי ההשלחה תתחילי לסרוג 4-5 עיניים במסרגה מס' 1.5 עם את עובדת עם חוט ברזל לסריגה או מסרגה מס'1 לחוט רגיל. כל 4-5 עיניים תעבירי חרוז ותסרגי עליו את העין. אחרי שגומרים את הקילומטר אורך :-: מאגדים הכל יחד ל3-4 סיבובים תלי כמה אורך של שרשרת את רוצה וסוגרים ב2 סוגרים וחותכים בניהם.

ניסיתי וניסיתי להבין אבל

אפעס
עם מה אני סורגת עיניים, עם חוט צמר רגיל??? יוווו נשמע לי סופר מסובך...

kajal

New member
את יכולה לסרוג עם חוט רקמה או|קדימה

החוט של המפות או חוטי צמר מה שבא לך רק תצטרכי להתאים את החרוזים לעובי החוט

wildspirit

New member
הרבה לעזור אני לא יכולה כי

אני לא הכי סורגת - אני כן אבל לא כל כך ברמה שאני יכולה לעזור
אני מקווה שעידיתוש וkajal עזרו לך ויש מבין אם לא בטח עוד בנות יצטרפו לעזרה

|../images/Emo140.gifאיזה יופי!! שאלה?

אולי את יודעת על אתר שמראה בניית חרוזים מחרוזים?? כדור אני יודעת אבל יש עוד מלא. לואיז והבובות קורסים בחומרים מגוונים לעיצוב בובות אומנותיות www.pushadolls.com

אפשר להבין מה בדיוק את רוצה לסרוג

עם את רוצה רק חוטים עם חרוזים זה משהו אחר מה שכאן הראו לך זה ספירלה ואם את לא יודעת יהיה לך קשהבהתחלה את רוצה לסרוג צמידים רחבים יש המון שיטות סריגה מוכנה להסביר אבל הסבירי מה בדיוק את רוצה

שולי בוקר טוב

אין לי מושג עדיין מה לסרוג ואיך. אני פשוט רואה כאן כל מיני עבודות מדהימות, שלצערי הרב אני עדיין לא ממש יודעת להבדיל בין שיטות העבודה השונות. ייתכן ואבקר בגלריה שלך, אם תסכימי. תודה שוב.

כן באחלט כנסי לפורומים חפשי סריגה כ

כנסי לגלריות ושם תראי את שמי כנסי תראי גם תכשיטים סרוגים בכף תהני

תודה רבה על ההסברים ועל הקישורים

והסבלנות, אבל לצערי, לא ממש הבנתי איך סורגים שרשרת
כנראה שאצטרך סדנא או משהו (הסתכלתי במאמרים, ולא ראיתי שהיתה). בכל מקרה אני אראה את זה לחברה שגם ביקשה ללמוד. שוב תודה רבה.

אם אתן עושות סדנא או משהו- קראו לי

אני אשמח גם, למרות שאני עוד לא ויתרתי יש לי בבית חוט ועליו איזה 200 חרוזים שהשחלתי, ואני כל הזמן מנסה לסרוג ומפרקת כי לא יוצא לי :)

מ ש כ י ת

New member
אלה, כבר מזמן הזמנתי אותך

ללמוד אצלי, אני ואת מאותו אזור, צרי קשר במסרים ונקבע.

רעיון....

איך את רוצה לסרוג ? מסרגה אחת, שתים ? חוטים ?? או שיש לך תמונה של משהו ואז יהיה לנו יותר קל לנסות לכוון אותך...... מה את אומרת ?

4sy

New member
מעונינת להצטרף לסדנת סריגה....

במסרגה אחת ואפילו 2 מתגוררת בשרון

4sy

New member
מעונינת להצטרף לסדנת סריגה....

במסרגה אחת ואפילו 2 מתגוררת בשרון

למעלה